Krabbels oud

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Op dit moment is het helaas tijdelijk niet mogelijk een krabbel op ons prikbord te schrijven. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing! Bedankt voor uw begrip en schrijf uw ervaring met het pension naar hartenlust op één van de andere review sites.

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review, De Telefoongids én Google Maps
Ho wacht, ik vergeet bijna onze facebookpagina waar ook heel veel is terug te lezen: Facebook recensies

 • Fijne logeerplek

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Pip is in augustus voor de 3e keer wezen logeren bij Maud.Ondanks dat het qua logees best wel druk was in het pension, kwam Pip na haar verblijf ontspannen en tevreden op ons over toen ze weer thuis was. Ik laat Pip dan ook met gerust hart bij Maud achter. Hopelijk kan Pip volgend jaar weer terecht in dit pension, het is echt een fijne logeerplek!

  Een fijn plekje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Harry en Tache zijn nu voor de 3e keer geweest en ze hebben het erg naar hun zin. Ze kunnen klimmen en krabben, slapen en doezelen. gewoon wanneer het ze uitkomt net zoals thuis. Maud is ongelooflijk lief voor ze. Trouwens voor alle katten. De berichten en filmpjes op Facebook en de foto's die ze van je katten maakt is een echt ontzettend leuk gebaar. Zo zie je ook dat alle katten het naar hun zin hebben. Dankjewel Maud voor je goede zorgen. We doen graag weer een beroep op je in de vakantie.

  Bono

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Wat een fijn en warm 2e thuis voor mijn Bono! Maud haar passie voor katten straalt zij uit en voel je als je je maatje bij haar brengt. Wel voor de poes is schoon en knus en haar gasten krijgen alle aandacht en liefde! Eerdaags neem ik weer contact op om Bono voor de 3e keer bij haar te laten logeren! Een dikke 10 voor dit kattenpension!

  All inclusive voor mijn kattenkind

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  In de grote vakantie mocht Evy voor de 2e keer bij Maud logeren. Ook dit keer vond ze het toch wat spannend maar van Maud mocht ze in haar eigen kennel en in haar eigen tempo wennen. Vanuit die veilige positie was ze weer snel gewend en vond haar draai in het, inmiddels vergrootte pension! Evy heeft het er volgens mij supergoed gehad en gedroeg zich gezellig met de andere gasten. De liefdevolle verzorging van Maud komt altijd over bij de katjes en hun eigenaren, geweldig! Als mijn katten kind een all-inclusive 5-sterren vakantie heeft kan ik pas ook van mijn vakantie genieten. Tot een volgende keer en een knufje van Evy voor Maud!

  Charlie had een toptijd

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Charlie was hier voor de tweede keer, maar nu ruim twee weken. En weer is het erg goed bevallen. Maud heeft erg veel aandacht en liefde voor de katten. Als we een bericht stuurde om te vragen hoe het ging, reageerde ze altijd erg snel en stuurde ze ook fotos en filmpjes van Charlie. Ook tijdens de hittegolf zorgde ze er voor dat er verkoeling was voor de katten.

  Henk

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Henk was nog nooit uit logeren geweest, dus eerst een paar dagen op proef. dat ging goed dus gelijk de datum voor Henk zijn verblijf vastgelegd. Blij dat ik Henk met een gerust hart bij Maud kan onderbrengen!

  Verblijf Kiara

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Kiara is zojuist weer een weekje geweest. Het is fijn om te zien hoe relaxed ze uit haar reis mandje wandelt: "oh, kijk, nu zijn we hier weer. Even zien wat er nieuw is. Hé, nieuw buitenverblijf." En bij het ophalen ligt ze volkomen relaxed op het plekje dat ze voor die week heeft uitgezocht. Deze keer heeft Maud extra opgelet wat deze lastige eter lust, en deze extra service stellen wij ook zeer op prijs.

  Verblijf Lexie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Lexie weer met een gerust hart achter gelaten bij Maud. Beestje wordt liefdevol verzorgd en krijgt de aandacht die ze nodig heeft!

  Heerlijk Gelogeerd!!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze 2 katten, Eefje en Maya hebben weer fijn bij Maud gelogeerd. En ze hebben heel erg genoten van het prachtige nieuwe buitenverblijf en natuurlijk van alle liefde en goede zorgen van Maud.

  Marretje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Marretje heeft weer twee weken bij Maud gelogeerd en was er te spreken over het nieuwe buitenverblijf. Daar kon ze heerlijk hoog op een plank alles bekijken. Marretje is bij het ophalen altijd relaxed en dat zegt genoeg.

  Tom op vakantie bij Maud

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Tom heeft weer een maand gelogeerd bij Maud. Hij heeft weer heerlijk kunnen dollen met de andere katjes en natuurlijk zitten flemen met Maud. Heerlijk nu buiten in de mega buitenren! Bedankt Maud en tot heel gauw!

  Abby

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ondertussen is Abby al een paar keer op vakantie geweest bij Maud en dat zegt al genoeg. Met een gerust hart brengen we haar iedere keer naar Maud waar ze net als thuis haar aandacht en knuffel krijgt. Vakbekwaam, aandacht voor alle katten die bij haar verblijven en als extra ook nog foto's en video's van Abby haar verblijf. TOP!

  kattenverwenhotel

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Djenta heeft het heerlijk naar haar zin gehad bij Maud tijdens onze vakantie. Zo kunnen wij met een gerust gevoel weg. Fijn dat we ons op de hoogte zijn gehouden van haar wel en wee en ook de foto's waren welkom. Leuk om te zien hoe ze zich in een andere omgeving gedraagt. Van de extra ruimte is zichtbaar genoten en ook alle knuffels en aandacht zijn aan Djenta goed besteed. Djenta komt gauw weer logeren 🙂

  Bertje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Bertje Heeft het weer zo fijn gehad bij Maud! Super verblijf voor je kat!

  Superadres!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Bobby gaat al vele malen uit logeren bij Maud als wij op vakantie gaan. Heerlijk vertrouwd. Wij hebben daardoor een onbezorgde vakantie!! Maud is de beste! Groet Ingrid

  De enige echte Poezenmevrouw

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Maud mag zich met recht "de Poezenmevrouw" noemen. Onze kater Miyu heeft een topvakantie gehad, waardoor ook wij met gerust hart op vakantie konden. Bijzonder fijn, gezien onze kater toch al een respectabele leeftijd heeft bereikt en dagelijks insuline nodig heeft. Maud heeft dat echter volledig onder controle. Prima georganiseerd, een goed verzorgd onderkomen, en bovenal een warm hart voor poezen. Enig nadeel: je poes wil misschien niet meer met je mee naar huis. 🙂 Maud, bedankt!

  Binkie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Binkie is nu 2x bij maud geweest tot grote tevredenheid van ons en Binkie.Nu met de uitbreiding van de buitenren helemaal top. We kunnen Binkie met een gerust hart stallen bij Maud.

  Guus

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Voor onze Guus krijgt Welvoordepoes een 10. Guusje heeft 2 maanden gelogeerd in het pension en ze heeft het geweldig gehad ! Maud is top, hoe ze met de poezen omgaat! Volgend jaar weer voor onze Guus!

  Snowey

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Snowey is al diverse keren bij Maud te logeren geweest en wij zijn elke keer weer verrast over de betrokkenheid van Maud van alle katten die zij onder haar hoede heeft vooral ook omdat onze Snowey bijzonder veel aandacht vraagt. Wij zijn heel erg blij, en Snowey ook, met dit zeer goede pension en de vakbekwaamheid en betrokkenheid van Maud. Wij kunnen met een gerust hart Snowey bij Maud te logeren achterlaten. Hij heeft het erg naar zijn zin. Ook de foto's en video's die ze maakt tijdens zijn verblijf zijn altijd weer leuk om terug te zien. Jan en Korrie

  Fijn verblijf

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Kandur en Sophie hebben het enorm naar hun zin gehad bij Maud in het pension. Alle foto's en filmpjes waarop onze katten aan het spelen waren gaven ons een goed gevoel. Sophie en Kandur leken goed om te kunnen gaan met alle andere katten. Aanrader! Groeten, Stephan en Andres

  Lady

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Lady was een weekendje bij Maud en, zoals bij alle voorgaande keren, heeft ze het weer prima naar haar zin gehad. En omdat we weten dat zij het goed heeft genieten wij ook.

  Echt wel voor de poes

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Mickey is echt een buitenkat maar kan toch heel goed haar draai vinden bij Maud in het pension. Maud weet haar met veel geduld op haar gemak te stellen en is al gauw goede maatjes met Mickey. Mickey slooft zich uit en kroelt heerlijk. Duidelijk relaxed. Leuk ook om tijdens vakantie fotootjes te ontvangen. Goed te zien hoe fijn ze het heeft. Maud kent al haar gasten behalve van naam ook van karakter en gaat daar fantastisch mee om.Wij zijn heel blij met haar ook lekker dichtbij voor ons, zodat Mickey niet te lang in de stress van de auto hoeft te zitten. Echt een fijn pension. Kan ik iedereen aanraden die van zijn kat houdt!

  Great pension!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  We are super happy we foun “Wel voor de poes” after we moved to NH we needed a place to leave our cat Seth during holidays. Maud is wonderful with all cats staying and I am always amazed how she knows the name of all cats!! She knows what’s she’s doing and is always open for questions and takes the time to send you updates on how your cat is doing while you are away. This for me was really nice the first time we left Seth for a very long time at the pension. We recommend her 100%

  Mik

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  het is alweer een poosje geleden dat onze Mik voor het eerst bij Maud te logeren was. Het was voor ons de eerste keer dat de poes 'uit logeren' ging. ik vond het zelfs wel spannend...... totaal niet nodig! Ik zou daar ook wel naar toe willen als ik kat was. Zo betrokken en hartelijk, top! Als we weer een logeer adres nodig hebben hoop ik dat Mik weer kan komen. Met een hartelijke groet, (en sorry voor de late reactie) Marian Dekker

  Looper's vakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Vanaf het eerste moment was het gevoel zeer goed bij kattenpension “Wel voor de Poes” . Het kattenverblijf ziet er prima uit en de rustige uitstraling van Maud en haar professionele benadering wekte ons vertrouwen volledig. Looper heeft het, na wat gewenning, prima naar zijn zin gehad. Bij terugkomst was hij zeer ontspannen en snel weer thuis gewend. Looper hoopt nog terug te komen bij een volgende vakantie. Wij zijn het helemaal eens met zijn keuze!

  Spike

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Eind maart beginapril is Spike weer bij Maud wezen logeren.voor een bijna 18 jarige doet hij het heel goed bij Maud . Krijgt veel aandacht en wordt lekker verwend. Het is altijd even wennen , maar hij komt helemaal relaxed weer thuis. Een prima katten pension ! Frans en Arry uit Bergen

  Vraag het Mona!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze poes Mona logeert al drie jaar een aantal weken per jaar in het pension van Maud. Prima verzorgt en schoon pension. Diertjes hebben genoeg speeltjes, slaap- en schuilplekken. Gewoon prima geregeld. Aanrader!

  Marretje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Marretje is in april weer een weekje bij Maud geweest. September vorig jaar was de laatste keer. Het was weer even wennen, maar ze heeft het weer goed gehad bij Maud. Heel fijn, want wij gaan met een gerust hart op vakantie. In juni gaat Marretje weer heen om te logeren. Dan kan Marretje weer genieten van de goede zorgen van Maud.

  Vakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Maud, wederom harstikke bedankt voor de goede zorgen voor Elvis. Hij kwam helemaal relaxed thuis en kijkt al uit naar het volgende bezoek 😉

  een 2e thuis

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Er is maar 1 pension waar wij onze katten aan toevertrouwen vanwege de toewijzingen, de aandacht voor het welzijn en juist ook vanwege de kleinschaligheid. De liefde voor de kat straalt er bij Maud af. En daarbij komt ook haar grote kennis en ervaring. Onze 2 katers zien er stralend uit als ze weg gaan en dat doen ze met tegenzin. Maud heeft oog voor hun verschillende karakters. Ze kunnen heerlijk spelen en water drinken uit de kraan, zoals ze gewend zijn. De video's die Maud maakt geven ook weer dat Danny en Toby zich echt thuis voelen. Een beter compliment kan je niet geven.

  Rosso en Nero

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Rosso en Nero hebben weer een heerlijke week achter de rug bij Maud in het kattenpension WEL VOOR DE POES. Iedere vakantie weer worden de katten prima verzorgd en daardoor kunnen ook wij van onze vakantie genieten. Maud, dank je wel en in juni komen ze graag weer terug.

  op het gemak

  none
  ★ ★ ★ ★
  4 5 1
  Bedankt Maud voor de goede zorgen voor Woezel en Mana. Fijn om te zien dat het met jou geduld en potjes liefde lukte om Mana op haar gemak te stellen.

  Zorgeloos met vakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Maud heeft een (katten)hart van goud en heeft met veel liefde voor onze kleine kater gezorgd. De velen lieve berichtjes en filmpjes waren super, zo bleven we ook op de hoogte van hoe leuk hij het had met allemaal nieuwe kattenvrienden. Dank Maud, voor de goeie zorgen!

  Tommy

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Tom heeft weer een weekendje vakantie genoten bij Maud. Hij komt weer snel terug want dan kan hij weer lekker dollen met de andere gastjes! Tot gauw Maud!

  Lady

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Elke keer weer blij met de goede zorgen van Maud voor onze poes. Ik zou dit pension zeker aanbevelen.

  Ontzettend blij met Maud

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Themba is met 7 maanden oud bij Maud te logeren geweest. Maud heeft super voor haar gezorgd en is geeft alle kattrn veel.aandacht. Ze.kkn het karakter van Thrmba zo beschrijven en ook de gewoontes die ze daar zich aangeleerd had. Ik ben enorm tevreden en als het nodig is komen we zeker terug. Groetjes Themba

  Met een gerust hart op vakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze poes Noa gaat al een aantal jaar 'op vakantie' bij Maud. We laten haar altijd met een gerust hart bij Maud achter, want we weten dat ze goed verzorgd wordt en veel aandacht krijgt. Bedankt Maud, en zeker tot een volgende keer!

  Lady

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  In december is Lady weer 2 weken geweest en het was weer geweldig zagen we op de foto's en filmpjes. Omdat we weten dat ze het goed naar zin heeft hebben wij een ontspannen vakantie. Tot de volgend keer.

  Helemaal super

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ha Maud, dank voor alle goede zorgen voor Hommel. Ze heeft het zo te zien op de filmpjes heel erg naar haar zin gehad bij je. Ze komt zeker terug!

  Ursula

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi maud bedankt voor de goede zorgen van Ursula tot de volgende keer . Er kwam een andere poes en Ursula zat te bewaken bij het hekje dat de andere poes weg was

  Logeren

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze 2 harige vrienden zijn nu 3x in de zomervakantie geweest. Naar tevredenheid van zowel de heren als de baasjes. 🙂 Leuk om tussendoor foto's en filmpjes te krijgen zodat je vanaf je vakantieadres kunt wat er speelt en of ze het naar hun zin hebben. Prima communicatie voor en achteraf. Niet te vol, netjes en genoeg speelgoed en slaapplekken. Kortom, voor herhaling vatbaar.

  Nappie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Het is alweer even geleden, maar Nappie heeft het ook deze keer weer geweldig gehad bij Maud. Voor de derde keer prima verzorgd en lekker verwend en geknuffeld. Ook nog hartelijk dank voor de mooie foto's. Hij komt graag nog eens terug!

  Marretje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Wij een lekker weekje met de caravan op pad en Marretje mocht weer bij Maud logeren. Voor de derde keer dit jaar. En het pension zat vol, maar zo lijkt het niet en de katten zijn allemaal super relaxed. Marretje heeft het fijn gehad, want ze was super relaxed dat ze thuis kwam. Heel fijn dit adres. Bedankt Maud!

  Box Bink en Brucie

  none
  ★ ★ ★ ★
  4 5 1
  Als wij op vakantie gaan dan brengen wij onze poezen bij Maud omdat ze heel veel van katten houd. Ze zin daar in goede handen en wij kunnen dan met een gerust hart op vakantie gaan. Een perfecte oplossing . En de poezen worden goed verzorgd en elke dag een knuffel van Maud . Toppie!

  Topservice

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Bij Maud staat maar 1 ding centraal: de optimale verzorging van de katten en de ontzegging van de baasjes. Ook dit jaar weer toen het even spannend rondom de gezondheid van onze katers nog voordat zij naar Maud gingen. Ook in dit stadium gaf Maud uitstekende adviezen. Onze dierenarts was hier ook uitermate over te spreken. En onze 2 katers zijn merkbaar ook zeer te spreken over hun 2e huis in de vakantie. Wat wil je nog meer !!!

  Vakantie!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Tom was ook op vakantie bij Maud. Wat geniet onze grijze Brit hiervan, heerlijk spelen en ravotten met de andere gasten. Tom woont bij ons alleen en mist best een maatje maar zo af en toe op vakantie bij Maud is voor hem een feest! dus Maud hij komt weer gauw!

  Zorgzaam

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Mijn kat vind het heerlijk bij Maud, krijgt alle aandacht die hij nodig heeft. Alle katten kunnen spelen, zich terugtrekken, slapen, verstoppen, aan alles is gedacht. Ze worden rondom in de watten gelegd in een super hygiënische omgeving. De baasjes zijn op vakantie, dus waarom zij dan ook niet? Goed geregeld, iedereen blij! Wij zijn superblij dat wij Maud hebben als oppas. Tot snel! Groetjes Dap

  Shena

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Lieve Maud ik heb het weer zo goed bij je gehad deze zomer... Oké...ik ben het liefste thuis, dat weet je, ik ben nou eenmaal een buitenkat, maar ja als ik dan toch niet thuis kan blijven dan ga ik echt het liefst naar jou. Op het moment dat ik aankwam en mijn reisbak open ging herkende ik direct waar ik was, kon direct mijn plekkie vinden en jij zorgde meteen voor mijn eigen brokjes en drinken dus ik was heel snel weer op mijn plek. Er gebeurde iets raars met mijn oor deze vakantie, dat was niet leuk maar je hebt supergoed voor mij gezorgd en ik ben blij met je! Graag tot een volgende keer, dan kunnen we weer lekker knuffelen! Liefs van Shena

  Heerlijk vakantieadres voor Freek !

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Zomervakantie is heerlijk, maar dan missen we onze Freek wel. Gelukkig hebben we een heerlijk vakantieadresje voor Freek gevonden bij Maud! Ze is zo lief met Freek en alle andere katten. Ze geeft de juiste zorg, liefde en aandacht. En ze leeft echt mee met ons vriendje. Ook neemt ze de tijd om mooie kiekjes te nemen van Freek. Zo zien we op de vakantie hoe Freek aan het genieten is van zijn verblijf in Wel voor de Poes! Maud, dankjewel en Freek komt de volgende keer graag weer bij jou!

  Tom was ook op vakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Wij op vakantie en dus ook onze grijze 'Britse Korthaar'op vakantie en dat heeft hij bij Maud, gezellig spelen mat alle andere gasten en hij komt in september graag weer terug!! Dank Maud voor weer al je goede zorgen!

