Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review, De Telefoongids én Google Maps
Ho wacht, ik vergeet bijna onze facebookpagina waar ook heel veel is terug te lezen: Facebook recensies


All Inclusive voor mijn kattenkind

5,0 rating
26 augustus 2019

In de grote vakantie mocht Evy voor de 2e keer bij Maud logeren. Ook dit keer vond ze het toch wat spannend maar van Maud mocht ze in haar eigen kennel en in haar eigen tempo wennen. Vanuit die veilige positie was ze weer snel gewend en vond haar draai in het, inmiddels vergrootte pension! Evy heeft het er volgens mij supergoed gehad en gedroeg zich gezellig met de andere gasten. De liefdevolle verzorging van Maud komt altijd over bij de katjes en hun eigenaren, geweldig! Als mijn katten kind een all-inclusive 5-sterren vakantie heeft kan ik pas ook van mijn vakantie genieten. Tot een volgende keer en een knufje van Evy voor Maud!

Familie Janssen, Schagen

Charlie had een toptijd

5,0 rating
12 augustus 2019

Charlie was hier voor de tweede keer, maar nu ruim twee weken. En weer is het erg goed bevallen. Maud heeft erg veel aandacht en liefde voor de katten. Als we een bericht stuurde om te vragen hoe het ging, reageerde ze altijd erg snel en stuurde ze ook fotos en filmpjes van Charlie. Ook tijdens de hittegolf zorgde ze er voor dat er verkoeling was voor de katten.

Jurgen uit Alkmaar

Henk

5,0 rating
5 augustus 2019

Henk was nog nooit uit logeren geweest, dus eerst een paar dagen op proef. dat ging goed dus gelijk de datum voor Henk zijn verblijf vastgelegd. Blij dat ik Henk met een gerust hart bij Maud kan onderbrengen!

Jose, Oudorp

Verblijf Kiara

5,0 rating
24 juli 2019

Kiara is zojuist weer een weekje geweest. Het is fijn om te zien hoe relaxed ze uit haar reis mandje wandelt: “oh, kijk, nu zijn we hier weer. Even zien wat er nieuw is. Hé, nieuw buitenverblijf.” En bij het ophalen ligt ze volkomen relaxed op het plekje dat ze voor die week heeft uitgezocht. Deze keer heeft Maud extra opgelet wat deze lastige eter lust, en deze extra service stellen wij ook zeer op prijs.

Donders, Heerhugowaard

Verblijf Lexie

5,0 rating
22 juli 2019

Lexie weer met een gerust hart achter gelaten bij Maud. Beestje wordt liefdevol verzorgd en krijgt de aandacht die ze nodig heeft!

Carolien Mazereeuw, Sint Pancras

Heerlijk gelogeerd

5,0 rating
22 juli 2019

Onze 2 katten, Eefje en Maya hebben weer fijn bij Maud gelogeerd. En ze hebben heel erg genoten van het prachtige nieuwe buitenverblijf en natuurlijk van alle liefde en goede zorgen van Maud.

Marjan, Schagen

Marretje te spreken over nieuwe buitenverblijf

5,0 rating
19 juli 2019

Marretje heeft weer twee weken bij Maud gelogeerd en was er te spreken over het nieuwe buitenverblijf. Daar kon ze heerlijk hoog op een plank alles bekijken. Marretje is bij het ophalen altijd relaxed en dat zegt genoeg.

Wendy, Schagen

Tom op vakantie bij Maud

5,0 rating
19 juli 2019

Onze Tom heeft weer een maand gelogeerd bij Maud. Hij heeft weer heerlijk kunnen dollen met de andere katjes en natuurlijk zitten flemen met Maud. Heerlijk nu buiten in de mega buitenren! Bedankt Maud en tot heel gauw!

Marjolein, Alkmaar

Abby

5,0 rating
18 juli 2019

Ondertussen is Abby al een paar keer op vakantie geweest bij Maud en dat zegt al genoeg. Met een gerust hart brengen we haar iedere keer naar Maud waar ze net als thuis haar aandacht en knuffel krijgt. Vakbekwaam, aandacht voor alle katten die bij haar verblijven en als extra ook nog foto’s en video’s van Abby haar verblijf. TOP!

Kris en Lafina, Purmerend

Kattenverwenhotel

5,0 rating
16 juli 2019

Djenta heeft het heerlijk naar haar zin gehad bij Maud tijdens onze vakantie. Zo kunnen wij met een gerust gevoel weg. Fijn dat we ons op de hoogte zijn gehouden van haar wel en wee en ook de foto’s waren welkom. Leuk om te zien hoe ze zich in een andere omgeving gedraagt. Van de extra ruimte is zichtbaar genoten en ook alle knuffels en aandacht zijn aan Djenta goed besteed. Djenta komt gauw weer logeren 🙂

Sandra, Heiloo