Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review, De Telefoongids én Google Maps
Ho wacht, ik vergeet bijna onze facebookpagina waar ook heel veel is terug te lezen: Facebook recensies


Tevreden poes=tevreden baasje

Rated 5 out of 5
26 augustus 2020

Inmiddels is Pip een vaste gast van Maud. Pip voelt zich zichtbaar op haar gemak bij Maud en is altijd heel ontspannen als zij weer opgehaald wordt. Het is fijn om zo’n vertrouwd logeeradres voor Pip te hebben! ☺️

Petra /Sint Maarten

Samen logeren bij Maud om aan elkaar te wennen.

Rated 5 out of 5
21 augustus 2020

Kitten (5 maanden, 4kg) Charlie van onze dochter komt regelmatig bij ons logeren. Noesje vond dat niet leuk omdat hij te graag wilde spelen, veel te opdringerig was en niet ophield. Noesje koos er dan maar voor om buiten te blijven. Bij Maud vertoonde hij hetzelfde gedrag bij andere poezen die er ook niet allemaal van gediend waren en daar heeft hij gelukkig van geleerd dat hij andere poezen soms met rust moet laten. Bij thuiskomst was het probleem opgelost. Ze zoeken elkaar wel op en als Noesje er genoeg van heeft legt hij zich er bij neer.

Marja Jager, Bergen

Wellness voor Bono

Rated 5 out of 5
20 augustus 2020

Voor een korte vakantie heb ik mijn harige viervoeter Bono natuurlijk weer bij Maud gebracht! Wat een fijne plek voorzien van alles wat Bono nodig heeft en meer….het is schoon er is een overdaad van mandjes en plekjes om te relaxen en te spelen. Bono is al vaak komen logeren en dat gaat ook nog vaker gebeuren. Maud straalt liefde voor katten uit en biedt ze een superplek als de baasjes op vakantie zijn. Als je de foto’s en filmpjes krijgt en de fijne en leuke berichtjes over je poes zie je dat ze het zo verschrikkelijk goed hebben bij Maud. Fijn voor Bono en de baasjes! Maud weer super bedankt voor je fijne plek! 😻 Bono

Angelique, Noord Scharwoude

Heel erg tevreden!

Rated 5 out of 5
19 augustus 2020

Deze zomer is mijn kat voor het eerst bij Maud wezen logeren. Het ziet er fantastisch uit! Veel mogelijkheden om te klimmen in klauteren maar ook veel heerlijke slaapplekjes. Via whatsapp kreeg ik regelmatig een update met foto’s toegestuurd. Heel erg leuk! Wij komen zeker terug.

Evelien Kaandorp, Schagerbrug

Superfijn verblijf

Rated 5 out of 5
15 augustus 2020

Onze Britse korthaar Beer logeert al voor het derde jaar bij Maud. Wij vinden het een heel fijn verblijf, hele goede verzorging en aandacht ! Beer komt altijd heel goed uitgerust weer thuis . Een aanrader !

Beer uit Bergen

Tommie

Rated 5 out of 5
14 augustus 2020

Tommie heeft het erg naar zijn zin gehad. Heerlijke verwennerij en top verzorging. Zelf kwam ik zeer relaxed van vakantie, mijn kat gelukkig ook. Een dikke aanrader!

Thom - Warmenhuizen

So Happy

Rated 5 out of 5
13 augustus 2020

Onze lieve oude Dobby is helemaal zen als hij terugkomt van zijn ontspanningskuur bij WelvoordePoes, hij kan daar helemaal zichzelf zijn, ervaart rust en ruimte in het gehele etablissement. Is zeer tevreden over de maaltijden en verliefd op de gastvrouw. Het enige nadeel is dat hij altijd weer erg moet “wennen” aan zijn gewone leven. Maar met de belofte er weer heen te mogen, is het te doen. Top!

Dobby Schaap - Tuitjenhorn

Super locatie voor onze Guus!!

Rated 5 out of 5
10 augustus 2020

Bij deze dan een berichtje over Guus en zijn nieuwe stek. Ik wilde je even laten weten dat wij Guus met plezier bij je laten logeren. Je hebt het leuk en goed voor elkaar met je pension en wij zien ook dat je met hart en ziel de katten verzorgd en de boel zo gezellig mogelijk maakt voor ze. Het ziet er allemaal fris en schoon uit, wat wij toch wel erg belangrijk vinden. Wij denken dat Guus het ook best naar zijn zin hebt bij je en zo op de foto’s te zien, die je ons toe stuurt, heeft hij jou in zijn hart gesloten. Guus is beslist geen allemansvriendje, hij krijgt zijn natje en zijn droogje, wordt zo nu en dan geaaid, er wordt tegen ‘m aan gekletst en dat is wat hij nodig heeft. Kortom ik vind je een op en top gastvrouw voor je logeetjes. Nou Maud dit is het wat Guus betreft, we brengen hem graag weer 2 weken bij je als we op vakantie gaan. Tenslotte: “pension wel voor de poes” vinden wij een super locatie voor onze Guus!!!

Roos, Schagen

Wat een heerlijk en vertrouwd adres

Rated 5 out of 5
27 juli 2020

Onze kat Pluk gaat regelmatig naar Maud, hij wordt daar altijd zo goed verzorgd. Zo nu ook weer en dat is alweer de derde keer dit jaar (!) En het pension ziet er zoals altijd prachtig uit met alle ruimte voor de katjes. Schoon, verzorgd, alle aandacht, kortom een heerlijk en vertrouwd adres! Maar dat weten wij al jaren! 🙂 Dat is geen geheim meer. Tot de volgende keer Maud en dat zal niet lang op zich laten wachten. Bedankt voor je goede zorgen! Je bent natuurlijk nog steeds onze topper!

Ruth en Michael, Oudorp NH

Ook vakantie voor ons

Rated 5 out of 5
25 juli 2020

Evy is dit jaar voor de 3e keer bij Maud geweest en na rustig de (andere) kat uit de boom kijken vanuit een veilig plekje heeft ze zich weer goed vermaakt. Zo lief van Maud dat ze Evy met wennen (of eerder accepteren) de tijd geeft maar haar ook goed in de gaten houdt. Maud kent alle gast-katjes en hun eigenaardigheden en houdt daar echt rekening mee. Daarbij is het in het pension echt superschoon en voorzien van verschillende mandjes en speel- en verstop mogelijkheden. En als Evy een leuke vakantie heeft, hebben wij dat ook 😉!

Familie Janssen, Schagen