  Onze Otto

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Komt al jaren logeren. Hij is eigenlijk te verlegen om dat leuk te vinden maar er zijn zoveel verscholen hoekjes en plekjes dat hij zich kan terug trekken wanneer hij wil. Als het te druk om hem heen wordt. En er is zoveel speelgoed, altijd wat nieuws. Van sommige speeltjes gaat hij uit zijn dak, andere snapt hij totaal niet. Wat moet je met een plastic goudvis die almaar door je drinkbak zwemt. Irritant! Maar de koekjes en knuffels zijn top. Groetjes, Otto

  6 katten!!!!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Wederom de katten naar Maud gebracht. 2 van ons, en van elk van Mn zonen 2. Dat zijn er dus 6 . Ze zijn helemaal op hun gemak en vinden het fijn bij Wel Voor De Poes. Dat geeft de baasjes ook een fijn gevoel om op vakantie te gaan. Hunter, Doeber, Charlie, Moufou, Luna en Ramses vinden het hier het leukste. Ook wel eens bij een ander pension geweest, maar Maud wint!! Bij ons en bij de poezenkinders. Echt een aanrader!!!

  Scoop op vakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Scoop is weer een dag of 8 bij wel voor de poes op vakantie geweest. Zo noem ik het, omdat het toch eigenlijk zo is. Maud zorgt geweldig voor haar poezen gasten. Overal mandjes, hoge plekjes, lage plekjes, buiten ren en alles is heerlijk schoon. Echt een super adres om je kat naar toe te brengen.

  Rossi op vakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Baasjes op vakantie onze kater Rossi op vakantie. Super schoon, erg vriendelijke eigenaresse en een top service. Werden goed op de hoogte gehouden met filmpjes en foto's. Rossi komt zeker nog een keer naar het kattenpension.

  Pluk

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, heel erg bedankt voor het verzorgen van onze kat, Pluk, tijdens onze lange reis. Pluk heeft een rustig en lief karakter en is vanaf zijn geboorte een trouwe bezoeker bij je. Tijdens onze reis heeft hij genoten van zijn lange logeerpartij ondanks wellicht het gemis van zijn broertje die helaas vorig jaar is overleden. Hij heeft onverwachts met heel veel andere katten dikke vriendschappen gesloten en heeft het erg naar zijn zin gehad. Het was superfijn om tijdens onze reis met regelmaat een berichtje te ontvangen en we zijn je erg dankbaar voor je goede zorgen. Zonder dit, hadden we deze reis niet willen en kunnen maken. Nogmaals bedankt, Maud en tot de volgende keer!

  Marretje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Marretje is voor de tweede keer naar het pension geweest. De eerste keer voor 1 week en nu voor 2 weken. En het is weer super gegaan. Marretje was heel tevreden en had het naar haar zin. Maar thuis was het ook meteen weer goed. Geen stress of wat dan ook. Het is veel fijner op vakantie gaan als je weet dat Marretje het fijn heeft. Marretje komt vast vaker langs bij Maud.

  Guusje en Lotje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Guusje en Lotje waren nog nooit in een pension geweest dus gingen ze op proef logeren in december, daar hadden we achteraf al een goed gevoel bij en nu gingen ze voor bijna 4 weken logeren in mei. Wat is Maud lief voor de poesjes en wat n geweldige verzorging. Ze is zo zorgzaam voor de poezen daar kun je met een gerust hart je huisdier achterlaten. Onze Guus is nogal een angstige poes maar dat is na de logeerpartij nog maar weinig van te merken door de medicatie die Maud gegeven had. En onze Lot heeft t ook goed gehad. Die ging lekker haar eigen gang. Overal liggen speeltjes en iedere kat kent ze bij naam. Maud volgend jaar zijn we er weer hoor! Dank je wel ook namens Guusje en Lotje

  2e keer

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Sjors is nu 2 X naar Wel voor de poes geweest in Warmenhuizen. Een heel schoon, knus en gezellig kattenpension. Maud, de eigenaresse, is zo begaan met alle katjes die bij haar logeren. Ze stuurt updates, maakt foto's, speelt met ze, babbelt tegen ze. Aan aandacht ontbreekt het in haar pension echt niet. Op voeding of allergie wordt ook gelet. Voor ieder dier is er 'n plekje om lekker te liggen. Te dollen of gezellig samen met katte vriendjes water te drinken of te ravotten. Tot de Volgende X Maud, heel fijn dat je Sjors ook een soort vakantie gevoel geeft.

  Goed gedaan Maud !

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Voor Jack was het de eerste logeerpartij bij Maud, alles verliep voorspoedig totdat Jack ziek werd. Gelukkig houdt Maud alle katten ook nog eens heel goed in de gaten. Supersnel ontdekte ze dat bij Jack het plassen behoorlijk problematisch was geworden. Jack werd direct naar de dierenarts gebracht voor onderzoek. Intussen werden wij goed op de hoogte gehouden van het verloop van de situatie. Het is allemaal goed afgelopen zonder nadelige gevolgen. Onze eigen dierenarts vertelde ons dat het van cruciaal belang is geweest dat Maud haar logeetjes goed in de gaten houdt en razendsnel heeft gehandeld. Ik ben Maud erg dankbaar voor de goede afloop. Jack doet inmiddels alles weer wat ik hem verboden heb en dat is een goed teken . . .

  Zorg en aandacht

  none
  ★ ★ ★ ★
  4 5 1
  Met een goed gevoel liet ik afgelopen Meivakantie mijn vrolijke viervoeter voor een week bij Maud achter. Maud is ontzettend zorgzaam en heel lief voor alle katten, want aan aandacht geen gebrek. Het kattenverblijf ziet er leuk uit, ze kunnen zich vermaken met speeltjes en er zijn voldoende nisjes waar ze zich kunnen terugtrekken. Gelukkig is er ook een buitenverblijf, waar ze heerlijk in het zonnetje een dutje doen. Overal waar je kijkt is het super schoon, ook niet onbelangrijk. Onze kat komt tijdens de zomervakantie weer terug!

  Vincent

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze 2 jarige Vincent heeft weer erg genoten van zijn vakantie in Warmenhuizen! Dit was al de derde keer en hij gaat bij binnenkomst gelijk op zoek naar de andere katten. Er is altijd wel een speelkameraadje, hele leuke speel mogelijkheden ook voor de katten! Maud geeft alle katten aandacht en kent ze bij naam, dat vindt ik heel knap! Wij kunnen dan ook rustig op vakantie als de kat op zo'n goed adres is! Top! Fam. Vriend

  Wederom een succesvolle logeerpartij

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze eigenzinnige boskat Noor was eind april voor de 3e keer uit logeren bij Maud. Ook deze keer is ze weer helemaal verwend door Maud met heerlijke slaapplekjes (boom, hangmat, mandje, stapelbedje, huisje etc.), speeltjes, lekker eten en heel veel aandacht. Noor is een echte eigenheimer, heeft niet veel behoefte aan veel drukte om haar heen, maar bij Maud heeft ze het naar haar zin. De sfeer in haar kattenhotel is relaxed; degene die wil spelen heeft daar genoeg ruimte voor, de ander die liever lekker naar buiten tuurt, of gewoon rustig wil rondscharrelen heeft daar ook volop ruimte voor. Deze zomer laten we Noor wederom met een gerust hart logeren bij Maud!

  Top pension

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Al een paar jaar brengen wij onze verlegen kater Zeus naar Maud en haar logeer katten. Het is een geweldig pension waar Zeus zijn eigen bescheiden gang kan gaan en hij elk verblijf steeds een beetje stoerder vandaan komt. Hele liefdevolle verzorging krijgt hij van Maud en er is meer dan genoeg te doen en te zien voor alle katten in het pension. Zelfs nu Zeus een ernstige ziekte onder de leden heeft kon ik hem met een gerust hart bij Wel voor de Poes brengen. Er is top voor hem gezorgd, zijn medicijnen werden toegediend en Maud zorgde er voor dat hij vooral iets lekkers kreeg na zijn tabletje. Echt een aanrader als je je kattenkinderen goed verzorgd tijdens je vakantie wilt onderbrengen!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Pip is in april voor het eerst bij het pension wezen logeren; spannend voor zowel poes als baasje. Maar alle zorgen waren helemaal voor niets; wat een fijne plek heeft Maud voor haar logé's gecreëerd. Pip heeft het goed naar zin gehad, bij thuiskomst was er niets van stress bij haar te bespeuren en pakte zij de draad van haar leventje thuis zonder problemen weer op. Maud heeft oprechte aandacht voor de katten, maar het is ook heel fijn dat zij de baasjes uitgebreid voor, tijdens en na het verblijf informeert. Top!

  Marretje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Omdat Marretje nog maar een paar maanden bij ons woont, vonden we het niet fijn voor haar als ze alleen thuis zou zijn tijdens onze vakantie. En dan alleen maar 's morgens en 's avonds iemand zien. We zijn gaan zoeken naar een kattenpension in de buurt van Schagen en kwamen uit bij Wel voor de Poes van Maud. Marretje is er in april voor een week geweest. Natuurlijk vonden we het wel even spannend, maar het ging heel erg goed. Maud liet ons tussentijds weten hoe het met haar ging en dat was heel fijn. Wij zijn lekker rustig met vakantie geweest en Marretje heeft het superfijn gehad. Eind mei gaat ze weer. Het pension ziet er super verzorgd uit en alle katten zitten er heerlijk relaxed bij.

  Turbo Tom

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Het is alweer een poosje geleden en hij komt bijna alweer. (turbo) Tommy heerlijk dollen bij Maud. Zeker na het overlijden van onze Bommel is Tom wel weer toe aan een bezoek aan Maud met alle katjes. Hij heeft het altijd zo naar zijn zin bij jou Maud! Tot gauw!!!

  Fijn verblijf

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Met een gerust gevoel kan ik onze kat bij Maud brengen als wij op vakantie gaan. Maud is gek op katten en de katten zijn gek op Maud! Het is er schoon en een echt katten paradijs vol met fijne plekjes, klim speel en slaap mogelijkheden. En na het verblijf ontvang ik meer vakantiefoto's van onze Pepper dan dat we van onze eigen vakantie hebben:) Super katten verblijf!!!!

  Super kattenpension

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Wij naar Antwerpen voor ziekenhuis onderzoeken, onze katjes weer naar Wel voor de poes voor een kleine week. Volop liefde in het hele pension. Voor alle katjes die er dan zijn. Net zoveel als ze zelf willen. Aaitjes, kriebeltjes, knuffeltjes, liefde... Aandacht en zorg krijgen de katjes niet tekort. Nooit gedacht dat een kattenpension zo liefdevol kon zijn! Een evt volgende keer gaan onze Tessie en Sammie weer naar Maud. Maud: ook nu, dank je wel voor de liefdevolle zorg. We zijn je echt dankbaar <3

  Heerlijke tijd

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Voor het eerst aangedurfd om onze katjes naar een pension te brengen. En wat ben ik blij dat ik dit pension tegen kwam op google. Heerlijk ontspannen katjes kreeg ik na onze vakantie weer terug. Leuke foto's en filmpjes om de paar dagen via de app maar ook op haar site en Facebook. Mooi pension, veel speel gelegenheden, mandjes en kussentjes, tunnels. Ze konden slapen en spelen zoveel de wilden. Ze werden ontzettend verwend door Maud: knuffels, aaitjes, kriebeltjes en snoepjes. Voor de katjes was het daar een heerlijke tijd. En ze komen al snel nog een keer. Groetjes van Tessie en Sammie. Toppie Maud, bedankt voor zulke goede en lieve zorg. Tot gauw.

  Een ontspannen tijd

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Mijn poes Melly is begin januari weer bij Maud in het pension geweest. Dit keer was het heel rustig wat Melly wel fijn vond. Zo had zij ook een ontspannen tijd, ik heb een tevreden poes mee naar huis genomen na haar verblijf.

  Te 'logeren'

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Puck is inmiddels al een paar keer te "logeren" geweest bij Maud en ik laat haar ook met een gerust hart achter. Aan de foto's en filmpjes te zien had het Puck het ook dit keer weer prima naar haar zin. Ze wilde eigenlijk niet meer mee naar huis! Bedankt Maud voor alle goede zorgen en tot gauw

  Kattenparadijs

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Omdat Fille en Jambon nog erg jong zijn, wilde ik ze niet alleen, 3 weken, thuislaten. Gelukkig was er bij Maud plek voor deze twee draakjes. Én wat hebben ze het leuk gehad. Regelmatig kon ik mee genieten van hun wel en wee in het pension doordat ik foto's of filmpjes kreeg via de WhatsApp. Zo ontzettend leuk om te zien hoe ze vertroetelt werden en genoten van de ruimte, de andere katten, het spelen etc. Met recht een kattenparadijs... Tot volgend jaar en nogmaals hartstikke bedankt Maud! [Ik ben fan ;]

  Nooit aangedurfd...

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Spike is 16,5 jaar en nog nooit ergens anders geweest dan thuis. We hebben nooit aangedurfd om hem naar een verblijf te brengen. Nu kon het niet anders en het is heel goed gegaan. Maud is een echte katten-expert, en ook heel lief voor ze. Spike was rustig en is niets tekort gekomen. Volgend jaar brengen we hem voor 2,5 week naar Welvoordepoes!

  Liefdevol verzorgd

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Kiko en Bibi zijn voor het eerst een week bij Maud geweest. Kiko is een Kater van 12 jaar en nog nooit eerder in een pension opgevangen. Bibi is een poes van 3 jaar met een schrikachtig karakter.Ze werden zeer liefdevol verzorgd en ze reageerde al snel op Maud. We waren benieuwd hoe ze zouden reageren bij thuiskomst, maar dit ging zeer goed(alsof ze niet weg geweest waren gingen ze gewoon verder met waar ze gebleven waren)ze hebben het dus prima naar hun zin gehad mede door de goede verzorging en aandacht. kortom een top pension voor onze kanjers.

  Voor de zomervakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Voor onze kitten van 5 maanden waren wij op zoek naar een geschikte opvang voor de zomervakantie. Wij vonden hem nl nog te jong om alleen thuis te blijven, waarbij hij af en toe een bezoekje kreeg van buren. Wat zijn wij blij dat we bij Wel voor de Poes terecht konden met Storm. Voor ons een eerste ervaring met een kattenpensioen. Maar na een eerste kennismaking voor de vakantie wisten wij dat Storm het meer dan goed zou hebben bij Maud. Super pension, heel veel speel- en slaapplekjes voor de katten en een eigenaresse die ontzettend lief voor alle katten is. Storm heeft het enorm naar zijn zin gehad, dat merk je aan alles: hij was super relaxed toen wij hem op kwamen halen en hij zag er heel gezond uit met een mooie glanzende vacht. Bij een volgende vakantie hoeven wij echt niet lang na te denken waar Storm gaat logeren: zeker bij Wel voor de Poes. Maud nogmaals ontzettend bedankt en tot de volgende keer.

  Dolblij met jou!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Maud, we zijn dolblij met jou!! Na ruim een jaartje katloos te zijn geweest konden we nu met een gerust hart onze twee nieuwe huisgenootjes Nugget en Tous, bij jou laten logeren. Het is een echte logeerpartij want de zorg en aandacht die jij aan de dieren besteedt is ongelooflijk fijn!! Ze keken letterlijk de andere katten uit de boom/mand maar al snel vonden ze hun weg. Mede dankzij jouw liefde en geduld. Je staat ook altijd klaar om mee te denken bij vragen of dierenarts gerelateerde zaken. Je betrokkenheid is groots. Dank je wel! De foto's die jij hebt gemaakt, zijn inmiddels bijgevoegd in ons vakantieboek want tja... het hele gezin is tenslotte op vakantie geweest. Super leuk. We hopen zelf nog jaren van deze twee katjes te genieten en ze voor een leuk logeeravontuur naar jou te brengen. Tot binnenkort en dank voor alles!! Marcel, Rebecca & Angela en natuurlijk dikke poezekopjes van Nugget en Tous.

  Super goed gehad!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze katten Spoekie en Pluk zijn weer bijna twee weken bij je geweest en ze hebben het natuurlijk weer super goed gehad. Je zorgt altijd heel goed voor ze en dat geeft een heel fijn en gerust gevoel als je zelf op vakantie bent. Je pension ziet er top uit, lekker veel slaapmandjes en verstopplekjes om zich terug te kunnen trekken. En alles is super schoon! Spoekie gebruikt dagelijks medicijnen en dat heb je ook fantastisch gedaan, ondanks dat hij het je moeilijk maakte door zich te verschuilen, de boef! Maud, heel erg bedankt en tot de volgende keer! Zeker weten!

  Veel aandacht gehad!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Nappie heeft weer een prima week gehad in het pension bij Maud. Hij is goed verzorgd en heeft veel aandacht gehad. Op de vele foto's is te zien dat hij het uitstekend naar z'n zin heeft. Maud, heel erg bedankt voor de goede zorgen en tot een volgende keer!

  Niet meer mee naar huis!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Fox en Zoë wilden niet mee terug naar huis, na hun verblijf in Wel Voor De Poes. Ook uit de foto's en filmpjes bleek dat ze het prima naar hun zin hebben gehad op voornamelijk de 'bovenverdieping' van het pension. Maud is zo lief geweest voor onze katten! Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

  Was heel spannend

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Babs en Catoo zijn voor het eerst logeren geweest. Allemaal heel spannend want ze zijn niet echt de grootste helden. Maud heeft er voor gezorgd dat ze het toch heel goed naar hun zin hebben gehad. Catoo is waarschijnlijk door de stress een beetje ziekjes geweest maar Maud hield haar toestand goed in de gaten en hield ons ook dagelijks op de hoogte voor overleg. Een super goed adres waar je met een gerust hart je katten kunt laten logeren. Maud, alsnog bedankt voor de goede zorgen.

  Goede sfeer

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze 2 kieskeurige en sfeer gevoelige katers Toby en Danny komen graag bij Maud. Omdat ze veel zorg en aandacht krijgen en Maud. De accommodatie is uitstekend met veel variatie en veilige plekjes om je even terug te trekken. Maud houdt vast aan haar eigen kwaliteitsnormen en dat siert haar. Dank je wel.

  Weer blij terug

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze kat Teigetje heeft al een paar logeeradressen gehad, maar daar kwam hij niet al te blij van terug. Bij 'Wel voor de Poes' bij Maud is dat anders. Hij heeft het er erg naar zijn zin, speelt met andere katten, heeft veel lig, kijk en slaapplekjes en Maud geeft veel persoonlijke aandacht. En wij worden ook goed op de hoogte gehouden middels foto's WA en sms. Teigetje een ontspannen vakantie, wij een ontspannen vakantie. Super Maud, dank je. Teigetje komt graag nog een keer.

  Erg naar zijn zin gehad

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Yari heeft het ook weer erg naar zijn zin gehad bij Maud.Hij wordt super goed verzorgt met veel persoonlijke aandacht.Ook de vele fotos en contact tussendoor waarderen wij heel erg!We kunnen met een gerust hart op vakantie,nogmaals bedankt Maud voor je goede zorgen en tot de volgende keer.

  Topvakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ari en Leo hebben begin van de zomervakantie weer een topvakantie gehad bij Maud. De mannen kwamen mega relaxed weer thuis!. Maud ontzettend bedankt voor de goede zorgen en .... sorry voor de uitdaging om de britjes allemaal uit elkaar te houden

  6e keer al

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Bobby heeft weer 2 fantastische weken gehad bij Maud. Perfect adres met veel persoonlijke aandacht . Ik denk dat dit al de zesde keer was, dus dat zegt genoeg! Maud nogmaals dank voor de goede verzorging van Bobby tijdens onze vakantie.

  Enorm tevreden

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze kater Puk en poes Pip zijn al 2 keer voor langere tijd (3 weken en 4 weken) uit logeren geweest. Maud zorgt met veel liefde en aandacht voor de katjes! Het verblijft is super schoon en de katten zien er ontspannen uit. Ook de foto’s en tussentijdse updates zijn heel fijn. Dit alles zorgt ervoor dat wij met een gerust hart onze Puk en Pip kunnen achterlaten. Kortom wij zijn enorm tevreden!

  Weer erg bedankt

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  hoi maud. weer erg bedankt voor je leuke fotos mijn mannetjes hebben het weer prima bij je gehad kurt mnoet nog even wennen om zijn mand in te gaan.hij is ook een beetje bang voor nieuwe dingen. appie weet al dat het goed is bij je geen probleem kurt ligt nu bijna bovenop me wil weten hoe het werkt.kan ie zelf straks mailen!pootjes van appie en kurt en tot de volgende keer groetjes van ons

  Supergoede zorgen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Zorro heeft weer een fantastische week in het pension gehad. Ook tijdens de terugreis en thuis direct heel ontspannen dankzij de supergoede zorgen van Maud. Heel erg bedankt, volgende keer weer!

  Met volle tevredenheid

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Otto is al drie jaar onze dikke vriend en al die tjd gaat hij met volle tevredenheid logeren bij Wel voor de Poes. In elke vakantie en af en toe een weekje of weekeinde. Hij komt altijd ontspannen thuis en op de mooie foto's kun je zien dat hij het naar zijn heeft. Tot de volgende keer!

  Bevalt uitstekend!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Binky, onze rode kater, heeft ruim een week gelogeerd bij Wel voor de Poes en was weer in zeer goede handen bij Maud. Het is erg leuk dat we zo'n mooie foto's van Binky hebben ontvangen. Volgende keer als we op vakantie gaan komt Binky zeker weer logeren, het bevalt uitstekend! Patricia en Wim uit Heerhugowaard

  Snel een plekje gevonden

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ook onze Nappie heeft het prima naar z'n zin gehad bij Maud. Hij had snel z'n plekje gevonden in de hangmat. Hij is goed verzorgd en heeft veel aandacht gekregen. Ook de foto's waren erg leuk! Een volgende keer gaat hij zeker weer bij Maud logeren.

  Alle complimenten!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Ollie heeft bijna drie weken gelogeerd bij Wel voor de Poes waar hij het prima naar z'n zin heeft gehad. Maud heeft goed voor hem gezorgd waarvoor alle complimenten! In september gaat hij weer uit logeren bij Wel voor de Poes en gaan wij met een gerust hart lekker genieten van onze vakantie. Barbara en Martijn uit Hoogwoud

  Emigratieplannen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Chris en Indy hebben de afgelopen jaren een aantal keren bij Maud gelogeerd vanwege onze emigratie plannen naar Ierland. Met een gerust hart gingen ze uit logeren bij Maud. Ook de laatste keer, voorafgaand aan ons vertrek waarbij ons huis steeds leger en rommeliger werd, vonden ze het heerlijk om op een vertrouwde plek te zijn. Maud bedankt nog voor je goede zorgen en ik blijf het pension nog volgen op facebook hoor. Al die kattenbeesten die op vakantie zijn bij je. Karen en Jan Tetteroo

  Top !!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze 2 poezen Lizzy & Luna voelden zich meteen thuis bij Maud.Ze verzorgd ze uitstekend en ze heeft veel geduld.Vooral met onze doerak Luna.De foto's van onze 2 poezen waren een echt kado.Erg leuk ! Het is er Top !! Bedankt Maud.

  Schromelijk verwend

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Puck is schromelijk verwend bij Maud (en terecht!). Heel fijn dat ze zo goed verzorgd is en heb genoten van alle leuke foto's en filmpjes. Volgende keer kan ik haar hier weer met een gerust hart naar toe brengen

  Vertrouwd

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  wat is het toch een goed gevoel om weg te gaan en te weten dat je lieve poes zo vertrouwd is bij Maud een nachtje slapen en ze is weer op orde over 4 weken weer

  Heerlijk weekje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze mannen hebben weer een heerlijk weekje doorgebracht bij Wel Voor de Poes. Leuk om ook vakantie fotos te zien en ze kunnen heerlijk overal liggen en rennen. Tot de volgende keer!

  Einzelgänger

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Van 21/1 tot 13/2 is onze Beppie vanwege onze verhuizing te gast geweest bij Maud. Beppie is een einzelgänger en moet niet veel van andere katjes hebben. Toch ging ze lekker haar gangetje en is ze lekker aan het klimmen geweest. Fijn om door Maud al die tijd op de hoogte te worden gehouden ondersteund met foto's. We wonen nu te ver weg om Beppie nogmaals te brengen maar raden Wel voor de Poes zeker aan!

  Gerust op vakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze tijger Zorro heeft weer een heerlijke tijd gehad bij Maud. Wij kunnen altijd heerlijk gerust op vakantie omdat we weten dat Zorro goed verzorgd wordt door Maud en het erg naar zijn zin heeft in het speelparadijs! Bedankt Maud!

  Verschillende behoeften

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze poes Minoes, die het liefst op schoot zit en niets van andere katten moet hebben, heeft het prima gehad bij Maud. Ze heeft haar eigen plekje gevonden waarvandaan ze alles kon bekijken en kreeg daar ook haar eten en drinken. Fijn dat Maud de poezen zoveel aandacht geeft en dat ze het vanzelfsprekend vindt om rekening te houden met verschillende behoeften van haar gasten.

  Prima verzorgd

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Mijn Gijs was een paar dagen te gast bij Maud en hij was prima verzorgd.Het ziet er ook heel gezellig uit met al die katten die zich duidelijk heel erg thuis voelen.Ik zeg: een prima logeer adres voor mijn Gijs.

  Lekker keten!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Britten Bommel & Tom waren weer te gast bij Maud en zo te zien weer genoten. Zeker onze Tom kan lekker keten met alle andere katten. Bommel heeft daar gezien zijn leeftijd niet zoveel zin in dus Tom komt gauw weer even Maud!

  Aan niets tekort

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze kater Hidde heeft een heerlijke vakantie gehad. Hij heeft veel gespeeld, lekker gegeten en aan aandacht kwam het hem niet tekort. Wij zijn heel blij dit fantastische logeeradres te hebben gevonden.

  Prima naar haar zin

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Truusje heeft het weer prima naar haar zin gehad! Een beter kattenhotel kan ik mij niet voorstellen.Bedankt voor alle goede zorgen en graag tot de volgende keer! Groetjes, Peter en Wilma

  Echte aanrader!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ook dit jaar is poes Tommie, net als voorgaande jaren, weer liefdevol opgevangen door Maud tijdens mijn vakantie. Maud geeft veel aandacht, het verblijf is altijd schoon, met veel leuke slaapplekjes zodat alle poezen hun eigen gang kunnen gaan. Een echter aanrader waar ik graag een uur voor reis.

  Lekker vertroeteld

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Zorro heeft weer de zomervakantie bij Maud doorgebracht en het heel erg naar z'n zin gehad. Lekker vertroeteld worden en met andere katten spelen. Ontzettend bedankt Maud!

  't Kattenvrouwtje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Deze zomer is onze siamees Silla weer 4 weken bij Maud in pension geweest. Zij heeft het daar geweldig gehad! Toen we haar haalden wilde Silla wel bij Maud blijven. Ons herkende zij niet meer. Ongelooflijk hoe Maud het klaarspeelt. Alle katten, poezen kent zij bij naam. En haar pension: om door een ringetje te halen. Altijd, elke dag schoongemaakt, gezellige kleuren van de plankjes, prima krabpalen , overal verstopplekjes en eigen plekjes, zachte mandjes en/of dekentjes, overal voederbakjes en bakken voor de plasjes etc., en dan speelt zij ook nog met haar gasten. Er is ook een leuk buitenverblijf met takken en boomstronken, en heel veel mooie verstopplekjes. Waar vindt je zo'n geweldig kattenpension? In Warmenhuizen waar Maud van der Putten het "kattenvrouwtje" is. Maud, een grote pluim voor jou. Wij zijn enorm blij met jou en je pension. Wie wil er niet het beste voor zijn of haar poezenbeest als jezelf op vakantie bent? Onze Silla is bij jou in prima handen, dat weten wij zeker. En zij komt gauw weer bij je terug! Mary montanus, Akersloot (met toestemming van de eigenaar geplaatst, per mail bij Wel voor de Poes ingekomen)

  Prinsheerlijk

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst. Een ruime week lang hebben Fox en Zoë genoten van de liefde en toewijding van Maud. Toen wij ze op kwamen halen, lag Fox op het 'zoldertje'. En hij was niet van plan eraf te komen. Prinsheerlijk lag meneer te slapen. Meer bevestiging hoeven wij niet te hebben. Maud, ontzettend bedankt en tot de volgende keer! Groetjes, Justin en Anja

  Net pension!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Max (net 1 jaar) heeft het prima naar zijn zin gehad bij Maud. Moest eerst wat wennen maar was daarna prima hier thuis. Aanrader. Net pension!

  Veel liefde en aandacht

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze poes Noa is nu 2 keer bij Maud geweest en zowel wij als Noa zijn zeer tevreden! Het pension is ruim genoeg, er is veel de doen voor de katten en ze krijgen heel veel liefde en aandacht. Maud, bedankt en tot volgend jaar!

  Onze Siep(pie)

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Al heel wat vakanties heeft onze Siep(pie) al bij Maud in haar mooie pension doorgebracht. Wij rijden er graag 40 minuten voor, om hem naar dit mooie, schone en gezellige pension te brengen. Maud, dank je wel voor de leuke berichtjes en foto's van Siep. Natuurlijk brengen wij hem de volgende keer weer met een gerust hart naar jou!

  Betrouwbaar adres

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Al een aantal jaren verblijft onze Bobby tijdens onze vakantie bij Maud, super adres! Maud ook dit jaar weer ontzettend bedankt voor je goede zorgen! Wel voor de poes is zeer zeker een aanrader als je zoekt naar een betrouwbaar adres!

  Volop luieren

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze kater Tommy heeft weer een fantastische tijd gehad bij Maud in haar kattenhotel. Hij houdt vooral van luieren en dat kan hij daar volop in of op een ligplek/mand. Ik ben blij dat we zo'n fijn adres hebben voor onze Tommy, als wij er niet zijn!

  Veel te gezellig

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Uitgebreid gezocht naar een goed poezenhotel en bij jou uitgekomen. Hier hebben we geen spijt van gehad1 😉 Noor heeft het enorm naar haar zin gehad en is dol op jou, Maud! Toen ze tijdens haar logeerpartij wat probleempjes met haar oogje kreeg heb je goed en snel gereageerd, waardoor het snel weer goed ging met Noor. Je hebt ons regelmatig geinformeerd over het wel en wee van Noor (met foto's), wat heel fijn was. Noor had dan ook helemaal geen zin om weer naar huis te gaan, veel te gezellig bij jou! In jouw poezenhotel heerst een relaxte sfeer, wat je merkt aan het gedrag van de katten. Alles is netjes en lekker schoon. Heel leuk ingericht, veel speeltjes en afleiding. Volgend jaar komt Noor heel graag weer een paar weekjes logeren!

  Volgend jaar weer!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Goede berichten gehoord over kattenpension 'Wel voor de Poes'. Dus besloten dat onze banjers Ari & Leo daar hun vakantie mochten doorbrengen. Wat een goede beslissing was dat! Ze werden relaxed ontvangen, bijzonderheden werden gevraagd. De mannen hebben het heerlijk gehad, veel aandacht en knuffels, tussentijds update's hoe de mannen het hadden, inclusief wat foto's. Bij thuis komst gingen de mannen heerlijk relaxed liggen alsof er niks was gebeurd. Wij komen hier volgend jaar weer!

  Een geweldige tijd

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Lara en Boris hebben een geweldige tijd bij "Wel voor de Poes" gehad. 9 nachten plezier beleefd, veel vriendjes gemaakt en zeer goed verzorgd door Maud. Veel ruimte, zowel binnen als buiten. Veel speelgelegenheden en zeer schoon. Kortom, super! Dank voor de goede zorgen Maud en hopelijk tot volgend jaar!

  Blijvend adresje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi hoi!! Onze kat Winston heeft het heel erg naar zijn zin gehad in kattenpension Wel Voor De Poes. Hij kwam heel ontspannen en lekker uitgerust thuis. En volgens ons heeft hij zelfs een beetje heimwee naar zijn leuke vriendjes van in het pension. We zijn al naar verschillende kattenpensions geweest zowel in Nederland als België maar we zijn nog geen enkel pension tegengekomen dat zoveel persoonlijke aandacht aan de katten schenkt. Verder is de accommodatie ook heel prettig en uitdagend voor de katten. Kortom, dit pension is een blijvend adresje voor ons. Groetjes Wouter, Ellen en Winston

  Weer helemaal toppie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Dag Maud, Ik voel me weer helemaal thuis bij baasje en vrouwtje. Maar bij jou was ook weer helemaal toppie. Ik kom nou toch al weer een jaar of twee regelmatig logeren en ik ben dol op bepaalde mandjes en plekjes. En wat leuk dat je vaak fijn nieuw speelgoed koopt. En omdat we elkaar zou goed kennen mag (naast mijn bazen) alleen jij me (bijna) overal knuffelen.Tot de volgende keer, Otto

  Prettig gevoel

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, dank je wel voor de ontzettend goede verzorging van onze Koe & Kees! We hebben vanaf het eerste moment een heel prettig gevoel gehad bij jullie pension, en dit is meer dan terecht gebleken. Uit alle berichtjes en foto's die we van je ontvingen zagen we al dat het heel goed met ze ging, maar bij thuiskomst merkten we echt dat onze mannetjes heel veel liefde en aandacht hebben gekregen. Je pension ziet er keurig uit; schoon en vol leuke speeltjes en klautermogelijkheden. Je bent duidelijk heel gepassioneerd en betrokken bij je tijdelijke huisdieren (je kende alle katten bij naam, hoe bijzonder is dat!) en we komen een volgende keer zeker bij jullie terug. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles!!

  Bedankt

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hai Maud, Binky heeft het weer heel erg goed bij je gehad. Bedankt voor al de zorg, aandacht en knuffels. Ook erg leuk dat je de fotootjes hebt opgestuurd. Ik zal je pension aanraden bij andere poezenliefhebbers. Groetjes Patricia

  Vele lieve kopjes

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Bedankt Maud dat je zo goed voor me gezorgd hebt. Ik vond het wel erg eng met de andere katten, maar kon toch goed een plekje voor mezelf creeren. Heb lekker gegeten en ik was thuis ook snel weer snel gewend. Ik kom graag nog een keer bij je logeren. Vele lieve kopjes van Tommy een 17,5 jaar oude kat.

  Buurman bij Wel voor de Poes

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Zoals je schreef Buurman hoort al een beetje bij Wel voor de Poes. Hij redt zich prima. En wordt graag geknuffeld.. Het is jammer dat hij niet zo van andere katten houdt. Thuis zoekt gelijk al zijn heerlijke ,spannende en rustige plekjes op. Weer bedankt voor de goede zorgen Groetjes Ellen

  Professioneel en serieus

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ha Maud, het valt me steeds weer op hoe professioneel en serieus je Welvoordepoes runt. Zahra vindt het prima bij je; ze is heel relaxed thuisgekomen alsof er niets gebeurd is. Dank voor je goed zorgen!

  Ze kiezen voor jou!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Dag Maud, dank voor de goede zorgen gegeven aan Boetje en Miss Einstein. Ze waren heel eg tevreden en vonden dat alles er schoon uitzag en fris rook. En de persoonlijke aandacht niet te vergeten.. Als ze weer eens uit logeren gaan kiezen ze voor jou.

  In de kost bij Maud

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  wederom is onze Ari bij Maud in de kost geweest . Lijkt het altijd prima te doen wel merk je als ze thuis is dat ze ons in de gaten houd en ons meer opzoekt. Nu na vijf dagen is het als vanouds . Het pension is een aanrader dat blijkt toch wel uit de commentaren

  Je voelt je gelijk thuis

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ik vond het heel eng om puck naar een pension te brengen, maar bij dit pension voel je je gelijk thuis. Maud weet alle namen van de katten en is heel erg lief voor ze. Het is er heel schoon en ruikt fris. Het is een aanrader als je op vakantie gaat. Ik zou puck zo nog een x toevertrouwen.

  Bommeltje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Onze Bommel is na een weekje thuis weer in zijn gewone doen. Hij houdt ons de eerste week thuis altijd heel goed in de gaten en is waar wij zijn. Maar het is weer top gegaan en Bommel komt eind augustus weer logeren. Bedankt weer voor al jouw goede zorgen. Groeten van ons drie

  Ook erg gelukkig bij jou

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  hoi maud appie is alweer twee weekjes thuis en vindt het natuurlijk het aller fijnst,maar bij jou is hij na al een paar geweest te zijn ook erg gelukkig. dit vooral door je liefdevolle verzorging. ik vind het erg leuk dat je precies weet hoe ze allemaal heten.tot over twee weken. groetjes en pootjes van ons

  Met een gerust hart op vakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Siep heeft inmiddels al een heel wat keertjes in het pension gelogeerd. Siep is een eigenwijze kater die altijd even de kat uit de boom kijkt, maar dan lekker zijn plekje weet te vinden in 1 van de tunnels of op zolder. Wij gaan altijd met een gerust hart op vakantie als Siep bij Maud in het pension verblijft. We moeten er even 3 kwartier voor rijden, maar voor dit mooie en fijn pension heb ik het er graag voor over! Tot in juli. Lieve groetjes Linda en Siep

  De tel kwijt

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Opnieuw heeft onze kat Jip bij jou in het pension gelogeerd. Ik ben inmiddels de tel kwijt maar Jip is al bijna thuis bij jou. Het is heel fijn om te weten dat ie zo goed verzorgd wordt. Dat geeft ons een goed gevoel als we op vakantie zijn ;). Dank je wel Maud!! Vriendelijke groet, Martine

  Met iedereen vriendjes

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Voor de tweede keer heeft Sky gelogeerd bij Maud, dit keer 5 weken. Hij voelde zich helemaal thuis en wilde eigenlijk niet meer mee naar huis. Een grote groep katten bij elkaar, eerst twijfelde ik of dit wel goed ging. Het is ongelofelijk dat alle katten allemaal lekker hun eigen gang gaan of zoals Sky met iedereen vriendjes wordt haha. Het pension is netjes en goed verzorgd de katten hebben vele schuil en slaap plekjes waardoor je helemaal niet merkt dat er soms wel 15 katten zijn. Maud is erg lief voor alle katten en vond het erg jammer dat Sky naar huis ging. Hij komt zeker nogmaals terug!

