Annuleringsservice

Annuleringsservice

Ojee! Vlucht geannuleerd, negatief reisadvies, iets aan de hand in de familie, kat weggelopen, of tóch iemand die thuis op de kat past. De logeerpartij van de kat/poes moet dus ook afgezegd worden.
Met de annuleringsservice heeft u hierover geen zorgen.

Annuleren tegen lagere kosten

In het kort

De normale annuleringsvoorwaarden kunnen best duur uitpakken. Vooral als u kort op het verblijf moet annuleren. Met de annuleringsservice betaalt u vooraf 10% van de verblijfskosten + € 25,- administratiekosten, betaalt geen verdere verblijfskosten bij annuleren (ongeacht het moment van annulering) en krijgt restitutie bij eerder terugkomen.

Rekenvoorbeeld*Normale voorwaarden
zonder annuleringsservice
Met annuleringsservice
U betaalt€ 200,-€ 220,-
(200 + 10%)
U krijgt terug€ 0,-€ 200 - € 25,- =
€ 175,-
* In dit rekenvoorbeeld zijn we uitgegaan van annuleren vlak voor de boekingsdatum, meer rekenbeelden vindt u verderop.

In het lang

Wel zeker van een plekje voor uw kat, maar lagere annuleringskosten.
Sinds 2020 is ook Wel voor de Poes genoodzaakt zich aan de annuleringsregels in de algemene verblijfsvoorwaarden te houden. Voorheen sprongen we daar heel coulant mee om, maar dat ging helaas niet meer. Door beleid en ontwikkelingen op het gebied van reizen is het verblijf van de katten in het pension een onzekere factor geworden en daarmee ontstond rechtstreeks ook onzekerheid over onze broodwinning. Na een paar maanden wikken wegen hebben we de annuleringsregels iets versoepeld, maar zijn er wel strikter mee omgegaan.
Nu twee jaar later reizen nog steeds van onzekerheden aan elkaar hangt, kunnen onze annuleringsregels best vervelend uitpakken voor de katteneigenaren. Als heel kort voorafgaand aan het verblijf, wordt geannuleerd, is immers het volledige verblijfsbedrag verschuldigd.
Bij twijfel over uw reis, om wat voor reden dan ook, de reden voor uw twijfels hoeft u niet te vertellen. U kunt bij gebruik van de annuleringsservice zonder opgaaf van redenen annuleren.

Hoe werkt het?
U boekt een periode in het pension. Dat is een x-aantal nachten, waarvoor een verblijfstarief geldt. Als u gebruik maakt van de service betaalt u vooraf 10% van het verblijfstarief plus € 25,- administratiekosten die u per omgaande betaalt. Zodra de betaling bij ons binnen is, is de regeling van kracht.
U betaalt deze service alleen over de geboekte nachten, niet over extra zaken als toedienen medicatie, borstelbeurten of andere services die u bijboekt.
En moet u inderdaad annuleren? Als dit voorafgaand aan het verblijf gebeurt, dan ontvangt u geen verdere factuur voor de verblijfskosten.

Gaat uw reis gewoon door?
Dan krijgt u uw boeking binnen waarbij de administratiekosten weer in mindering worden gebracht op het totale verblijfsbedrag. Dus als uw reis gewoon doorgaat, heeft u alleen 10% betaald voor de annuleringsservice.

U gaat op reis, maar komt eerder terug.
Ook als u eerder moet terugkomen is deze regeling voordelig. U krijgt, in tegenstelling tot de normale annuleringsregels, restitutie van het aantal nachten dat u de kat eerder heeft opgehaald, minus de administratiekosten, die u dan dus wel betaalt. De reden voor het eerder ophalen van uw kat maakt voor de regeling niet uit.

Verblijf verplaatsen
Als u uw vakantie verplaatst: Een paar dagen schuiven is nooit een probleem, mits er plek is. Verplaatst u echter het verblijf naar een geheel andere periode, dan wordt dit gezien als een annulering. Voor het nieuwe verblijf kunt u uiteraard wel weer de annuleringsservice kiezen.
De annuleringsservice is niet verplicht, als u er niet voor kiest gelden de reguliere annuleringsregels zoals omschreven in de algemene verblijfsvoorwaarden.

Rekenvoorbeeld*Normale voorwaarden
zonder annuleringsservice
Met annuleringsservice
* U annuleert 8 weken of langer voorafgaand aan de boeking
U betaalt€ 0,-€ 0,-
* U annuleert 8 tot 4 weken voorafgaand aan de boeking
U betaalt€ 200,-€ 220,-
(200 + 10%)
U krijgt terug€ 150,-200 - 25 =
€ 175,-
* U annuleert 4 tot 2 weken voorafgaand aan de boeking
U betaalt€ 200,-€ 220,-
(200 + 10%)
U krijgt terug€ 100,- 200 - 25 =
€ 175,-
* U annuleert 2 weken tot 2 dagen voorafgaand aan de boeking
U betaalt€ 200,-€ 220,-
(200 + 10%)
U krijgt terug€ 50,-200 - 25 =
€ 175,-
* U annuleert binnen 2 dagen voorafgaand aan de boeking
U betaalt€ 200€ 220,-
(200 + 10%)
U krijgt terug€ 0,-200 - 25 =
€ 175,-
* U komt uw kat eerder ophalen dan de afgesproken ophaaldatum
U betaalt€ 200,-€ 220,-
(200 + 10%)
U krijgt terug€ 0,-Het aantal nachten dat de kat eerder wordt opgehaald - € 25,-