Corona nieuwsblog

Nieuws op TV en in kranten is eenzijdig

Zijn er geen kritische journalisten meer? Op elk kanaal hetzelfde nieuws, in elke krant dezelfde krantenkoppen

Op tegenovergesteld geluid vindt op grote schaal censuur plaats

Hier niet!

Twee maanden op weg in de coronacrisis. We weten veel meer en heel veel artsen, wetenschappers laten hun stem horen voor wat betreft de bevindingen ten aanzien van dit virus. Veelal worden echter geluiden, die niet overeenstemmen met de ‘voorgeschreven realiteit’, zoals die door de overheid gewenst is, gecensureerd van facebook, youtube, twitter, google etcetera. Ook worden deze personen geweerd in de reguliere media en kranten. Alles wat niet overeenstemt met die zogenoemde voorgeschreven realiteit, zou dan dus fake news zijn. Omdat ik heel veel informatie zie langs komen die naar mijn idee toch bij mensen terecht zou moeten komen die er misschien helemaal geen idee van hebben dat er zoveel andere informatie als fake news wordt afgeschilderd en derhalve van de main stream media wordt verwijderd en gecensureerd heb ik besloten video’s waar ik persoonlijk het gevoel van heb dat die van belang zijn, te delen op een blog op mijn website. Kijk alsjeblieft mee, dan zie je ook ander nieuws en niet alleen wat men wil dat je ziet.

16 mei 2020

Sara Cunial is een onafhankelijke politica in Italië nadat ze zich heeft losgemaakt van de 5-sterren beweging. Ze trekt een boekje open zodat iedereen hoort wie en wat deze mensen zijn en wat hier achter zit. Bravo! Ze is niet op haar mondje gevallen en heeft heel goed door wat er speelt en wat de belangen zijn van deze absurde maatregelen en het overtrokken COVID19 virus. De bedoeling van deze hoax en nepcrisis is de totale controle over de mensheid! Iedereen die verder kijkt weet het. Nu de naïeve mensen nog… (bron: https://commonsensetv.nl/)

=====

15 mei 2020

Duitse lijkschouwer concludeert na 140 autopsies: ‘Er is géén killervirus’

De Duitse lijkschouwer Klaus Püschel heeft in de afgelopen weken in Hamburg meer dan 140 coronadoden onderzocht. Op de Duitse tv zei hij dat de hysterie rond het coronavirus overtrokken is. Alle mensen die zijn gestorven, hadden onderliggende aandoeningen en zouden sowieso snel overleden zijn, met of zonder het virus, aldus Püschel, toevoegende dat er geen ‘killervirus’ is.“Dit klinkt misschien hard, maar ze zouden allemaal dit jaar nog overleden zijn,” zei de professor van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf. Tachtig procent van de patiënten leed aan hart- en vaatziekten en de gemiddelde leeftijd was 80 jaar.
Hij vond de uitspraak van bondskanselier Angela Merkel, die zei dat ‘we in oorlog zijn’, dan ook erg ongepast.

Geen piek

Gezonde mensen hoeven zich geen zorgen te maken, aldus Püschel. “Het is geen killervirus waar velen aan zullen sterven. We kunnen onszelf niet overal tegen beschermen. Dit virus is ook voor ouderen en zieken niet per se een doodsvonnis. De meesten zullen de ziekte overleven.
De lijkschouwer voorspelde bovendien dat corona niet eens een piek zal veroorzaken in het jaarlijkse sterftecijfer.
Hij voegde toe dat veel patiënten die aan corona zijn overleden heel oud waren, rookten of onderliggende aandoeningen hadden zoals diabetes.
Bekijk het filmpje hieronder van Rair Foundation USA:

=====

13 mei 2020
Duitse arts Katrin Korb houdt een toespraak over haar bevindingen van wat er momenteel in de zorg plaatsvindt.

=====

13 mei 2020
Bill Gates… wellicht toch niet zo met de wereld begaan als hij zich voordoet?

=====

11 mei 2020
Ruim een maand geleden zette huisarts Rob Elens een video op YouTube waarin hij het middel Hydroxychloroquine, in combinatie met zink en een antibioticum aanbeval als kennelijk een werkzame combinatie van medicatie en supplementen, dat wanneer die in een vroeg stadium werden ingezet, patiënten met klachten binnen een dag tot twee dagen klachtenvrij kreeg na een coronabesmetting. Deze video werd helaas gerapporteerd als fake news en gecensureerd op de normale sociale media kanalen. Nu anderhalve maand later werd hij geïnterviewd door de Blue Tiger studio (te vinden op youtube). Mocht deze video ook van de reguliere kanalen worden verwijderd, ik heb ‘m opgeslagen en als deze gecensureerd wordt, zorg ik dat ie hier weer online komt.

=====

Vlak volgend op dit interview door de Blue Tiger studio is er een televisiekanaal in Amerika wat ook dit medicijn en diverse artsen en patiënten aan het woord laat over dit medicijn.
Die zie je hier:

=====

11 mei 2020
Een belangrijke video van David Prins – longarts, tot vandaag nog niet gecensureerd, zie je hier:

David Prins heeft er op zijn social media account ook een disclaimer bij geschreven. Die volgt hieronder. Hij is zelf inmiddels al niet meer actief op zijn social media kanalen vanwege de negatieve reacties die hij krijgt op zijn video’s. Wat best heel sneu is, want dit is gewoon een longarts met kennis van zaken, die feitelijk alleen maar kritische vragen stelt en zich zorgen maakt.

de disclaimer:

“Lieve mensen,

Gisteren heb ik een video online gezet met kritische vragen tav van enkele corona perikelen. Het onderwerp leeft blijkbaar, want de video gaat viral.

Ik heb besloten een korte disclaimer te maken. Mijn video wordt ook door anderen gedeeld op youtube en sommige andere kanalen. Er zitten kanalen/websites tussen waar ik niet achter sta. Er wordt soms ook onjuiste tekst bijgezet die niet van mij komt. Ik kan alleen verwijzen naar mijn video voor mijn woorden. Ik wil onderstaande als aanvulling expliciet toevoegen.

Voor diegenen die het anders doorgeven, ik roep in mijn video NIET dat een vaccin niet noodzakelijk kan zijn. Ik steun de ontwikkeling van een veilig vaccin en denk dat het één van de bijdragen kan zijn om het virus te bestrijden. Ik stel alleen vragen over hoe het kan dat we nu al zeker zijn dat dit DE enige oplossing is. Deze vraag komt voort uit mijn angst om een aanpak bij de bron te missen. Dit leg ik uit in mijn video.
Ik heb diep respect voor het harde werk wat onze overheid, RIVM en alle andere experts de afgelopen maanden geleverd hebben. Dit is een uitzonderlijke crisis, waar hele moeilijke maatregelen genomen zijn. Het lijkt erop dat we nu op de goede weg terug zijn. Hulde hiervoor. Ik beweer ook NIET dat we er nu zijn. We zullen zeker de maatregelen langzaam moeten versoepelen en goed in de gaten houden hoe het beloop van het virus is. Waakzaamheid rondom potentiële secundaire belangen/conflict of interest is iets waar we gewoon vragen over mogen stellen.

Ik denkt dat de populariteit van deze video juist aangeeft dat veel mensen dezelfde vragen hebben. Wellicht is deze bewustwording een kans voor onze overheid om enkele vragen wat beter te beantwoorden en de levende onrust bij mensen weg te nemen.

David “