  Mooi en verzorgd

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Beste maud, Namens ons, Wiebe, lotje en Donnie bedankt voor het logeren 😉 Een mooi en verzorgd pension en een top gastvrouw!! Tot een volgende keer.

  Goed bevallen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, nog heel hartelijk dank voor de goede en warme opvang en verzorging van onze poezen Jacky & Teddy. Het was de eerste keer dat ik van een kattenpension gebruik heb gemaakt, maar het is goed bevallen. De poezen kwamen heel rustig terug en pakten thuis meteen weer de draad van hun leventje op. Heel veel dank en tot de volgende keer! Groetjes, Moniek

  Top gegaan

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Marion (Warmenhuizen) Scoop heeft 6 dagen bij je in het pension gezeten en heeft het naar zijn zin gehad. Het was de eerste keer dat hij logeren ging en best wel spannend hoe hij zich zou gedragen. Het is top gegaan en de volgende keer breng ik 'm weer bij Maud. Bedankt Maud.

  Hun tweede baasje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, onze katten Spoekie en Pluk komen al een aantal jaar bij jou en ze hebben het altijd ontzettend naar hun zin. Inmiddels herkennen ze al hun favoriete plekjes en zien in jou eigenlijk hun tweede baasje. Dat doe je goed! De mannen zijn van de zomer zeker weer van de partij! Groetjes en pootjes ook van Spoekie en Pluk

  Inmiddels lekker vertrouwd

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Maud, namens ons weer ontzettend bedankt voor je liefdevolle opvang voor Sam. Voor de tweede keer bij je geweest en inmiddels lekker vertrouwd. Leuk dat je ons op de hoogte houdt met foto's. Wij hebben van de vakantie genoten en Sam van zijn verblijf bij jou. Dank je wel en tot de volgende keer

  Hij blij, wij blij

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Katertje Zorro heeft het weer heerlijk gehad in het pension en nog vriendjes gemaakt ook. Hij blij, wij blij. Het ziet er met de nieuwe aanbouw nog mooier uit dan het al was!! Bedankt voor de goede zorgen! Anneke

  Vooral je knuffels

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  hoi Maud, Buurman blijft het allerliefst thuis. Dat wel. Maar jouw verzorging vindt hij ook heel prettig, vooral je knuffels. We gaan altijd met een gerust hart op vakantie. knuffel van Buurman en groetjes van, Jan en Ellen

  Verwend bij Maud

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Bommel was weer eens logeren bij Maud en nu met de Kerstdagen, wij lekker uitwaaien op Texel en Bommel werd verwend bij Maud. Het was weer toppie Maud dankjewel! De allerbeste wensen voor 2016 en tot in mei

  Weer terug bij Wel voor de Poes

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Weer terug in WELVOORDEPOES. Onze Sparky was hier in de zomer een paar weekjes op vakantie. Het is zo goed bevallen, dat hij ook nu, in december, weer een paar dagen terug is gekomen. Fijn om te weten dat onze poes zo goed en liefdevol verzorgd wordt door Maud. Dank je wel.

  Superservice

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hai Maud, heel erg bedankt voor de goede opvang van Binky! Het geeft echt rust dat hij op zo'n fijne plek zo goed wordt verzorgd. Het halen en brengen vind ik ook een superservice. Binky komt vast nog eens logeren bij je.

  5 sterren hotel

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ha Maud, ik ben echt blij met Welvoordepoes. Zahra heeft het prima naar haar zinnetje in jouw *****hotel en als je de foto's bekijkt zit ze er zeer relaxed bij. Dankjewel voor je flexibele opstelling aangaande halen en brengen en natuurlijk voor de goede zorgen; je hebt ons hier echt mee geholpen!

  Liefdevolle verzorging

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Rocky heeft het weer naar z'n zin gehad al is hij wat verlegen. Dankzij jou liefdevolle verzorging kunnen wij met een gerust hart op vakantie. De volgende keer brengen wij hem zeker weer bij jou. Knuffel van Rocky.

  Goed logeeradres

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze kat Pluk heeft 2 weken heerlijk vertoefd bij "wel voor de poes". Heel fijn alle aandacht die zowel baasje als Pluk gekregen heeft. Heerlijk om te weten dat we een goed logeeradres gevonden hebben en nogmaals dank!

  In goede handen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze 3 Britten zijn inmiddels voor de derde keer bij Wel voor de Poes geweest. Altijd alles lekker schoon en goed geordend. De katten zijn er prima onder dak en zijn altijd in prima conditie en goed te spreken als ze weer worden opgehaald. Lekker om met het gevoel op vakantie te kunnen dat onze lieverdjes in goede handen zijn. Wij blijven onze katten hier zeker brengen.

  Opnieuw prima naar z'n zin

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Jip heeft het opnieuw prima naar zn zin bij je gehad. Het geeft een goed gevoel als Jip bij jou in goede handen is! Bij een volgende vakantie, boeken we direct weer ruimte voor Jip bij jou in het voor hem inmiddels vertrouwde pension.

  Zeker nog vaker logeren!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Maya heeft het weer prima naar haar zin gehad en we komen haar zeker nog vaker laten logeren!

  Thuis bij Maud

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Tegenwoordig boeken we een reis en meteen bij Maud. Onze poes Ari heeft het prima gehad vorige week, waren we op een gunstige tijd thuis en was ze na haar avond rondje gewoon zich zelf dus geen geschreeuw snachts. het is fijn dat ze bij Maud zo thuis is bedankt maar weer namens Ari

  Erg blij met Wel voor de Poes

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, wederom hartelijk dank voor al je goede zorgen. Het was al weer de 3e keer dat droppie, sjors en alie bij jou te logeren waren. Ik ben erg blij met wel voor de poes zo dicht bij huis en jij zorgt zo goed voor ze. Zo goed zelfs dat droppie zelfs teruggaat ook al ben ik weer thuis! Voor mij is het een gerustellende gedachte als ik op vakantie ben dat er zo goed voor mijn 3 katten wordt gezorgd.

  Voor hem ook vakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Wij gaan onbezorgd op vakantie wetend dat Zorro super wordt verzorgd door jou in het pension. Zorro is nu weer thuis en kat-alleen. Je merkt dat het verblijf voor hem ook een vakantie is met alle andere poezen om hem heen. Bedankt van ons en poot van Zorro!!

  Het valt steeds weer op

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  lieve Maud alweer heel erg bedankt voor de goede zorgen moortje heeft t erg leuk gehad merkte ik weer ze was super rustig en zag er weer perfect uit. wij brengen haar de volgende keer dan ook weer met een gerust hart bij jou . het valt ons steeds weer op wanneer wij haar ook komen ophalen hoe tevreden alle katten/ poezen er bij liggen en zo schoon en netjes het altijd is complimenten daar voor . Wij brengen haar zeker weer ze krijgt bij jou net zo veel liefde als thuis dank je wel. Groeten Gerda en een hele dikke knuffel van Moortje

  Wat een heerlijk pension

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, we zijn ondertussen de tel kwijt geraakt, hoeveel keer onze Siep bij jou heeft gelogeerd. Wat een heerlijk pension is dit toch. We ontvangen berichtjes over hoe het met hem gaat en ook nog eens hele leuke foto''s.. Nee wij gaan met een gerust hart op vakantie! Dank je Maud! Tot de volgende keer! Liefs en een knuffel ook van Siep

  Meer dan enthousiast

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Tja.. wat kan ik toch nog toevoegen aan een pension wat alles in huis heeft om het de dieren enorm naar de zin te maken. En ook in alle opzichten die je maar bedenken kan. Want dat is wat Wel voor de Poes doet! Maud, dank je wel voor een bijzonder prettig verblijf voor onze alleseter Max!! Hij heeft zichtbaar genoten bij je ;-). Ons 'oudje' komt graag weer bij je terug. Wij blij, hij blij en van jouw goede zorg worden wij als dierenliefhebbers allemaal wel blij. Kortom: we waren al meer dan enthousiast en we blijven ook enthousiast ons dier met een gerust hart bij jou te laten logeren. Tot de volgende keer. Warme groet van ons en natuurlijk een dikke poot van Maxie!!

  Ontzettend leuk gehad

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Vanmiddag onze Luna weer opgehaald. Was nu de 3e keer dat ze in het pension is geweest. Luna heeft het volgens mij ontzettend leuk gehad en kwam ondanks de misselijkheid in de auto heel ontspannen thuis. Tot volgend jaar!

  Onbereikbare liefde

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze twee MainCoon mannen hebben het zeer naar hun zin gehad in die 10 dagen dat ze mochten logeren. De een had een vriendje gevonden, de ander ging voor de onbereikbare liefde..:-P Tevreden baasje, ontspannen poezebeesten en leuke foto''s als bonus. Zodra we weer een pensionplek nodig hebben hoop ik dat er weer plaats is, want we komen zeker terug. Groet, Corine (Cash en Mayday)

  Echt gek op ze

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Wat zijn we blij met Maud! Al drie jaar brengen we onze Siamees Bibi meerdere keren bij per jaar bij haar en wat is het toch fijn op vakantie gaan als je weet dat je kat in goede handen is. Wij geven onze vakanties al ruim van te voren aan haar door want omdat er niet zoveel katten tegelijk zijn is het uiteraard snel vol en iedereen die eenmaal een kat bij Wel Voor De Poes gebracht heeft zal dat een volgende keer wil willen ! Maud kent de katten allemaal bij naam en is echt gek op ze, hoe fijn is dat!Tot oktober, Gr Sanny

  Geweldig onderkomen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze kater Tommy heeft het erg naar zijn zin gehad bij Maud in haar kattenhotel! Maud houdt het erg schoon en getuige de foto's die we kregen worden de katten ook geknuffeld. Ik ben erg blij dit geweldige onderkomen voor Tommy gevonden te hebben. Namens Tommy 'tot weerziens!

  Zeker weer logeren!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Barney houdt er niet van alleen thuis te zijn. Ook al verzorgde de buren hem nog zo goed, bij Maud vindt hij het fijner! In juni logeerde Barney er alweer voor de derde keer.'Wel voor de Poes'is een geweldig kattenpension. Maud zorgt voor een super schoon verblijf met veel leuke plekjes waar de katten kunnen klimmen of lekker slapen. Naast goed voedsel geeft Maud ze ook veel aandacht en dat vinden de boys en girls heerlijk! De foto's die Maud van je poes maakt en naar je mailt vinden wij een geweldige service. Leuk om op je vakantieadres te ontvangen. Barney komt zeker weer logeren.

  Zoveel goede zorgen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Dankjewel Maud voor weer zoveel goede zorgen voor onze Bommel. Hij was er dik een maand en dat was best lang maar hij had het tip top en komt in oktober weer 2 weekjes logeren, tot dan!

  Op naar de volgende trip

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Het was wat kort op onze vorige trip maar zo, loopt het soms .Tegenwoordig plannen we een reis en aansluitend het pension bij Maud Onze Ari doet het goed met de logeerparijen ik denk dat ze daarom buiten ook geen problemen heeft met andere buurt katten . Kortom een prima verblijf lieve zorgzame Maud , schoon enz dus op naar de volgende trip

  Groetjes van Poeck

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Na een grondige evaluatie van mijn laatste logeerpartij bij je, ben ik, Poeck, tot de conclusie gekomen dat het thuis het aller,aller fijnste is, maar "second best", jouw heerlijke katten/poezenpension. Dus, als mijn baasjes weer eens zo nodig weg moeten dan hoop ik dat ik weer bij je mag komen logeren. Oh ja, ook nog bedankt voor de fotoreportage, ik sta er weer, al zeg ik het zelf, uiterst charmant op. Groetjes, Poeck.

  Fijne pensionvakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze nieuwe bewoner Max nu een jaar bij ons en we zijn dol op hem. Hij is al op leeftijd en waren ontzettend blij hem ook een paar dagen bij Wel voor de Poes te kunnen brengen. Een lievere zorgvervanging voor Max kunnen wij ons niet wensen want bij Maud krijgt iedere poes alle zorg en liefde die nodig is. Echt fantastisch. Alles heerlijk schoon en altijd is Maud bereid even te laten weten hoe het gaat als je zelf ook een beetje onrustig bent over hoe je dier het ervaart. Met onze andere poes hadden wij ook al heel positieve ervaringen bij Maud en we hopen dat Max op zijn oude dag ook de volgende keer weer van zo'n fijne pensionvakantie mag genieten! Maud, dank je wel voor je goede zorgen! Groet en tot van de zomer!

  De zoveelste keer...

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  voor de zoveelste keer was Ari bij Maud We hadden een verkeerde ophaal dag in de agenda staaan maar gelukkig konden we haar ophalen. heerlijk weer de poes om je heen De eerste nacht is ze wel van slag veel O O O . alle kasten bekijken en maar achter je aan lopen maar nu is de rust weer hersteld Volgens ons heeft ze het weer prima gehad (ook aan de fotos te zien) en over een maand mag ze weer uit logeren .

  Een echt vakantiegevoel

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  De tel ben ik inmiddels kwijt maar opnieuw heeft onze kat Jip bij je gelogeerd. Alhoewel hij het maar eng vind, heb ik wel het gevoel dat hij bij jou op zn plek is. De zorg is weer heel goed geweest en dat geeft ons weer een echt vakantiegevoel! Dank je wel, Maud.

  Liefde en aandacht

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Rocky was helemaal blij dat hij weer thuis was, want het was toch wel een angstige ervaring voor hem om alweer naar een ander huis te moeten, maar je hebt hem met liefde en aandacht toch een veilig gevoel gegeven en ik denk dat het bij de volgende vakantie een stuk beter zal gaan. Bedankt voor alle leuke foto's. Groetjes van ons.

  Super blij met je

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Vandaag Jay weer opgehaald, 32 overnachtingen bleef die onder de goede zorgen van Maud. nog nooit waren we zo lang zonder de kat. we hadden op onze vakantie wat update's gehad en zagen dat hij het erg naar zijn zin had. aangezien hij er er wat vaker is geweest weten we dat hij daar in goede handen is, ook na zijn ingrijpende operatie. er werd op weg naar huis flink gemiaauwd, maar toen ik het geluidje van herkenning maakte werd het enthousiaster . thuis moest alles onderzocht worden en langzaam aan kwam het besef dat hij hier woonde 32 dagen geleden..nou hij is nu niet weg te krijgen bij ons, loopt je overal achterna en je hoort hem spinnen. Maud, we zijn super blij met je, we prijzen de dag dat ik je website gevonden heb en we het geprobeerd hebben bij je...anders hadden we veel moeten regelen op vakantie dagen. Thanks voor de goede zorgen. groetjes van ons en pootje en knuffel van Jay.

  Veilig en vertrouwd gevoel

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, onze katten Spoekie en Pluk waren twee weken geleden alweer voor de 4e! keer bij je te logeren. Je bent zo ontzettend zorgzaam en lief voor ze en dat geeft ons een heel veilig en vertrouwd gevoel, zodat wij altijd met een gerust hart op vakantie kunnen gaan. Ga zo door! Je bent een topper! Groetjes! Ruth en Michael

  Zorro is heel blij

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Zorro is heel blij dat we zo'n fijn vakantieverblijf voor hem hebben gevonden. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen en we kijken alle 3 uit naar onze volgende vakantie.

  Zooooo tevreden

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Wat heb je toch een prachtig poesjes/kater hotel. Wij zijn zooooo tevreden dat wij Truusje graag weer willen brengen als wij weer op vakantie gaan. Wij bevelen je ook sterk aan bij andere vrienden/familie aan. Dank voor de goede zorgen. groetjes, Peter en Wilma

  Plek voor volgend jaar?

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, De jongens hebben het weer erg naar hun zin gehad,leuk om hun broer weer te zien!! Hoop dat je nog plek hebt voor volgend jaar kerst en oud en nieuw!! Groetjes Donna

  Met een gerust hart weg

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Opnieuw heeft Jip in het pension gelogeerd en opnieuw is dit weer heel goed verlopen. Jip is geen held maar voelt zich zeker wel thuis in het pension. Iedere keer als we Jip brengen tijdens onze vakantie, gaan wij met een gerust hart weg. Want we weten dat ie in hele goede handen is. Dank je wel, Maud!

  Mist al zijn vrienden!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud Bink en snuf hebben het onwijs naar hun zin gehad. Bink iets meer dan snuf denk ik. Snuf is nogal op zich zelf en houdt niet zo van andere katten in zijn buurt. Bink vindt alles spannend en is het liefst lekker aan het stoeien en spelen. Hij miste al zijn vrienden wel hoor! Eind januari gaat hij weer blij heen ,al was het alleen maar om zijn broers weer te zien. Groetjes.

  Praatjes voor 10

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Wat een leuke foto's. En wat zag hij er goed uit. Hij was niet weg te slaan bij roos. Had praatjes voor 10. Wat kan dat mannetje ouwehoeren. Wij hebben ons ook helemaal geen zorgen gemaakt. Heel fijn. We maken graag nog eens gebruik van je pension.

  Echt thuisvoelen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, dank voor alle goede zorgen en de foto's. Onze katten waren nog nooit buiten de deur geweest en ik denk dat deze eerste ervaring een hele goede was. Uit alles blijkt dat je ze geweldig hebt verzorgd. Fijn om te zien dat ze veel aandacht hebben gekregen en zich op een gegeven moment zo thuisvoelen dat ze dezelfde slechte gewoontes als thuis (op het aanrecht springen en uit de kraan drinken), hebben behouden ;)! We komen graag terug.

  Relaxt sfeertje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, we vonden het super leuk om de foto's van Lana te zien! Dan krijg je toch een beetje een indruk hoe ze het heeft gehad. We vonden het best een beetje spannend zo'n klein poesje van 4 maanden en dan al drie nachtjes uit logeren. Ook omdat we nog geen ervaring hadden met een pension. Maar we zijn heel tevreden. Je pension ziet er gezellig uit, brandschoon en er heerst een relaxt sfeertje ondanks 15 poezen. Lana moet wel heel veel gespeeld hebben -wat we begrijpen want het is echt een speelpaleis bij je- want ze heeft nadat we haar hebben opgehaald onwijs veel geslapen. Ze lag compleet op apegapen. Onze eerste ervaring is enorm goed bevallen, Lana is bij jou in hele goede handen! Graag tot de volgende keer!

  5e of 6e keer...

