Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review, De Telefoongids én Google Maps
Ho wacht, ik vergeet bijna onze facebookpagina waar ook heel veel is terug te lezen: Facebook recensies


Logeren

5,0 rating
18 juni 2012

Onze kater Surprise mocht van 25 mei tot 15 juni bij Maud logeren. Een prima vakantieplek, zeker voor herhaling vatbaar! Veel dank!

Ina en Rob Emous (Koedijk)

Leuke reacties!

3,0 rating
18 juni 2012

Wat een leuke reacties allemaal zeg! Bedankt hoor! De foto’s kunnen gewoon gedownload worden of ik kan ze eventueel ook mailen. Stuur dan even een mailtje als je dat wilt. Groetjes Maud

Wel voor de Poes

Weer heel leuke foto's

5,0 rating
18 juni 2012

Vanmiddag Ari weer opgehaald , we mistte haar behoorlijk in ons weekje weg maar wederom heeft ze het prima gehad . wilde meteen naar buiten achter de kipjes aan . er staan weer hele leuke fotos op de site. Mogen die gedownload worden? we melden ons inieder geval in september weer. Ook hebben we je adres doorgegeven aan iemand groetje Ria en Dick en Ari

Ria Maijers en Dick Dornseiffen (Sint Pancras)

Brun met drie poten

5,0 rating
7 juni 2012

We woonden net een paar weken in Schagen toen helaas de linker voorpoot van onze kat Brun toch moest worden afgezet in verband met een tumor die hem veel last bezorgde. De wond is goed genezen en Brun liep weer rond op zijn drie pootjes, dus wij wilden wel een weekend weg na alle verhuisdrukte. Toen kwamen we via de dierenarts op het kattenpension van Maud in Warmenhuizen; we gingen er kijken en kregen een goede indruk. Maud zei, dat het geen probleem was om Brun met zijn drie poten op te nemen. En dat bleek het ook niet te zijn. Brun heeft het heel goed gehad, is goed verzorgd en kreeg veel aandacht. De leuke foto’s zijn voor ons een mooie herinnering. Bedankt Maud en tot een volgende keer.

Anna Edcius (Schagen)

Heel goede tips gekregen

5,0 rating
20 mei 2012

Ik had voor onze Poema weer een plekje gereserveerd bij Maud voor een paar dagen in mei, toen wij er onverwacht een poes, Boukje, bij kregen, waar natuurlijk ook opvang voor geregeld moest worden. Het was geen probleem voor Maud en wij kregen zelfs hele goede tips om het gewenningsproces van onze katten aan elkaar soepel te laten verlopen. De katten hebben het heel fijn gehad.Dat kan je goed zien aan de vele leuke foto’s die Maud heeft gemaakt. En wij moesten erg lachen om de leuke, bijpassende bijschriften! Tot de volgende keer, Jeannette

Jeannette Zuidema (Heerhugowaard)

Geweldige verzorging

5,0 rating
13 mei 2012

Even voorstellen;wij zijn Charly & Indy, 2 ‘je weet wel’ katers op leeftijd met suikerziekte.Wij zijn geen moeilijke types maar onze suikerziekte is wat de verzorging betreft wel een handicap, niet iedereen weet daar mee om te gaan.Daarom was het voor onze baasjes best een probleem om eens op vakantie te gaan want goede verzorging voor ons vinden zij heel belangrijk!Meestal werden wij verzorgd door een lief nichtje maar toen onze baasjes dit nichtje mee wilden nemen naar Parijs hadden we een groot probleem.Gelukkig was daar ineens Maud! Wij zijn door haar geweldig verzorgd,2x per dag gevoerd,geknuffeld én ook nog 2x per dag een insuline injectie gehad, het is allemaal prima verlopen. Wij zijn net voor controle bij de dierenarts geweest en kregen voor ons glucosegehalte beiden een dikke voldoende!Van ons mag Maud gauw weer een keer op ons passen onze baasjes zijn de volgende vakantie al aan het regelen. Bedankt Maud, tot snel, dikke poezenpoot van Charly & Indy.

Charly en Indy (Schoorl)

Mooi pension

5,0 rating
10 mei 2012

Wij en onze poes Puck boffen maar met z’on mooi pension en liefdevolle opvang in ons dorp. Puck heeft het heerlijk gehad en kwam zeer ontspannen thuis. Super hoor !!

Lucian Aten (Warmenhuizen)

Erg tevreden

5,0 rating
25 april 2012

Onze 8 maanden oude poes Ari wilde we niet alleen thuis laten met de oude 17-jarige. voor het eerst een pension geprobeerd , en we zijn erg tevreden. ze had duidelijk aandacht en liefde gehad , thuis pakte ze direct haar gewoontes weer op dus voor herhaling vatbaar.

Ria Maijers en Dick Dornseiffen (Sint Pancras)

Gezelschap voor Poema

5,0 rating
26 maart 2012

Ik denk dat Poema het in de voorjaarsvakantie heel erg naar zijn zin heeft gehad bij Maud, getuige de vele leuke foto’s waar hij tevreden op kijkt. Ik vond het heel lief dat Maud haar eigen kat bij Poema heeft gezet, opdat hij gezelschap had. Poema komt spoedig weer!

Jeannette Zuidema (Heerhugowaard)

In het nieuwe pension!

5,0 rating
25 maart 2012

Stibbe en Nelson als eerste te gast afgelopen zomer in het nieuwe pension.Heel goed bevallen en volgende keer komen ze zeker weer terug

Kees Pronk (Dirkshorn)