Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review, De Telefoongids én Google Maps
Ho wacht, ik vergeet bijna onze facebookpagina waar ook heel veel is terug te lezen: Facebook recensies


Super locatie voor onze Guus!!

5,0 rating
10 augustus 2020

Bij deze dan een berichtje over Guus en zijn nieuwe stek. Ik wilde je even laten weten dat wij Guus met plezier bij je laten logeren. Je hebt het leuk en goed voor elkaar met je pension en wij zien ook dat je met hart en ziel de katten verzorgd en de boel zo gezellig mogelijk maakt voor ze. Het ziet er allemaal fris en schoon uit, wat wij toch wel erg belangrijk vinden. Wij denken dat Guus het ook best naar zijn zin hebt bij je en zo op de foto’s te zien, die je ons toe stuurt, heeft hij jou in zijn hart gesloten. Guus is beslist geen allemansvriendje, hij krijgt zijn natje en zijn droogje, wordt zo nu en dan geaaid, er wordt tegen ‘m aan gekletst en dat is wat hij nodig heeft. Kortom ik vind je een op en top gastvrouw voor je logeetjes. Nou Maud dit is het wat Guus betreft, we brengen hem graag weer 2 weken bij je als we op vakantie gaan. Tenslotte: “pension wel voor de poes” vinden wij een super locatie voor onze Guus!!!

Roos, Schagen

Wat een heerlijk en vertrouwd adres

5,0 rating
27 juli 2020

Onze kat Pluk gaat regelmatig naar Maud, hij wordt daar altijd zo goed verzorgd. Zo nu ook weer en dat is alweer de derde keer dit jaar (!) En het pension ziet er zoals altijd prachtig uit met alle ruimte voor de katjes. Schoon, verzorgd, alle aandacht, kortom een heerlijk en vertrouwd adres! Maar dat weten wij al jaren! 🙂 Dat is geen geheim meer. Tot de volgende keer Maud en dat zal niet lang op zich laten wachten. Bedankt voor je goede zorgen! Je bent natuurlijk nog steeds onze topper!

Ruth en Michael, Oudorp NH

Ook vakantie voor ons

5,0 rating
25 juli 2020

Evy is dit jaar voor de 3e keer bij Maud geweest en na rustig de (andere) kat uit de boom kijken vanuit een veilig plekje heeft ze zich weer goed vermaakt. Zo lief van Maud dat ze Evy met wennen (of eerder accepteren) de tijd geeft maar haar ook goed in de gaten houdt. Maud kent alle gast-katjes en hun eigenaardigheden en houdt daar echt rekening mee. Daarbij is het in het pension echt superschoon en voorzien van verschillende mandjes en speel- en verstop mogelijkheden. En als Evy een leuke vakantie heeft, hebben wij dat ook 😉!

Familie Janssen, Schagen

Lekker ontspannen bij Maud

5,0 rating
25 juli 2020

Puk en Mordor zijn nu voor de 2e keer wezen logeren bij Maud. Puk vond dat nog wel spannend, maar Maud doet er alles aan om de poesjes op hun gemak te laten voelen. Ik vind het heerlijk ze bij haar achter te laten omdat je ziet dat Maud zoveel liefde heeft voor die beestjes dat je weet dat ze in goede handen zijn. Daarbij vind ik het ook fijn dat Maud je met foto’s en berichtjes op de hoogte houdt hoe het met ze gaat. Wat ook gezegd moet worden is dat het er altijd super netjes en vooral schoon en hygiënisch uitziet in het pension. Kortom een topplek om je viervoeters te laten logeren!

Marieke, Noordbeemster

Allemaal weer thuis

5,0 rating
19 juli 2020

Deze vakantie heeft Melly weer 6 nachten doorgebracht bij Maud. Melly is een rustige poes die niet echt aan andere katten gewend is. Ze krijgt bij Maud altijd alle ruimte en rust om te wennen aan haar nieuwe tijdelijke omgeving. Nu we allemaal weer thuis zijn is Melly weer in haar oude doen. Ze is weer goed verzorgd en dat geeft mij weer een goed gevoel als ik op reis ben.

Monique, Heerhugowaard

Boefie; all inclusive op vakantie

5,0 rating
14 juli 2020

Onze kitten Boefie (4 mnd) wilden we tijdens onze vakantie ook een goed onderkomen geven en bij Maud waren we aan het juiste adres. Boefie heeft het er zo naar zijn zin, spelen met de andere katten en al die lekkere bakjes met brokjes om uit te proeven; overal mandjes, krabpalen en speelgoed. Hij krijgt aandacht en wij vinden het ook erg leuk om regelmatig foto’s en video’s te ontvangen van zijn avonturen. Goed verzorgd; professioneel; echt een plek waar welzijn van de poes centraal staat. Wij weten wel waar Boefie zijn vakanties voortaan door gaat brengen.

Laura, Oudkarspel

Even op korte vakantie bij Maud!

5,0 rating
11 juli 2020

Onze Tommy woont alleen bij ons en wij spelen veel met hem maar… hoe heerlijk is het om af en toe even te rellen met soortgenoten en dat doet hij met veel plezier bij Maud. Als we hem weer komen halen kruipt hij gauw op zolder zodat Maud hem met haar laddertje eraf moet halen. Tot in september dan komt hij weer!

Marjolein Alkmaar

Alle vele malen geweest en helemaal vertrouwd

5,0 rating
4 juli 2020

Spike is 19 jaar en doet het nog goed bij Maud. We laten hem met een gerust hart achter wetende dat ze elkaar graag mogen.
Hij krijgt alle aandacht waar hij soms luidkeels om vraagt. Een prima Kattenpension .

Arry en Frans Bergen

1e weekendje bij Wel voor de poes

5,0 rating
3 juli 2020

Vorig weekend is Billie onze jonge kater voor het eerst wezen logeren bij Wel voor de poes. Ik vond het een prettig, knus en schoon pension met Maud als hele vriendelijke eigenaresse! Billie was er zichtbaar op zijn gemak wat ik zag bij het ophalen en wat ik terug kon zien op de filmpjes en foto’s. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik de zomervakantie mag hij weer en dan voor langer.

Mascha, Broek op Langedijk

Top adres!

5,0 rating
29 juni 2020

We laten poes Lexie altijd met een gerust hart achter. We krijgen regelmatig foto’s en filmpjes toegestuurd. Helemaal leuk!

Carolien Mazereeuw, Sint Pancras