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, allereerst een heel gelukkig nieuwjaar! Wat een leuke foto's weer. Siep is denk ik nu voor de 5e of 6e keer geweest en heeft het volgens ons prima naar zijn zin. Een week voor zijn komst was Siepvoor de tweede keer in korte tijd erg benauwd en de dierenarts heeft geconstateerd dat Siep Asmatische bronchitus heeft. We hebben hem met 'puffers' erweer bovenop gekregen, maar ook aan Maud moeten vragen of zij dit zou willen doen indien dit nodig zou zijn. Dit vond Maud geen probleem, ze heeft Siep twee keer een onderhoudsdosering gegeven, maar hij heeft het gelukkig niet benauwd gehad. Ook nu thuis gaat het gelukkig heel erg goed en zullen we de komendetijd moeten afwachten wanneer Siep weer last krijgt van zijn Asma. Er zijn zoveel factoren waarop een kat allergisch zou kunnen reageren. De tijd zal het leren, maar wij brengen met een gerust hart onze Siep weer bij Maud. Lieve groetjes van Linda, Lorenzo, Naomi, Milan en Siep

  Een beetje een 'schijtlijster'

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Mijn bazin heeft het een beetje druk, dus ik schrijf zelf maar even hoe ik het vond. Dat kan ik het kort: heel leuk !! Tja ik ben een beetje “schijtlijster” zoals mijn bazin altijd zegt, maar ik heb het best naar mijn zin gehad. Het leek heel veel op Betty’s Pension in Zaandam. Lekker ruim en rustig. Bij zo’n kattenpension is niemand de baas, dus er zijn ook geen gevechten om het territorium. Het knuffelen vond ik te gek, daar hou ik van. Doet mijn bazin ook altijd. Ook vond zij het leuk dat er foto’s waren gemaakt. Kortom ik heb het ook aan mijn “nichtjes” gezegd. Dat zijn de katten van de zoon van mijn bazin. Wie weet komen die ook wel eens. Nog heel erg bedankt voor de goede zorgen en misschien tot ziens als mijn bazin er weer zo nodig tussen uit moet. Hartelijke groeten van Coockie.

  Positieve ervaring

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Mijn kat Charlie is voor het eerst ergens anders geweest dan thuis en ik was bezorgd over hoe hij dit zou ervaren. Ik had op internet recensies gelezen over het kattenpension “Wel voor de poes” en deze waren erg positief. Ik besloot Charlie hier te brengen want het opvang leek mij erg professioneel en persoonlijk. Charlie moest helaas iets langer opgevangen worden want ik was mijn huis kwijt geraakt. Ik had de eigenaar gesproken hierover en zij zei dat het geen probleem was en dat er nog plek was voor Charlie. Ik ben achteraf erg blij dat ik voor dit pension heb gekozen. Charlie heeft het daar erg naar zijn zin gehad en heeft alle nodige zorg gekregen. Het pension is ook niet te groot waardoor de katten nog genoeg aandacht krijgen. Verder was het erg schoon en netjes en Maud stuurde mijn regelmatig foto’s van Charlie en vertelde mij hoe het met hem ging. Ik ben blij dat deze eerste weg-van-huis-ervaring voor mijn kat erg positief is geweest. Bedankt Maud!! Charlie en Marina.

  Bijzonder flexibel

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Omdat onze kat Tiga zijn poot gebroken had en wij midden in een verhuizing zaten, waren wij op zoek naar onderdak voor Tiga. Dit hebben we gevonden bij Maud. Tiga heeft het hier prima naar zijn zin gehad. Maud heeft prima voor Tiga gezorgd en zij is ook nog eens bijzonder flexibel geweest. Omdat onze verhuizing uitliep konden we steeds wat dagen bijboeken. Maar Tiga ook tussendoor ophalen voor controle bij de dierenarts. Mocht in de toekomst nog een keer nodig zijn dan hebben we een goed adres voor Tiga en ik kan dit pension dan ook aan iedereen aanbevelen.

  Lekker knuffelen en kroelen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Sparcy is weer helemaal thuis. Volgens ons heeft ze het weer erg goed gehad bij Maud. Deze keer was er maar 1 andere kat en dat vindt ze wel zo lekker. Krijgt ze, uiteraard, meer aandacht. Maud kon haar nu lekker knuffelen en kroelen, iets wat ze de eerste keer niet zo toeliet. Alleen was ze enigszins beledigd omdat Maud, op de laatste dag, gestofzuigd had. En daar heeft ze een hekel aan. Maar ja, met zoveel haar, moet je dat wel eens doen! Dank je Maud, voor de goede zorgen. De volgende vakantie komt ze weer!

  Toch wel vermoeiend

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ari weer thuis en hoe, naar binnen en naar buiten en maar schreeuwen van zijn jullie er wel. daarna de hele dag geslapen Logeren is toch vermoeiend lijkt het wel. Ze heeft het weer prima gehad en is weer helemaal zichzelf. volgend jaar weer. ============= Reactie: Ze heeft jullie vast erg gemist als ze zo aan het miauwen was de eerste dag! Hier ook veel geslapen, maar verklappen wat er precies in het hoofdje omgaat doen ze niet he, dat vind ik zo jammer! Groetjes Maud

  Buren laten zien dat hij weer thuis was

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Lieve Maud, Eindelijk een Berichtje het baasje van Duvel. Nadat we thuis waren gekomen moest direct naar buiten,om aan de buren te laten zien dat hij er weer was. Hoe hij dat deed? Door via de schuurdeur via het dak van schuur op het platte dak van het chalet een rondje te lopen, en langs de zelfde weg weer terug. Groetjes van het baasje.

  Oude baas

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Zo, hier Charly maar weer even. Jullie kennen mijn verhaal nu vast wel, ik ben een je-weet-wel kater op leeftijd(bijna 15) met de nodige gezondheidsproblemen, suikerziekte en een schildklier probleem. Mijn baasjes zijn de laatste tijd nogal reislustig (grrrr) daarom ben ik nu al weer voor de derde keer dit jaar bij Maud te logeren geweest! De eerste keer had ik me niet zo goed gedragen, hongerstaking maar nu deed ik net als de tweede keer wel mijn best.Echt soepeltjes gaat het volgens Maud niet meer met mij (ze moet me thuis eens zien haha) maar toch heb ik me best weer vermaakt. Af en toe waren al die jongelui die er ook logeerden wat te druk volgens mij maar gelukkig heeft Maud genoeg plekjes gemaakt in het pension waar een oude baas zich terug kan trekken. Mijn baasjes zijn erg tevreden over de gang van zaken en ik kan mij er ook wel in vinden dus de volgende vakantie wordt alweer gepland!, Tot snel dan maar Maud, dikke poezenknuffel van Charly en de baasjes xx

  Gezellig naar Warmenhuizen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Bommel is weer thuis! Na bijna 3 weken vakantie zijn we weer met zijn 3en maar Bommel heeft duidelijk ook vakantie gehad. Hij heeft het weer geweldig gehad bij Maud!! Dus Maud volgende vakantie komt Bommel weer gezellig naar Warmenhuizen!!

  Went er per keer meer aan

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze kat Jip heeft opnieuw een heel goed verblijf gehad in het pension. Hij vind het iedere keer spannend maar went er per keer meer aan. Je merkt dat er veel aandacht is, Jip gaat relaxt weer mee naar huis. Thuis vind ie ook weer fijn, want hij spint erover als hij knuffels krijgt. Dank je wel weer, Maud en tot een volgende keer!

  Baasjes tevreden

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Mijn naam is doesje en ben nu twee maal bij Maud wezen logeren. Nou en daar wordt ik heel goed verzorgd. Toppie hoor. Mijn baasjes arie en elselien zijn erg tevreden over het pension. Een dikke zoen van doesje. Ben ook weer blij dat ik thuis ben.

  Geweldige opvang

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  hallo Maud weer bedankt voor de geweldige opvang van moortje ik kon merken dat ze heel veel aandacht had gekregen normaal wil ze ook veel aandacht, maar nu een beetje meer voor ons een goed teken ze was ook meteen weer thuis en aanwezig, wij willen je dan ook bedanken voor de goede verzorging en alle aandacht en liefde die je voor de katten/poezen hebt de volgende vakantie is moortje weer van de partij het is voor haar ook vakantie om bij jou te zijn. ---------------- Ze was natuurlijk ook hartstikke blij jullie weer terug te zien. Hoor het vaker hoor dat de katjes de eerste dagen continu achter de baasjes aanlopen. Toch wel echte hechting, ik ben maar surrogaat natuurlijk 🙂 Groetjes Maud

  Volgend jaar weer

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, de dames zijn weer op hun opperste best thuis, alsof dat ooit anders geweest was. terror vind het vrouwtje ineens zoooooo lief en demon gaat haar gangetje en heeft de keukenwand nog steeds droog gelaten.We hebben ze weer met een gerust hart bij je achter kunnen laten en volgend jaar komen ze weer logeren bij je! En ja de dames slapen gewoon thuis ook op kussentjes want dat doen ze bij Maud ook, hahaha.

  Groetjes voor Duveltje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Groetjes voor Duveltje uit Spanje! Baasje & vrouwtje komen je morgen weer ophalen. Dikke knuffel ------- Hallo Joke, alles helemaal goed met Duvel hoor! Hij kletst elke dag gezellig met mij en hoewel hij soms wel wat onvoorspelbaar kan zijn zoals jullie al vertelden, kan ik heerlijk met hem knuffelen. Ik vertelde hem vandaag al dat jullie hem morgen komen halen, dus hij zal wel blij zijn!

  Heerlijk logeren

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Speedy van ons is nu voor de 4de keer bij Maud geweest en heeft het daar heel erg naar z'n zin. Zelfs zo naar zin dat we hem moeten trekken, duwen en slepen om hem uit de tunnel te krijgen als we hem komen halen. Eenmaal thuis is hij wel heel erg blij en geeft de hele dag kopjes. Hij vindt het dus heerlijk om bij Maud te logeren. En wij vinden het fijn om zo'n goed logeeradres te hebben. Bedankt Maud en tot de volgende keer.

  Goed voor mijn sociale vaardigheden

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo allemaal in Wel voor de Poes, Ik heb een fijne vakantie gehad bij jullie. Mijn vrouwtje zegt dat het ook goed is voor mijn sociale vaardigheden, want ik ben thuis de enige kat. Er woont hier wel een hondje maar die wil helemaal niks van poezen weten. Zelfs niet van zo’n fijne, stoere Maine Coon vent als ik. Hij negeert me totaal en dat is slecht voor mijn ego. Maar ik vind het ook wel weer jottum met het vrouwtje en het baasje. Ik klim tot vervelends toe op schoten en loop ze alsmaar achterna. Ze vullen heel veel wasmachines, maken iets dat een caravan heet schoon en doen allerlei dingen die ik niet snap. Maar ze houden er altijd wel even mee op als ik om aandacht vraag. En dat doet een je-weet-wel-kater goed. Voorlopig blijven ze thuis maar als dat verandert mag ik vast wel weer een keertje naar jullie. Tot dan en heel veel groetjes, Otto

  Super bedankt

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  zo lang was Jay nog niet geweest, maar hij is natuurlijk in goede handen bij Maud, wat zijn wij blij dat we dit adres hebben gevonden, we kunnen ons geen betere opvang wensen. zo lang waren we nog niet gescheiden van elkaar, maar toen we aankwamen wist hij het meteen, het personeel komt me weer ophalen. Maud, super bedankt, zonder jou was op vakantie gaan een stuk lastiger. Tot de volgende keer, knuffel van Jay.

  Lang niet slecht

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Oost west thuis is het aller best, denkt Buurman. Maar bij Maud is het ook lang niet slecht. Buurman vindt Maud erg lief en ze zorgt heel goed voor hem. Leuk de foto's te zien, je kunt goed zien dat Buurman ontspannen is. Thuis gekomen moet hij even flink alles bekijken en is dan heel snel weer de oude. Maud weer bedankt. Ellen

  Goed op de hoogte gehouden

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Google was voor de 3e keer in het pension en Bobby voor de 2e keer. Zoals ik altijd op de foto's kan zien zijn ze relaxed in het pension. Bobby heeft zelfs een vakantievriend Jikke 🙂 Tijdens de niesuitbraak deze zomer zijn wij heel goed op de hoogte gehouden, natuurlijk is het niet leuk om te horen als je ver van huis zit maar Maud deed haar uiterste best om de katten weer beter te maken en haar klanten updates te sturen. Nadat we de katten hebben opgehaald was er af en toe nog een niesje te horen en waren ze snel weer de oude. Maud, nogmaals heel erg bedankt voor de goede zorgen!! Edwin, Edith, Google en Bobby!

  Niesziekte uitbraak

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Luna was afgelopen zomer te logeren in het pension. Ondanks de niesziekte uitbraak heeft ze het ontzettend naar haar zin gehad en heeft Maud haar uiterste best gedaan om alle katjes de best mogelijke zorg te geven in deze drukke tijd. Ook zijn wij op vakantie goed op de hoogte gehouden van het wel en wee in het pension. Luna is weer helemaal beter en komt graag nog een keer logeren! Maud Bedankt! Groetjes Marco, Jorien en een poot van Luna

  Weer gezond thuis

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze kat Bollo logeert regelmatig in het pension. Wij zijn daar erg tevreden over en Bollo gaat altijd met veel zin heen. Tijdens de uitbraak van de Nies ziekte goed op de hoogte gebracht en gehouden. En Bollo gelukkig weer gezond thuis dankzij de goede zorgen van Maud. Wel voor de Poes verdiend een 10 Plus!

  Toegift

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Beste Maud, Wat een stress deze zomer en wat heb je het goed gedaan allemaal! Ik vertrouw zoals altijd mijn katten graag aan je toe. En als toegift hebben we weer een heleboel leuke foto's van je waarop goed te zien is dat onze katten zich op hun gemak en geliefd voelen bij jou.

  Petje af

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Lily heeft de eerste drie weken van juli in het pension gelogeerd. Dit was voor haar al het derde jaar alleen deze x was er een uitbraak van nies ziekte. Ook Lily was besmet dus als je je poes op gaat halen verwacht je toch een ziek diertje aan te treffen. maar niets van dat alles. Lily zag er op en top uit keer geen zieke poes om te zien. Na nog een paar dagen niezen toen ze eenmaal thuis was was ze er vanaf. Vooral voor jou Maud is het denk ik wel even afzien geweest. Maar petje af hoor wij zijn op ons vakantie adres prima op de hoogte gehouden. Wat ons betreft is Lily er weer volgend jaar same time same place.

  Sterallures!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Heb Flip pas sinds december 2013 en dit was zijn eerste echte logeerpartij bij Maud van 2 weken. Aan de foto's en uit de verhalen blijkt wel dat hij het helemaal naar z'n zin heeft gehad. Zoveel knuffels en aandacht, hij krijgt nog sterallures! Dit heb ik bij geen ander pension zo ervaren. Flip komt zeker nog eens graag logeren.

  Adequate dame

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Deze zomer zou onze Sissel, van tien maanden drie weken in het pension van Maud verblijven. Eerder hadden we al even geoefend maar dat was niet zo'n succes. Al snel kreeg Sissel de bijnaam Sissy. Toen het een beetje rustig in het pension was, nog maar een oefensessie er tegen aan gegooid. Het ging iets beter met 'sissy' maar echt happy was hij er nog niet. Ongeveer een week voor onze vakantie belde Maud met de mededeling dat er helaas een niesziekte uitbraak had plaatsgevonden. Dat was even schrikken. Maar in datzelfde telefoongesprek werd me al meteen duidelijk dat Maud een adequate dame is, en ondanks ook haar schrik, al vele oplossingen had bedacht zodat de nieuwe gasten evengoed opgevangen konden worden. En een en al lof voor Maud. Wat heeft ze hard gewerkt om alles in goede banen te leiden. We werden goed op de hoogte gehouden dmv mail en foto's. Sissel is in die drie weken een echte Sissel geworden, heeft gedold, gerend en gespeeld! Top dus, tot oktober lieve Maud!!

  Goed opgepakt

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, wat schrok ik toen ik een week voordat we Siep zouden brengen hoorde dat er een niesziekte uitbraak was in jouw pension. Maar wat heb je het goed opgepakt. Je had een tijdelijk verblijf geregeld voor alle nieuwe nog te arriveren katjes. En je had jouw pension opgedeeld in een zieke gedeelte en een nog niet zieke gedeelte. Onze Siep verbleef in het tijdelijke verblijf voor een 10 tal dagen. En in die tussentijd ontvingen wij twee keer een update per email met hoe het met alle katjes ging. Nadat het laatste zieke katje was opghehaald is het pension grondig gereinigd en konden alle katjes uit het tijdelijke verblijf weer terug naar het pension. Siep is al een aantal keren bij jou geweest en ik laat hem met een gerust hart bij jou achter. Ik wil je ook weer heel erg bedanken voor alle goede zorgen. Wij brengen hem in december weer! groetjes van ons en een knuffel van Siep.

  Overduidelijk dol op de logeerkatjes

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Tommie is in juni 2 weken bij Maud geweest. Ik vond het erg fijn om te horen en via de foto's te zien dat Tommie het prima naar haar zin had. Maud geeft veel aandacht en is overduidelijk dol op haar logeerkatjes. Bedankt,Maud! Tommie komt zeker weer bij je logeren.

  Het blijft bijzonder

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Allereerst bedankt voor de leuke foto's van onze Poeck, en dan ook nog gevatte teksten erbij! Na de avonturen in je pension heeft Poeck thuis eerst 24 uur geslapen en ook hij was erg aanhalig. Hij heeft het vast erg naar zijn zin gehad want hij kwam rond en vol weer thuis. Het is vaker gezegd, maar het blijft bijzonder hoeveel zorg en aandacht je aan alle poezenellen geeft. Hartstikke bedankt Maud en tot een volgende keer.

  Een 10!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Doesje voor het eerst een weekje bij Maud geweest. Nou helemaal top. Wat een keurige verzorging zo liefdevol. Na thuiskomst was het of ze nooit weggeweest was Heel erg goed verzorgd. Hulde een 10 Tot de volgende keer,Arie Elselien Doesje.

  Steeds makkelijker

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ari weer een paar weken uit logeren bij Maud en het is weer prima gegaan het lijkt wel of ze steeds makkelijker de overstap maakt van daar naar huis en visa versa. het is eerst veel miauwen en kroelen maar daarna is ze zich zelf weer. maar ze is wel blij dat ze weer normaal buiten kan achter vliegen en kikkers aan ,. heerlijk in de zon enz. ze komt vast weer terug medio november. weer bedankt Maud namens Ari

  Tot in september!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Bommel is ook weer even een paar dagen bij Maud geweest. Het is hem en ons weer prima bevallen dus Bommel komt gauw weer. Maud tot in september

  Geen makkelijke tante

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze poes Sparcy ( Noorse boskat), was voor het eerst bij Maud. Ze is eerder in pension geweest, maar dat pension beviel ons, en Sparcy, niet meer. Nu dus bij Maud. Een klein pension maar erg gezellig en met veel mogelijkheden voor spelen en terugtrekken en veel aandacht voor de katten die ze allemaal bij naam kent! Sparcy is geen makkelijke tante, erg schuw naar andere mensen en buurkatten vind ze ook niets. Toch is het Maud gelukt om haar vertrouwen te winnen zodat ze zich heerlijk liet knuffelen. Maud besteed daar ook erg veel tijd aan. We vonden het ook erg leuk om op ons vakantieadres het verhaal over en de foto's van Sparcy, te zien. Erg leuk met die oneliners erbij. Maud, ontzettend bedankt voor je goede zorgen, Sparcy komt zeker nog eens logeren!

