Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review, De Telefoongids én Google Maps
Ho wacht, ik vergeet bijna onze facebookpagina waar ook heel veel is terug te lezen: Facebook recensies


Uit logeren bij Maud

Rated 5 out of 5
14 juni 2022

Het was de derde keer dat Joep kwam logeren bij Maud, de vorige keren was Joep goed op zijn gemak in het pension. Dit keer kon Joep het niet zo goed vinden in de groep en verstoorde Joep de rust tussen de andere katten. Maud heeft Joep naar het Boetje overgeplaatst. Daar zat Joep in zijn eigen kattenkamer en dit ging goed, Joep weer rustig en de andere katten ook. Joep had het hier goed naar zijn zin, wij konden het op ons vakantieadres goed volgen doordat Maud regelmatig contact houdt en foto’s stuurt. Top, het was zoals altijd weer goed verzorgd! Dank voor je goede zorgen.

Herma

Top logeeradres

Rated 5 out of 5
10 juni 2022

Onze Guus en Lotje vieren graag vakantie bij “wel voor de poes.” Ze kunnen het niet beter treffen. Maud is n super lieve vrouw die er voor zorgt dat ze heel relaxt weer thuis komen. Het ontbreekt hun aan niets. We brengen ze al jaren in volle tevredenheid.

Netty

Helemaal ontspannend en relaxed.

Rated 5 out of 5
10 juni 2022

Pitou heeft een klein weekje bij ’t Boetje, Warmehuizen gelogeerd.

Hij had zijn eigen kamertje met allerlei intelligente speelgoed en luxe plekken om op te slapen. Hij heeft goed gegeten met zijn type voer.

Hij was lekker ontspannen bij het ophalen, helemaal op zijn plek!

Pitou & Anne

Goed adres!

Rated 5 out of 5
26 mei 2022

Mijn beide katten hebben bij Welvoordepoes een heel goed pension gevonden. Ze hebben alle ruimte, worden goed verzorgd door Maud, het is er rustig en schoon. Ik laat mijn twee katten met een gerust hart bij Maud achter.

Lourens

Super fijne pension!

Rated 5 out of 5
12 mei 2022

Onze poes Roosje heeft een week bij Maud gelogeerd. Het is altijd fijn dat we onbezorgd op vakantie gaan. Roosje heeft het altijd naar haar zin bij Maud met al de liefde en aandacht die ze krijgt. Ook ontvangen wij leuke foto’s van Roosje tijdens het verblijf. Roosje gaat er graag heen.

Roosje en Ruth

Logeren Sammy

Rated 5 out of 5
11 mei 2022

Sammy ging voor het eerst logeren bij Maud. Hij moest erg wennen maar na een paar dagen kregen we foto’s dat hij helemaal was gewend. Maud geeft veel aandacht en knuffels en daar houd onze Sammy van. Zeker een aanrader om je kat te laten logeren bij Maud.

Alice

Fijne opvangplek voor Juul

Rated 5 out of 5
11 mei 2022

Juultje heeft een week gelogeerd bij Maud. Leuk om de foto’s en updates te krijgen, vooral omdat we Juul wat gestresst achterlieten. Fijn om te zien dat er lekker met haar gespeeld werd. Dat heeft bijgedragen aan een zorgeloze vakantie.

Marcia

Fijn verblijf

Rated 5 out of 5
5 mei 2022

Heel fijn om Loes zo nu en dan bij Maud te kunnen brengen tijdens vakanties etc. Loes heeft het prima naar haar zin bij Maud en ondanks Loes niet echt fan is van andere katten is dat bij Maud geen probleem. Wat erg leuk is dat je zo nu en dan een update krijgt met foto’s en hoe het gaat.

Annemieke

Maud geeft heel veel aandacht!

Rated 5 out of 5
4 mei 2022

Onze kat heeft twee weken bij Maud gelogeerd en dat is heel goed bevallen. Maud stuurt regelmatig een update en is enorm betrokken! Zeker een aanrader.

Jos

Rox gaat graag op vakantie bij Maud

Rated 5 out of 5
20 april 2022

Top!

Debby