  Lief en geduldig

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Het was voor moortje de 1ste keer dat ze bij Maud logeerde,ik denk dat ik nog zenuwachtiger was dan moortje maar maud zo lief en geduldig en tot mijn verbazing was moortje al heel snel op pad , het is daar dan ook net een speelparadijs voor de beesten . klimmen gek doen veel leuke hoekjes buizen enz. en wat ons ook opviel heel netjes en schoon ect een topper. Ik weet bijna zeker dat moortje net zo veel plezier heeft gehad als wij . moortje is een ontzettende aai kat dus je moet wel geduld hebben nou dat heeft maud. Wij kwamen moortje ophalen nou ze ging eerst uitgebreid voor maud liggen om geaaid te worden dus dat was voor ons genoeg om te weten dat ze het leuk heeft gehad . Bedankt maud voor de goede zorgen en wij komen zeker terug!! evert en gerda

  Kent ze allemaal bij naam

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Liz en Finn waren voor het eerst bij Maud en hebben, net als wij, een heerlijke vakantie gehad! Heerlijk elke dag weer alles schoon en lekker eten. Maud besteed heel veel aandacht aan de katten, kent ze allemaal bij naam en weet ook precies wat ze prettig vinden. We vonden het erg leuk dat we tijdens de vakantie een paar foto's online konden zien! Bedankt en tot de volgende keer!

  Professionele zorg

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Voor de eerste keer onze Mizzi, een prachtige Pers, binnenkat, dus niets gewend... Naar het pension. Ik heb ook een kijkje genomen hoe het er aan toe ging bij Maud. Ik had zo mijn zorgen, maar Maud wist mij te overtuigen. En onze heeft het prima naar haar zin gehad. Dit dankzij echt alle goede en professionele zorg van Maud ! Wij hadden daardoor ook een goede vakantie. Mizzi en ik zijn enorm tevreden. Voor jou Maud een 10 met een (katten) knuffel van ons, tot de volgende keer !

  Rustig en een goeie ambiance

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  We konden op korte termijn rekenen op Kattenpension Wel voor de Poes voor een verblijf van enkele dagen van onze poes Lizzy. Lizzy's eerste verblijf in Maud's kattenverblijf is goed bevallen. Het viel ons direct op hoe schoon, netjes en goed onderhouden alles was toen we voor de eerste keer kwamen kijken. Alle katten zagen er prima verzorgd uit en voelen zich thuis als ze eenmaal gewend zijn. Maud kent alle namen van de katers en poezen en zij genieten zichtbaar van haar aandacht. Het pension is compact, maar heel gezellig voor de katten, veel speeltjes, krabpalen, plekjes om te klimmen en te verstoppen, het is rustig en een goeie ambiance, een prettig verblijf tot de baasjes terugkeren. Een aanrader! Dank je Maud, Dustin en Paula Blank

  Ook genoeg privé

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo, ik ben Otto. Een je-weet-wel-kater van het geslacht Maine Coon. Ik ben een forse kerel maar een beetje een watje. Heel verlegen, zeker naar vreemde soortgenoten. Toch vond ik mijn vakantie in Wel voor de Poes heel leuk. Er waren heel veel verschillende mandjes en lekker eten en veel aandacht en kroelen. En er was ook genoeg prive, als ik me even wilde terug trekken. Dat heb je soms even nodig. Ik heb een beetje lelijk gedaan toen Maud mijn kontje wilde kammen en daar moet ik van mijn baasjes mijn excuses voor aanbieden. Sorry hoor, maar dat was een beetje te intiem. Vandaar. Maar ik kom graag nog een keer terug hoor,en als we elkaar beter kennen mag je daar ook kammen. Liefs en groeten van Otto

  Je merkt het aan alles

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Het voor Zeus en voor ons de 1e x dat hij naar een pension zou gaan maar het is ons heel goed bevallen! Heb eerst een kijkje genomen maar alles was zo schoon en netjes, dat durfde ik zeker aan.. Zeus reageerde zoals verwacht, hij is wat wantrouwend maar vindt andere katten weer geen enkel probleem. Maud besteedt enorm veel tijd aan het verzorgen, schoonhouden en knuffelen met de katten en dat merk je aan alles! Ze kent alle katten ook echt en probeert elke kat datgene te geven wat ze fijn vinden en nodig hebben. Graag tot een volgende keer en nogmaals bedankt, je hebt een heel professioneel pension!!

  Netjes, schoon en erg vriendelijk

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Maine Coon heeft nu 2 keer gelogeerd. De eerste keer maar een paar dagen omdat hij niet gewend was om een ruimte te delen met andere katten. Gezien de eerste indruk van het pension erg goed was (netjes, schoon en erg vriendelijk) en de eerste visite erg goed, heeft hij net weer 2 weken gelogeerd. Dit ging erg goed en we vonden het ook erg leuk om tussentijdse foto's te bekijken vanaf onze vakantie adres. Maud, nogmaals bedankt en tot de volgende keer!

  Zou het gaan lukken?

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Afgelopen meivakantie heeft onze Fiep voor het eerst bij Maud gelogeerd. Omdat Fiep een eigenzinnig typje is, heel aanhankelijk en niet erg gecharmeerd is van onze buurkatten hadden we zo onze twijfels of het zou gaan lukken met 14 andere katjes om haar heen.. Het was even wennen maar Fiep heeft zich heel goed gedragen. Onze dochter had erge heimwee naar Fiep maar Maud hield ons, ondanks de drukte in het pension, via email op de hoogte en dat zorgde voor een ontspannen vakantie voor ons! Als het nodig is kloppen we zeker weer bij je aan, Maud! Heel erg bedankt voor alle goede zorgen!

  Nodige gezondheidsproblemen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hier even een kattenkrabbel van Charly. Ik ben geen makkelijke jongen om voor te zorgen, sorry Maud!Ik ben nu 2x kort achter elkaar bij Maud te logeren geweest want mn baasjes waren hard aan vakantie toe(dacht ik zelf heel anders over...). Ik heb de nodige gezondheidsproblemen zoals suikerziekte en een schildklierprobleem, vind daar maar eens een goede oppas voor!Tel daar nog bij op dat ik (al zeg ik t zelf;-)) mij niet echt makkelijk aanpas aan veranderingen van leefomgeving, ben geen held zogezegd... De eerste keer was ik het er totaal niet mee eens en ik ging na een aantal dagen gewoon in hongerstaking!Gelukkig heeft Maud met een enorm doorzettingsvermogen en veel liefde en aandacht ervoor gezorgd zodat het met mij toch nog goed is gekomen, de 2e keer heb ik mij daarom maar gedragen...;-), heb iedere dag heerlijk gegeten en zit nu weer prinsheerlijk in Bergen op mn balkonnetje.Tot de volgende keer Maud! Dikke poezenknuffel van Charly (en zijn blije baasjes!)

  Het welzijn van het dier

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Voor de 2e x was onze Midas bij Maud. De 1e x had hij het prima naar zijn zin, onbevangen en nieuwsgierig. Helaas vond hij het de 2e keer niet zo leuk. Midas is pas 1,5 en heeft al heel wat meegemaakt en daardoor is hij aanhankelijker en erg voorzichtig geworden. Op andere katten heeft hij het niet meer. Maud heeft haar best gedaan en ons ook gezegd dat Midas het minder naar de zin had. Ik waardeer het enorm dat ze dit gezegd heeft. Ze denkt duidelijk aan het welzijn van het dier en zijn baasje. We willen Maud bedanken voor alle goede zorgen en wensen haar veel succes!

  Maud is Buurman's favoriet

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Het is altijd weer leuk om de foto's van Buurman in het pension te zien. Hij gedraagt zich rustig zo te zien. Hij past zich aan! Buurman houdt erg van vrijheid en van zijn privacy. Maar Maud is Buurman 's favoriet en dat maakt alles goed. En wij gaan met een gerust gevoel op vakantie. Maud weer enorm bedankt en tot de volgende keer. Groetjes Jan en Ellen

  Zou hij dit leuk vinden?

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Voor de 2e keer in korte tijd heeft onze kat Jip gelogeerd bij Maud in het kattenpension. Dit keer waren er meerdere katten. Zou hij dit leuk vinden? En ook dit keer is het weer perfect verlopen. Jip is inmiddels op zn plek bij Maud (en de andere katten) en wij gaan met een heel goed gevoel op vakantie!

  Geen spoortje van heimwee

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  In november/december 2013 is Zahra te gast geweest bij Wel voor de poes. Vanaf het eerste moment voelde zij zich helemaal thuis en heeft in alle mandjes gezeten. Geen spoortje van heimwee. Ook op mij heeft Wel voor de poes een heel goede indruk gemaakt; professioneel, schoon, veel spannende plekjes en goede zorg. Dankjewel Maud!

  You have a way with cats

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Misty was voor de eerste keer bij Maud in het kattenpension. Misty leek altijd bang bij het andere kattenpension en verstopte zich in een hoek. Bij Maud was het duidelijk dat ze meer ontspannen was en vanuit de foto's kan ik zien dat ze gelukkiger was met Maud. Maud, you definitely have a way with cats, thank you for looking after Misty!

  Een perfecte logeerplek

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Voor het eerst heeft onze kat Jip gelogeerd bij Maud in het kattenpension. Het was even spannend, zou Jip - die geen held is - het leuk vinden? Onze ervaring is dat het perfect is verlopen: Jip heeft het prima naar zijn zin gehad bij Maud en wij hebben een relaxte vakantie kunnen houden! Maud geeft veel persoonlijke aandacht en gaf ons een leuk verslag tijdens onze vakantie van Jip zijn verblijf. Erg prettig! Als het zo uitkomt zullen wij volgende vakantie Jip zeker weer naar Kattenpension Wel voor de Poes brengen. Een perfecte logeerplek voor je kat!

  Deskundig kattenpension

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Voor het verblijf bij Maud, moest onze jonge Kitty een zware operatie ondergaan. De opvang & de bij behorende nazorg is uitstekend verlopen. Wij zijn zeer tevreden over dit deskundig kattenpension. Kitty komt zeker nog eens terug. Dank je wel Maud!

  Heel secuur

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ik geniet pas van mijn vakantie zodra ik mijn poesjes Otie en Jessie weer uit het pension kan ophalen. Nu waren ze voor de eerste keer bij Maud en dat gaf me veel rust. Je kan alles met Maud voor die tijd bespreken en ze regelt de aangegeven wensen heel secuur zoals het geven van medicijnen aan Otie. Bedankt Maud voor je verzorging van mijn schatjes en voor de leuke foto's die je gemaakt hebt. Volgende keer kom ik zeker bij je terug en ga ik wat rustiger met vakantie. Met allerbeste wensen voor Maud van Ina.

  Weer bij jou in het pension

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hi Maud, onze Siep(pie) was voor de derde keer bij jou in het pension. Ik breng hem altijd weer met een gerust hart weg. En wat kijken wij toch altijd weer uit naar de foto's en krabbels over zijn avontuur bij jou en de andere katten. Hij is inderdaad wat rustiger geworden en houdt ook steeds meer van knuffelen. Maud, blijf vooral zo doorgaan! Dikke knuffel van Siep!

  Op de tentjes!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Rasco is nu voor de 2e keer bij je in het pension geweest en heeft het aan de foto's te zien weer naar z'n zin gehad. Zo grappig dat hij op de tentjes gaat liggen i.p.v. erin. Thuis was hij vooral de eerste dag weer erg miauwig nadat hij naar buiten was geweest was dit weer over en is hij weer lekker relaxed in zijn mandje gaan liggen. Bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer!

  Volgende logeerpartij staat alweer vast!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Het is voor Doortje niet altijd even leuk om naar Maud gebracht te worden maar ze is altijd weer snel gewend en dankzij de goede zorgen van Maud gaan wij ook gerust opp vakantie. De volgende logeerpartij staat alweer vast. De foto's waren ook deze keer weer erg leuk.

  Toch blij

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Het is al weer even geleden dat Karel en Rosa logeerden. Helaas zijn het geen katten voor een pension, maar ondanks dat hebben ze het goed bij je gehad, in noodgevallen ben ik toch blij dat ik ze met een gerust hart bij je kan achterlaten.

  Timide maar tevreden

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Het is voor Buurman altijd weer even slikken als hij naar "WEL VOOR DE POES" gaat. Buurman houdt van zijn vrijheid en niet heel erg van andere katten. Maar Buurman is dol op Maud.Hij heeft het goed in het pension. Hij is wat timide maar wel tevreden. Maud weer bedankt voor je goede zorgen. En tot de volgende keer.

  Een heer van stand

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ook onze Bommel heeft het weer heel goed gehad bij Maud. Bommel is een heer van stand 🙂 dus behoudend en maakt niet zo makkelijk contact met andere katten maar is wel erg nieuwsgierig naar alles en iedereen. Nu loopt hij waar wij lopen, dus ook weer erg blij met ons en zijn eigen omgeving. Maud, weer heel erg bedankt voor alle goede zorgen voor onze Bommel, tot de volgende keer!!

  Vierde keer dit jaar

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Ari is voor de vierde keer dit jaar bij Maud uit logeren geweest en het is weer erg goed gegaan. Ze is voor de logeerpartij heel ziek geweest ( waar Maud van op de hoogte was ) en lijkt geen nadelige gevolgen te hebben opgelopen . Zoals elke keer houd Ari ons de eerste nacht uit de slaap omdat ze bij ons wil zijn maar hopelijk gaat dat nu beter.Het leukste vind ik toch steeds de fotos van ons poesje

  Met prettig gevoel vakantie vieren

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud,wij zijn héél blij dat wij Saartje weer bij jou konden onderbrengen.Wij weten dat ze bij jouw in goede handen is,en dan kunnen wij met prettig gevoel vakantie vieren. Groetjes en tot ziens,Loes,Leen en Saartje!

  Volgend jaar komen ze weer

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Aan de foto's te zien hebben de dames zich prima vermaakt bij je, Demon en Terror zijn nu voor de tweede keer bij je geweest. Ze waren thuis meteen weer op hun gemak en volgens mij was Demon zelfs gepikeerd dat we weer thuis waren, hahaha. Voor mij een goed teken en volgend jaar komen ze je weer verblijden met hun komst. Maud bedankt voor je goede zorgen! Groetjes Bianca

  Heel goede zorgen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Beste Maud, nogmaals bedankt voor je hele goede zorgen!! Onze Doortje was in hele goede handen en heeft het volgens ons prima gehad. En wat een prachtige foto's heb je gemaakt. Een kopje van Doortje en tot een volgende keer!

  Een hele zorg minder

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, onze Rocky heeft volgens mij een fantastische tijd gehad bij jou mede door de andere bewoners in het pension. Het is een hele zorg minder te weten dat je lieve huisgenoot zo goed wordt verzorgd. Vriendelijk ontvangen, alles heel schoon, het was prima. Rocky komt graag nog eens logeren! Bedankt voor de goede zorgen en de leuke foto's.

  Blij met zo'n pension

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Speedy was nu voor de tweede keer bij Maud en voelde zich meteen thuis. Dat is voor ons een fijn gevoel om zo op vakantie te gaan. Hij is 3 weken bij Maud geweest en is daar heel rustig en lief. Hij was ook heel blij om weer bij ons te zijn en onze teckel Bux. Dat zijn de beste maatjes. Hij is bij Maud heel goed verzorgd en wij zijn heel blij met zo'n pension. Hij gaat in januari weer logeren. Bedankt Maud - ook namens Speedy - voor de goede zorgen.

  Goed naar z'n zin

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  nou we hebben het alle 3 als positief ervaren, aan zijn uitdrukking te zien toen we binnen kwamen had ie het goed naar zijn zin gehad en heeft hij een prima week gehad bij jou Maud. thuis gekomen alles meteen weer bezocht of alles er nog was en op onderzoek in de buurt. bedankt Maud voor je goede zorgen en hij komt nog wel een keertje logeren bij je.

  Een hart voor katten

  none
  ★ ★ ★ ★
  4 5 1
  Mijn twee katers verbleven een lang weekend in Mauds pension. De heren, vooral één ervan, zijn helaas grote bangeriken. Wat ik ontzettend goed van Maud vond, was dat zij zelf adviseerde om ze een volgende keer niet meer in een pension onder te brengen omdat ze zich niet konden handhaven. Maud is iemand met verstand van en een hart voor katten. Aan het pension lag het ook niet, dat is prachtig ingericht en van allerlei mooie kattenplekjes voorzien. Ik ga nu op zoek naar een pension waar mijn katers in een kamer apart kunnen verblijven...

  Aandacht en knuffels

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Luukie (Poes) heeft het volgens mij prima naar zijn zin gehad bij jou. Hij zag er erg relaxed uit op de foto's en maakte ook een prima indruk toen ik hem kwam ophalen. Bedankt voor je goede zorgen en voor alle aandacht en knuffels die je hem hebt gegeven!!

  Leuke foto's!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Andre en strike hebben het aan de leuke foto s te zien erg naar hun zin gehad!nog bedankt voor je goede zorgen. Groetjes Donna

  Bedankt

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Evy heeft een heerlijke "vakantie"bij je gehad. Zo leuk om te merken dat andere katten goed voor der sociale ontwikkeling zijn geweest. Bedankt voor de goede zorgen!

  Een echt poezenpension

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Poekie is zoooo blij dat ze weer thuis is. Ze mauwt en knort de hele dag. Je gaf zelf al aan dat ze geen held was met de andere poezen. Dat was al zo in een vorig pension waar ze wel eens heen ging. Maar ja, ik kan niet altijd een beroep doen op de buren. Dus had ik nu gekozen voor een echt poezenpension zonder het eeuwige geblaf van honden in een gemengd pension. Wat een rust bij jouw huis en tuin; en superschoon en verzorgd. Helaas voor Poekie, ze zal zeker nog eens terugkomen ... Groeten, Roos

  Liefde voor Mimi

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  hoi Maud, Mimi zit me de hele dag kusjes te geven om te bedanken dat ze weer bij jou mocht logeren. Ze knort of we alsjeblieft volgend jaar weer op vakantie gaan en lekker lang. dank voor je goede zorg en je gegeven liefde voor mimi. Groetjes Mariette,Janneke,Marieke en Gijs

  Wat een fijn pension!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, wat heb jij toch een fijn pension!! Met een gerust hart breng ik onze Siep bij jou. Volgens mij heeft Siep weer veel nieuwe vriendjes gemaakt! En wat een leuke foto's maak je toch telkens weer. Ik ben blij dat we hem in december weer bij je mogen brengen! Nogmaals dank voor je goede zorgen! Groetjes Lorenzo, Linda, Naomi en Milan en een knuffel van Siep!

  Goede gastvrijheid

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Mriauwww, dank dank voor je goede gastvrijheid voor onze Diva. Zelfs bij jou kan ze haar Diva gedrag voortzetten ;-). Ze is ontspannen weer thuis gekomen en kletst er flink op los. Ze heeft zeker wat gebrabbel bij geleerd... ;-). Fijn dat je ook haar lieve kant nog hebt mogen leren kennen. Tot de volgende keer en een dikke knuffelpoot van Diva! Groetjes Marcel, Rebecca & Angela Stoelinga

  Goed en gezellig

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hey Maud, het is al een paar weken terug dat Bibi bij jou logeerde. Het is heel goed bevallen. We vinden het een fijn idee dat ons lieverdje tijdens de vakantie goed en gezellig verzorgd wordt. De foto's zijn trouwens super leuk, die als pinguïn met een mandje op haar hoofd is zo grappig ! Nog bedankt en tot de volgende keer. Groeten Karin en Manon

  In goede handen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud,we zijn reuze blij dat onze Bieb weer bij jou in het pension geweest is.Het is zo fijn te weten dat ze in goede handen is en dat we daarvoor een stukje moeten autorijden vinden we dan ook helemaal niet erg.Tot de volgende keer,Sanny

  Wederom goede zorgen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Dank je wel voor de wederom goede zorgen voor Spencer. Echt super leuk dat je een mailtje stuurt om te vertellen hoe Spencer het heeft gehad tijdens zijn verblijf en ook de foto's zijn erg leuk om te zien. Fijn om te weten dat je zoveel aandacht voor de katten hebt. Groetjes, Irma.

  Superfijn vakantie-adres

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Bedankt voor alle goede zorgen voor onze Bobby. Hij was voor de tweede keer bij jou en het is voor ons echt een superfijn vakantie-adres! Ook de foto's met de verhaaltjes erbij zijn geweldig. Groetjes Ingrid

  Voor het eerst een kattenhotel

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hi Maud, Inmiddels ben ik alweer een week thuis en mijn maatje is zo blij dat ik er weer ben! Ik was na 2 dagen alweer helemaal de oude en geniet nou weer lekker van het thuis zijn, maar bij jou heb ik het ook fijn gehad. Gelukkig maar, want ik (lees: mijn maatje) was wel een beetje zenuwachtig, zo voor het eerst naar een katten hotel helemaal alleen! Bedankt voor de goede zorgen en de leuke foto's! Knuffel van Milo

  Natuurlijk Wel voor de Poes

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor Soukhy en de leuke foto's met de verhaaltjes erbij. Schitterend. Heel fijn zo, al die aandacht die jij de pensiongasten geeft. Soukhy was thuis meteen weer gewend. En mochten we weer een vakantie adres voor hem nodig hebben dan wordt dat natuurlijk "Wel voor de Poes".

  Gauw weer naar Maud

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Onze Bommel is wel 4 weken bij jou op vakantie geweest. Wat heeft hij het fijn gehad bij jou, dat kan iedereen wel zien op de foto's. Bommel is weer helemaal thuis maar zal zeker zijn mede logees missen maar vooral de mevrouw die hem regelmatig even kwam knuffelen en niet vergeten éten kwam geven, want onze Bommel lust wel een brokje. Al zouden wij niet op vakantie gaan Bommel gaat weer gauw naar Maud. Dank voor alles en een hele dikke knuf van die grote grijze knuffelbeer Bommel

  Gerust

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, wat was het spannend vooral voor ons, om onze kat Siep voor het eerst naar een pension te brengen. Onze vorige katten waren nog nooit in een pension geweest, dus wij waren erg benieuwd. Via internet gezocht en al gauw kwam ik op jouw website terecht, wat ziet deze site er verzorgd uit! Vooral de leuke foto's en persoonlijke stukjes over alle katten zijn top!! Dus vorige week Siep voor een aantal dagen bij jou gebracht. Maar volgens mij is het helemaal goed gegaan. Zeker nu ik de leuke foto's heb gezien. Gisteren hebben wij hem opgehaald en thuis ging hij gewoon weer lekker zijn gang. Meteen weer naar buiten en af en toe even een knuffeltje halen. In de zomervakantie laat ik hem met een gerust hart, die drie weken bij jou achter! Nogmaals dank voor de goede zorgen! Groetjes van Lorenzo, Linda, Naomi en Milan en een knuffel van Siep!

  Een gelukkige kat

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Wat een geweldige leuke fotos van Buurman. Hij ziet er tevreden en relaxed uit. Fijn om dat te zien. Thuis was hij weer heel snel gewend en ging meteen zijn terrein naar zijn pootjes zetten. Buurman is een gelukkige kat. Bedankt nogmaals voor je goede zorgen.We brengen hem de volgende keer weer met een gerust hart naar je toe. Groetjes Jan en Ellen

  Berichtje van Poeck

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Hier een berichtje van Poeck. Ik ben toch niet te vrijpostig, als ik je bij je voornaam noem hè, tenslotte hebben we al zitten voetje/pootje vrijen (zie als bewijs de foto's). Ik heb het ontzettend naar m'n zin bij je gehad, maar.... wat ben ik vreselijk moe van alle indrukken, ik lig al 26 uur te slapen, maar om nou te zeggen dat ik er al weer helemaal ben, nee, dat niet. Enne, ik deed net of ik m'n baasjes niet herkende toen ze me kwamen ophalen, maar dat was alleen maar om ze te jennen hoor, thuis heb ik het goed gemaakt en ze laten merken dat ik ze best wel lief vind. Nou, ik zou zeggen, tot een volgende keer, want daar verheug ik me best wel op! Groetjes, ook van mijn baasjes, Poeck

  Erg gek op jou

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hai maud, dank je voor alle leuke foto's van floris! Ik vond het best spannend om hem naar een pension te brengen, maar ik breng hem met een gerust hart weer de volgende keer! Op de foto' s is duidelijk te zien dat hij het prima naar zijn zin had, en dat hij erg gek op jou is! Bedankt voor alle goede zorgen en tot de volgende keer. Liefs jenny

  Fantastisch kattenpension

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, bedankt voor de foto's van Speedy. Wij hebben Speedy op 8 februari 2013 uit het asiel gehaald en na zijn verblijf bij jou van 10 dagen is hij een stuk socialer geworden. Hij kwam soms 's avonds op schoot liggen en nu iedere avond. Wij gaan later dit jaar nog 4 weken met vakantie en we vertrouwen hem dan weer van harte aan je toe. Je heb een fantastisch kattenpension en heel schoon. Bedankt voor de goede zorgen. Groetjes Jan en Jenny

  Volgende keer weer

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Bedankt voor de leuke foto's van Rasco, zo te zien heeft hij het heel erg naar zijn zin gehad bij je. Hij was thuis alweer snel in zijn gewone doen, wilde wel meteen op zijn buik geaaid worden. Hij loopt thuis aldoor achter ons aan, zeker bang dat we weer weg gaan, hhaha. Volgende keer brengen we hem weer bij je hoor, bedankt voor je goede zorgen! groetjes Brigit, Marit,Isis en Bob.

  Hardop zitten lachen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Nog even een extra berichtje om te zeggen dat ik hardop heb zitten lachen om je leuke tekstjes bij de enorm leuke foto's! Super 😉

  Voor elke soort poes

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Beste Maud, Terwijl Zus en Zo alweer met veel plezier door de tuin rennen, wil ik je graag laten weten met wat een prettig en rustig gevoel wij onze poezen bij jou/Wel voor de poes, hebben achtergelaten. De mooie en informatieve website, het contact vooraf, maar vooral ons bezoek gaven de doorslag. Het pension is prachtig, schoon en helemaal ingericht voor elke soort poes. Geweldig! Jouw goede zorgen, de foto's en de updates maakten het af. Zus en Zo hebben het vast fantastisch gehad want toen we ze kwamen halen waren ze niet erg geinteresseerd in ons,haha! Nu komen ze gelukkig weer als vanouds knufelen. We zijn trouwens gelijk overgestapt op Nutram, want ons merk brokjes wilden ze niet meer 😉 We hebben de volgende vakantie al in optie staan! Nogmaals hartelijk bedankt!

  Minder gestrest

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Kayleigh heeft het volgens ons prima naar het zin gehad. Ze is in ieder geval veel minder gestrest thuis gekomen als andere keren in andere pensions. Bij thuiskomst gelijk ook weer alles inspecteren en 's avonds niet meer van schoot af te krijgen. Het gedrag dat je hebt beschreven komt precies overeen zoals wij haar herkennen, grote mond naar anderen, maar toch alles willen weten. Wij weten in ieder geval dat we haar met een gerust hart in de toekomst nog een keer kunnen komen brengen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen voor Kayleigh!!

  Tot september!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hi Maud Nero en Rosso hebben het volgens mij geweldig gehad, eenmaal thuis wilden ze beiden konstant op schoot, dit omdat ze toch ons ook hadden gemist. We hebben in iedergeval vast een reservering voor september, dan kunnen we weer met een gerust hart op vakantie, zonder zorgen om de katten. Tot september Ronald

  Brandschoon en gezellig!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hi Maud! Dank voor de goede zorg van en aandacht voor ons Bartje - hij heeft het erg naar zijn zin gehad zo te zien aan de leuke foto's! Thuis was hij ook meteen weer gewend en het is heerlijk voor ons om met een gerust hart op reis te kunnen gaan door hem bij jouw brandschoon en gezellig pensionnetje te laten logeren. Echt top!! Groetjes van ons allemaal!

  We kunnen het zien aan de foto's

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  heerlijk de poezen weer om ons heen . HOLLY wel 8x naar buiten haar gewone rondje lopen en ook Ari was weer haar gewone ondeugende zelf. tot mijn verrassing had Maud al foto,s op de site gezet . Het doet me plezier dat ook onze oude Holly het toch naar haar zin heeft gehad tijdens de logeerpartij . dat kunnen we zien aan haar gedrag op de fotos . Dank daar voor en tot over zes weken Dick en Ria

  Wat wil een kat nog meer

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Bedankt voor de verzorging van Alex. Ik was bang dat een verblijf in een pension wat teveel zou zijn voor mijn 18 jaar oude mannetje. Vandaar dat ik het geweldig vond dat je ook de mogelijkheid tot thuisverzorging hebt. Hij heeft heerlijk in zijn eigen mandje geslapen en hij heeft twee keer per dag voer en vers water gehad. Bovendien is hij geborsteld en is er lekker met hem geknuffeld. Wat wil een kat nog meer! O ja, we vonden de foto' s ook erg leuk 🙂 Groetjes van Caroline (en Alex)

  Zegt genoeg

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Doortje is weer helemaal blij dat ze thuis is. Net al de vorige keren loopt ze eerst luid miauwend door het huis en daarna loopt ze steeds achter ons aan en wil ze eigenlijk meteen op schoot liggen. Dat ze het ook prima naar haar zin heeft bij jou konden we merken toen ze mee naar huis mocht, madam had helemaal geen zin, dus dat zegt toch ook wel genoeg. Bedankt voor de goede zorgen en de leuke foto's en tot de volgende logeerpartij. Groetjes Janny en Arie.

  Ze was er moe van!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Diva is helemaal bijgekomen na haar heerlijke vakantieweek bij jou. Ze was er moe van :-). En de foto's ook weer zo leuk. Wat een avonturen beleven de katten bij jou!! In de zomer komt ze weer streken uithalen bij je. Tot dan! Poezepoot van Diva en groetjes van ons!

  Heerlijk verwend

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Wat een leuke foto's van Puck !! Ze is heerlijk door je verwend !! Een betere opvang voor ons oude poesje kunnen we toch niet wensen !! Weer super bedankt ! groetjes Lucian

  Erg gelachen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hey Maud, Luna is alweer wat dagen thuis maar wat heeft ze het naar haar zin gehad in het pension! Inderdaad lekker spelen en ravotten met andere katten volgens mij heeft ze een erg leuke week gehad. Harstikke bedankt hiervoor! De foto's zijn erg leuk geworden we hebben erg gelachen om de kleine dondersteen. Als we weer op vakantie gaan dan komt ze zeker nog en keer bij je terug. Groetjes Marco, Jorien en Luna!

  Bedankt Maud

  none
  ★ ★ ★ ★
  4 5 1
  hoi maud, leuke fotoos met grappige teksten van bobbi op je website. Ja, haar nagels krabben vindt zij heel leuk maar thuis niet aan de krabpaal maar aan de bank!! Het pilletje begon pas om half 4 te werken toen ging ze wankel lopen. Gelukkig geen vieze auto (wel geplast en gejankt). Weet ik weer voor de volgende keer. Met Bobbi gaat het goed. Ze ging thuis gewoon weer haar gangetje, lekker hoor. Bedankt Maud voor je verzorging!!

  Leuk kattenpension

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, mijn katten Pippi en Zorro zijn nu weer thuis, maar ik krijg de indruk dat ze het prima naar hun zin hebben gehad bij jou. Je hebt een leuk katten pension en alles ziet er netjes en verzorgd uit. Ik hoop dat ze vaker kunnen komen , want het geeft een goed gevoel om ze bij jou achter te laten.

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Onze Panda heeft het in de kerstvakantie prima naar d'r zin gehad bij jou, vermoeden wij. Als ze vroeger thuiskwam na een 'logeerpartij' had ze minstens 2 dagen slaap nodig om bij te komen, maar deze keer liep ze blij en zeer energiek rond en had ze veel 'verhalen' te vertellen. Ze heeft nog nooit zo vaak gemiauwd (behalve voor een bakkie vis op de zondag dan) maar het was zeker geen klaagzang 😉 Goed om te zien dat ook Panda relaxt thuiskomt na een 'vakantie'! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen. En wat een leuke foto's! ========= Reactie: Hoi Jeanine, dat vele slapen hoor ik ook wel vaker hoor. Katten zijn hier toch vaak wat alerter, omdat er zoveel andere katten zijn. En sommigen gaan zo uit hun dak met al die nieuwe vriendjes dat ze juist dáár weer moe van zijn. Maar ook wel leuk om te horen dat Panda juist heel energiek thuis kwam. Zij trok zich ook weinig aan van andere katten en spelen daar loopt ze ook niet warm voor haha 😉 Ze zal vast jullie vertrouwde stemmen hebben gemist, gezien het vele praten wat ze deed!

  Naar hun zin

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hai Maud, nou onze 2 bollen wol zijn weer thuis, de 1e dag waren ze erg rustig en hebben ze lekker bij geslapen maar ze hebben het echt prima naar hun zin gehad bij je, het zal Mika een volgende x vast makkelijker vergaan en Milo vind het vast net zo leuk als dat hij het nu heeft gevonden. Groetjes en zeker tot een volgende keer!!

  Spelen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, wat een leuke foto's en goed om te zien dat Zazoe het goed heeft. Ook leuk om hem te zien spelen met die prachtige beesten Mika en Milo. Tot gauw

  Missen ze nu al!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hai Maud wat een leuke foto's met teksten van onze 2 bollen wol en wat is die Zazoe ook een leuke kat zeg! Erg herkenbaar hoe Mika er nog bij zit maar hij is in zeer goede handen bij jou en Milo komt al lekker los! Bedankt voor je goede zorgen zodat wij onbezorgd op vakantie konden gaan. Ook al is het niet zo heel erg lang, wij missen onze mannetjes nu al! Tot snel! Wil je ze een dikke knuffel geven van ons? Gr. Judith en Rutger

  Buitenverblijf is een aanwinst!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Fijn dat je weer zo goed voor Poema en Boukje gezorgd hebt. Ze zien er prima uit. Ik laat ze met een gerust hart achter bij jou. En wat zijn de (onderschriften van de) foto's weer leuk! Het buitenverblijf is echt een aanwinst geworden. Ik denk dat de katten daar graag zijn. Groet, Jeannette

  Flexibele houding

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Dank zij de flexibele houding van Maud hadden we onze Holly en Ari vrijdag avond weer thuis (zou pas zaterdag zijn). het werdeen nacht vol gekrabbel en gemiauw want Ari vond het maar niks alleen op de overloop. Ze zagen er allebei weer prima uit de volgende trip komen ze weer hoor! leuke kerst boodschap trouwens

  Nog een weekje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud! Volgens mij heeft Luna het erg naar d'r zin gehad bij jullie met oudjaarsnacht. Leuke foto's heb je gemaakt, ze heeft bijna de hele dag geslapen zo moe was ze maar volens mij wel erg leuk gehad met alle andere katten. We brengen Luna in ieder geval met een gerust hart in Februari nog een weekje. Groetjes Jorien Marco en een pootje van Luna

  Prutser

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, volgens mij heeft prutser het erg naar haar zin gehad!Wat een leuke foto's staan er op de site ! Bedankt voor je goede zorgen, prutser komt vast nog eens logeren !!Groetjes Donna

  Waar vakantieparadijs

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hey Maud, ik heb het je al op facebook laten weten, want onze Diva heeft een waar vakantieparadijs bij je gevonden. Wij op vakantie, zij ook dé tijd van haar leven. Ze heeft geproefd van het "buitenleven" en staat te trappelen om ook thuis haar avonturen buiten te ontdekken. Als het voorjaar is, dan mag ze... Tot die tijd komt ze nog gezellig een keer bij jou logeren en zal ze zich net als tijdens de kerstvakantie weer enorm vermaken met de andere leuke poezen. Dank voor je goede zorg!!! Pootje van Diva.

  Liefdevolle verzorging

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Dank je wel voor de leuke foto's van Spencer. Hij heeft zich prima vermaakt, want de eerste drie dagen thuis heeft hij ontzettend veel geslapen. Heel fijn dat we zo'n prima plekje gevonden hebben om onze Spencer af en toe onder te brengen. Nogmaals bedankt voor je liefdevolle verzorging. Groetjes Irma. ===================Reactie: Hoi Irma, kan ik me voorstellen dat hij veel heeft geslapen, hij zal hier vast minder hebben geslapen dan normaal thuis, zoveel katjes om hem heen, dat is natuurlijk spannend en leuk tegelijk! Als ik hem hier zag slapen, was hij ook helemaal knock-out, zo moe! Bedankt voor je berichtje en groetjes Maud.

  Blij

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, ik ben zo blij dat we jouw pension gevonden hebben. Het binnen- en buitenverblijf zien er schoon en gezellig uit en jij bent duidelijk gek op al je loge's ! Bibi komt zeker weer bij jou als we een logeeradres nodig hebben. We hadden nooit verwacht dat ze rustig met andere katten zou omgaan, want ondanks haar 7 maanden is ze tamelijk uitdagend naar onze (grote) buurtkaters toe. De foto's op de website zijn erg leuk. Mijn dochter maakt al reclame voor je via Facebook en we hebben foldertjes mee om uit te delen. Bedankt voor al je goede zorgen voor ons kleine schatje ! Groeten Karin & Manon

  Via m'n dierenarts

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Wat ben ik blij dat ik dit pension heb gevonden via mijn dierenarts in Bergen. Mijn kat, Ramses is nog klein, 7 mnd, net gecastreerd en navelbreukje verholpen en toch ben ik 20 dgn naar Frankrijk gegaan!!! Dus was best bezorgd en vond het moeilijk om weg te gaan. De liefde heeft me naar Frankrijk gebracht, dus 3 wkn test met elkaar. Ramses is prima opgevangen bij Maud. Ze heeft halverwege de vakantie prachtige foto's op de site gezet van mijn kat. Hij zag er tevreden en rustig uit. Ik kon dus met een gerust hart genieten van mijn proeftijd in Frankrijk. TOP. Ik raad iedereen dit pension aan.....

  Wat is het goed gegaan!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Na een proef logeer partij heeft ons 18 jaar oude katje , Poes, wel 5 weken bij Maud gelogeerd. En wat is het goed gegaan! Ze moest thuis weer helemaal even goed rondkijken, ze miste de mooie rust en verstopplekjes. Ik kan iedereen met een "verlegen" katje het pension van Maud van harte aanbevelen. En bij leven en welzijn komt ze zeker nog eens terug. Groetjes, Jan Winny en poes.

  Facebook

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  waarom geen link mogelijkheid naar facebook, zou jullie meteen promoten hoor ! ========== Reactie: Hoi Patricia, bedankt voor jouw feedback. Op een aantal onderdelen op deze website zit een linkmogelijkheid naar facebook. Zoals bijvoorbeeld bij de foto's en de nieuwsberichten. Ook bij de links zit een koppeling naar de facebookpagina, maar dan ga je er alleen naar toe. Als je bij de foto's en nieuwsberichten op 'aanbevelen' of 'vind-ik-leuk' drukt, dan promoot je ons inderdaad via facebook 🙂 Leuk hoor dat je dat wilt doen! Vinden wij echt wel leuk!

  Eigen vakantieplekje

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Fijn om te horen en te zien dat onze Patsy het zo naar haar zin heeft gehad! Heerlijk om te weten dat ze haar eigen vakantie plekje heeft waar ze goed en liefdevol verzorgd wordt . Namens Patsy heel erg bedankt en tot de volgende keer !!!! Groetjes Patsy , Nathalie en Edwin

  Frisse kleuren, leuke plekjes

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, we zitten weer in het gewone ritme. Volgens mij hebben Loop en Elmo het prima naar hun zin gehad. Heerlijk dat ze zelf kunnen kiezen of ze buiten of binnen willen zitten. Het pension ziet er ook erg mooi uit met die frisse kleuren en leuke plekjes waar ze kunnen liggen. Ook de foto's zijn zeker erg leuk om via FB of andere weg te zien.Op naar de volgende vakantie. Groetjes van ons en een knuffel van de mannen

  Ontzettend mooi pension

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Wat een ontzettend mooi pension heb je. Barend heeft een maand bij je mogen verblijven en heeft het volgens mij ontzettend naar zijn zin gehad. Heel erg leuk dat je foto´s maakt van de poezen die bij jou op vakantie zijn. Geeft je als baasje een heel goed gevoel. Ik zal je zeker vragen weer op Barend te passen als ik op vakantie ga. Groetjes van Barend en Koen

  Echt de beste

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Onze poes op leeftijd Maart(je)heeft het prima bij je gehad. Je hebt lekker met haar geknuffeld en veel aandacht gegeven. Eigenlijk wilde ze helemaal niet naar huis! ( wilde niet in haar mandje). Het pension ziet er goed verzorgd uit en is kraakhelder. Mijn complimenten. Maart is al op heel wat logeeradressen in de omgeving van Alkmaar geweest, maar jouw pension is echt de beste. Als we weer eens weg gaan, dan komt Maartje zeker weer bij jou. En wie had kunnen denken dat onze Maart ooit nog eens fotomodel zou zijn! Heel leuk die foto's op je site. Hartelijk dank en groeten van mij en natuurlijk een dikke knuffel van Maartje

  Last van haar blaas

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud. We zijn blij dat we Doortje bij jou hebben gebracht. Je besteed heel veel aandacht aan de katten en zodoende heb je gezien dat Doortje last kreeg van haar blaas en ben je naar de dierenarts geweest. Bedankt voor de goede zorgen en de vele leuke foto's en mailtjes tijdens onze vakantie, waardoor we goed op de hoogte bleven van het wel en wee van onze poes. Volgende vakantie komen we zeker weer naar jou. Groetjes van ons en een kopstoot van Doortje.

  Oude dame

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Wat een ontzettend leuke foto's ! We zijn zo blij dat True Blue zo'n goed onderkomen had tijdens onze eigen geweldige vakantie. Het was de eerste keer in haar bestaan dat ze zo lang op een voor haar vreemde plek verzorgd moest worden. En eerlijk is eerlijk dat is best wel ingrijpend voor zo'n oude dame. Ik vroeg nog of ze het wel leuk vond, maar ik kon er niet zo veel wijzer van worden. Ik kan gelukkig aan de foto's zien dat ze het toch naar de zin heeft gehad, hoewel ze weer thuis gekomen liet blijken dat 3 weken uit huis best wel lang is. Maar wij zijn zelf toch ook altijd weer blij als we weer thuis komen ? Dus voor herhaling vatbaar. Dank je wel voor je lieve zorgen en aandacht, ook namens de oude dame. Hartelijke groet, Henri en Irene en True Blue

  Goed doorstaan

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  hallo Maud gelukkig het spul weer thuis we maakten ons zorgen om de oude Holly maar ze heeft het goed doorstaan. ondanks de stromende regen veel naar buiten geweest dat heeft ze zeker gemist maar ze komt zeker terug in december groetjes van Ari Holly Dick en mij

  Onze huismonsters

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, nog bedankt voor de goede zorg voor onze huismonsters Demon en Terror. Ze waren thuis weer meteen op hun plek en niet gestresst, ze spinnen en kroelen als vanouds, heerlijk. En wat een leuke foto's heb je op de site gezet. Groetjes Bianca

  Schone accomodatie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Beste Maud, beter laat dan nooit! We willen je hartelijk danken voor de goede zorgen voor Snoetje in de zomervakantie. Mijn schoonouders (die snoet opgehaald hebben) waren vol lof over de schone accommodatie. En wij vonden het fijn om in Italië wat foto's op Facebook te zien van de poes. Bedankt en groetjes uit Santpoort. Maaike

  Genoten van alle aandacht

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Bedankt voor je goede zorgen voor onze lieve poes Vientje. Ze heeft genoten van alle aandacht! Groetjes en hopelijk tot volgend jaar. Debby

  Hoogbejaard

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Poes zeurde in de auto nog wel een beetje, maar was thuis meteen weer helemaal in haar goede doen. Zeker na een hapje tartaar. Het is en blijft een hoogbejaard, schuw katje, maar ze heeft absoluut geen nadelige gevolgen van het verblijf bij jou ondervonden. Ze was bij jou in goede handen. Bedankt!

  Opgewekt en blij

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Bedankt voor je gezellige mail en voor de foto's van Buurman. We konden goed zien hoe fijn hij het bij je had. Thuis was hij meteen helemaal goed geen stress opgewekt en blij. Daaraan kan je zien dat hij het goed heeft gehad. nogmaals heel erg bedankt, hartelijke groet Buurman, Jan en Ellen

  Geen stress

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, nog ontzettend bedankt voor alle goede zorgen voor ons poezenkind.Ze heeft het volgens mij heerlijk gehad, bij thuiskomst was alles weer normaal.Geen stress of zo.Wij komen haar volgend jaar weer brengen hoor, groetjes Sanny

  Heel relaxt

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Mimi was heel relaxt toen ze thuis kwam. En heerlijk knuffelig, ging zelfs even bij me op schoot liggen. Ze wist alle plekjes direct te vinden. Ik kan merken dat ze het heel goed heeft gehad bij jou en haar maatjes. Ze rent nu weer achter een ping pong balletje aan. Ja, het is een super leuk poesje. Bedankt voor de goede zorgen en en de leuke feed back via de telefoon en foto´s.. groetjes fam Duineveld

  Ontspannen vakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Wat hebben onze katten het goed gehad bij jou! Morris sprong hier thuis overal bovenop(op zoek naar plekjes)Diesel heeft 2 blikjes leeg gegeten(no place like home)Helemaal op hun gemak,voor ons ook een hele ontspannen vakantie! Super,ook het contact met jou,en heel fijn om tijdens de vakantie op de hoogte te blijven van hun wel en wee.Bedankt!!! Groetjes de Beltmannen

  Top verzorging

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Thanks again Voor de top verzorging van de drie bbbtjes Hopen volgend jaar weer van de partij te zijn Ze vonden het weer super nu al de eerste muizen en vogeltjes op de mat hmmm iets minder 🙂 Gr.

  Geruststellend gevoel

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Wederom heeft Puck het weer goed gehad bij jou in het pension. Het emailcontact en de foto's die we tijdens onze vakantie konden zien gaven een heerlijk geruststellend gevoel !Super bedankt ! groetjes Lucian

  Top!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hai Maud, Via deze weg wil ik je nog heel erg bedanken voor de goede zorgen van Donkey en Nameless afgelopen juni/juli. Volgens mij hebben ze wel genoten bij jou. Volgende keer brengen ze weer bij je :-). Het is er schoon en je geeft ze lekker veel aandacht. Niks komen ze tekort! Met Nameless zijn blaas is ook alles weer in orde. Top dat je met hem naar de dierenarts bent geweest! Ik ben alleen te laat geweest met het downloaden van de foto's van ze. Zou je deze alsnog naar me willen mailen? Alvast bedankt. Groetjes! ======== Reactie: Hallo Franca en Edwin! Zal ik doen hoor, de foto's mailen. Wat goed om te horen dat Nameless helemaal in orde is. Gelukkig maar! Groetjes Maud

  Super voor elkaar

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Nogmaals bedankt voor je goede zorgen voor onze Bobby. Je hebt het allemaal super voor elkaar! De foto's zijn ook erg leuk,geweldig om in de vakantie even een kijkje te nemen bij jou in het pension. Volgend jaar weer!!! Groetjes

  Maud, bedankt

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hai maud en alle lieve poezen en katten! We zijn inmiddels weer een paar dagen thuis en onze lieve luna is ruim een week in het pension geweest. Volgens mij heeft ze het wel naar dr zin gehad! Alleen een uur in de auto vindt ze helemaal niks!! Maar ze heeft wel nieuwe vrienden gemaakt en in het bijzonder MAUD!! Bedankt voor je goede zorgen!! Groetjes annemiek en luna.

  Leuk van de foto's!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo Maud, Freddie heeft het volgens ons naar haar zin gehad in het pension! Wij vonden het ook leuk dat we tijdens onze vakantie de foto's van Freddie konden bekijken, zodat we konden zien dat ze het naar haar zin had! Bedankt! Jessie, Bobbie & Mikkie

  Keurig!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  hallo maud, het was keurig en goed voor elkaar!! Ga zeker meerdere keren gebruik maken van je service. thanks!!

  Prima naar z'n zin

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  He Maud, Luus heeft het prima naar zijn zin gehad bij jou. Hij loopt vandaag de hele dag te schreeuwen en dat doet hij alleen als hij niet blij is. Ik ben bang dat hij het bij jou leuker vindt dan bij mij! Gelukkig mag hij binnenkort weer een weekje komen. Bedankt en groetjes, Odet ========= Reactie: Hoi Odet, ja kan ook zijn dat hij je gewoon erg gemist heeft natuurlijk... en om jouw aandacht schreeuwt, maar tis absoluut een lieverd en hield zich in het pension erg goed, was een lekkere goedzak die gek is op aandacht in ieder geval 🙂

  Een lekkere lunch

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo lieve Maud, Nogmaals bedankt voor het goed verzorgen van Bobo en Simba.....Vanmorgen Bobo weer lekker naar buiten gelaten, en kreeg binnen een mum van tijd al een lekkere lunch bezorgd!!!N vogeltje en een muis, whahahaha.Simba moet nog even een paar weekjes wachten voordat hij het landleven hier op de boerderij mag gaan verkennen.Wat een geweldige foto's heb je op de site gezet! Kan ik die kopieren vanuit het album? Ik zou je zo af en toe ff een kiekje van de twee dondersteentjes sturen, en voor onze volgende vakantie weten we je te vinden!:)Heel veel liefs en kopjes van Bobo,Simba.Groet Gail xx ========== Reactie: Hoi Gail, bedankt voor je leuke reactie! Ik kan je de foto's wel mailen, kopiëren vanuit het album lukt vast wel, maar dat moet dan waarschijnlijk één voor één en dat is wel veel gedoe, dus ik mail je de foto's wel even. Wat lekker he, je katjes weer lekker thuis, ik mis ze wel hoor, de schatten! Groetjes Maud

  Gek op regenwater

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Wat veel leuke foto's van Dexter! Ja regenwater is hij dol op, toen hij thuis was rende hij gelijk naar buiten om alles waar regenwater aan zat "droog te maken" :-). Erg bedankt voor de goede zorgen. Als we weer op vakantie gaan hopen we dat je weer een plekje voor hem hebt! Groet Jose en Arjan

  Zelf ook een fijne vakantie

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Bedankt voor de goede zorgen voor Rocco. Hij voelde zich prima op zijn gemak en daardoor had ik ook een fijne vakantie. Leuke foto's ook!

  Heel tevreden

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hoi Maud, Aan de foto,s te zien heeft Saar het prima naar de zin gehad,erg leuk om dat terug te zien Wij zijn blij dat het zo goed is gegaan.Wij hadden geen idee hoe ze zou reageren ,hebben haar pas een half jaartje geleden uit het asiel gehaald, Dus dat was wel even spannend. We zijn heel tevreden en Saartje komt zeker weer een keer logeren. Groetjes en veel succes, Leen en Loes,Egmond aan zee

  Leuke reacties!

  none
  ★ ★ ★
  3 5 1
  Wat een leuke reacties allemaal zeg! Bedankt hoor! De foto's kunnen gewoon gedownload worden of ik kan ze eventueel ook mailen. Stuur dan even een mailtje als je dat wilt. Groetjes Maud

  Weer hele leuke foto's

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  vanmiddag Ari weer opgehaald , we mistte haar behoorlijk in ons weekje weg maar wederom heeft ze het prima gehad . wilde meteen naar buiten achter de kipjes aan . er staan weer hele leuke fotos op de site. Mogen die gedownload worden? we melden ons inieder geval in september weer. Ook hebben we je adres doorgegeven aan iemand groetje Ria en Dick en Ari

  Heerlijke vakantie bij Maud

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze Philo is net weer thuis na een heerlijke vakantie bij Maud! Hij heeft volgens ons er goed gehad, gezien alle mooie en grappig foto's die Maud heeft gemaakt. Leuk om terug te zien:) Maud bedankt voor de goede zorgen en de knuffels. Tot de volgende keer!!Robert, Mariella en Philo

  Logeren

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze kater Surprise mocht van 25 mei tot 15 juni bij Maud logeren. Een prima vakantieplek, zeker voor herhaling vatbaar! Veel dank!

  Brun met drie poten

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  We woonden net een paar weken in Schagen toen helaas de linker voorpoot van onze kat Brun toch moest worden afgezet in verband met een tumor die hem veel last bezorgde. De wond is goed genezen en Brun liep weer rond op zijn drie pootjes, dus wij wilden wel een weekend weg na alle verhuisdrukte. Toen kwamen we via de dierenarts op het kattenpension van Maud in Warmenhuizen; we gingen er kijken en kregen een goede indruk. Maud zei, dat het geen probleem was om Brun met zijn drie poten op te nemen. En dat bleek het ook niet te zijn. Brun heeft het heel goed gehad, is goed verzorgd en kreeg veel aandacht. De leuke foto's zijn voor ons een mooie herinnering. Bedankt Maud en tot een volgende keer.

  Heel goede tips gekregen

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ik had voor onze Poema weer een plekje gereserveerd bij Maud voor een paar dagen in mei, toen wij er onverwacht een poes, Boukje, bij kregen, waar natuurlijk ook opvang voor geregeld moest worden. Het was geen probleem voor Maud en wij kregen zelfs hele goede tips om het gewenningsproces van onze katten aan elkaar soepel te laten verlopen. De katten hebben het heel fijn gehad.Dat kan je goed zien aan de vele leuke foto's die Maud heeft gemaakt. En wij moesten erg lachen om de leuke, bijpassende bijschriften! Tot de volgende keer, Jeannette

  Geweldige verzorging

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Even voorstellen;wij zijn Charly & Indy, 2 'je weet wel' katers op leeftijd met suikerziekte.Wij zijn geen moeilijke types maar onze suikerziekte is wat de verzorging betreft wel een handicap, niet iedereen weet daar mee om te gaan.Daarom was het voor onze baasjes best een probleem om eens op vakantie te gaan want goede verzorging voor ons vinden zij heel belangrijk!Meestal werden wij verzorgd door een lief nichtje maar toen onze baasjes dit nichtje mee wilden nemen naar Parijs hadden we een groot probleem.Gelukkig was daar ineens Maud! Wij zijn door haar geweldig verzorgd,2x per dag gevoerd,geknuffeld én ook nog 2x per dag een insuline injectie gehad, het is allemaal prima verlopen. Wij zijn net voor controle bij de dierenarts geweest en kregen voor ons glucosegehalte beiden een dikke voldoende!Van ons mag Maud gauw weer een keer op ons passen onze baasjes zijn de volgende vakantie al aan het regelen. Bedankt Maud, tot snel, dikke poezenpoot van Charly & Indy.

  Mooi pension

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Wij en onze poes Puck boffen maar met z'on mooi pension en liefdevolle opvang in ons dorp. Puck heeft het heerlijk gehad en kwam zeer ontspannen thuis. Super hoor !!

  Erg tevreden

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  onze 8 maanden oude poes Ari wilde we niet alleen thuis laten met de oude 17jarige. voor het eerst een pension geprobeert , en we zijn erg tevreden. ze had duidelijk aandacht en liefde gehad , thuis pakte ze direct haar gewoontes weer op dus voor herhaling vatbaar.

  Gezelschap voor Poema

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ik denk dat Poema het in de voorjaarsvakantie heel erg naar zijn zin heeft gehad bij Maud, getuige de vele leuke foto's waar hij tevreden op kijkt. Ik vond het heel lief dat Maud haar eigen kat bij Poema heeft gezet, opdat hij gezelschap had. Poema komt spoedig weer!

  In het nieuwe pension!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Stibbe en Nelson als eerste te gast afgelopen zomer in het nieuwe pension.Heel goed bevallen en volgende keer komen ze zeker weer terug

  De zorg is zo goed

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Hallo, ik ben een 5 jr oude Kater, heel lief maar ook wel eens ondeugend. Ik was de allereerste in het mooie pension en het beviel mij zo goed dat ik haast niet meer wilde vertrekken. Ik wou dat mijn baasje maar weer eens weer weg ging, zodat ik lekker terug mag naar het pension, want ik vermaak mij daar bijzonder en de zorg is zo goed. Ik sta al te trappelen. Nou tot spoedig en doei.....

  Veel aandacht gehad

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Ukkie en okki zijn ruim 2 weken in het pension geweest, best wel spannend want ze waren nog maar 7 maanden. Zij hebben het helemaal goed gehad, dat konden wij merken toen wij weer thuis waren, net zo aanhalig en lief zoals ze altijd zijn, Met andere woorden: zij hebben heel veel aandacht gehad!! Wel een late reactie, succes met je kattenpension, maar dat gaat vast wel lukken!!

  Zoveel zorg en liefde!

  none
  ★ ★ ★ ★ ★
  5 5 1
  Onze drie kanjers waren samen met nog een kanjer Aan het proberen bij jullie En .... Ze vonden het geweldigggggg Sterker nog ze komen in de zomer gezellig terug hahaha en wat zullen ze het weer top hebben Zoveel zorg en liefde 🙂 thanks tot augustus Gr. Céline

  Krabbels op ons prikbord

  none
  ★ ★ ★
  3 5 1
  Hallo! Vanaf vandaag is het mogelijk om een bericht achter te laten in ons gastenboek. We noemen dit het 'Prikbord'. Wilt u iets over ons kwijt, uw ervaringen delen of gewoon iets mededelen? Dan kunt u hier een krabbel achterlaten. Een bericht wordt eerst gecontroleerd en dan pas gepubliceerd. Bij de nieuwsitems hebben we gemerkt dat er vooral veel spam met links naar heel andere poesjes als reactie werd geplaatst. Daarom hebben we daar de mogelijkheid tot reageren uitgezet en hier op het prikbord lossen we het op deze manier op 🙂 Met vriendelijke groet, Maud van der Putten

Krabbel zelf