Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review, De Telefoongids én Google Maps
Ho wacht, ik vergeet bijna onze facebookpagina waar ook heel veel is terug te lezen: Facebook recensies


Frisse kleuren, leuke plekjes

5,0 rating
1 december 2012

Hoi Maud, we zitten weer in het gewone ritme. Volgens mij hebben Loop en Elmo het prima naar hun zin gehad. Heerlijk dat ze zelf kunnen kiezen of ze buiten of binnen willen zitten. Het pension ziet er ook erg mooi uit met die frisse kleuren en leuke plekjes waar ze kunnen liggen. Ook de foto’s zijn zeker erg leuk om via FB of andere weg te zien.Op naar de volgende vakantie. Groetjes van ons en een knuffel van de mannen

Nancy en Koos (Julianadorp)

Ontzettend mooi pension

5,0 rating
12 november 2012

Hoi Maud, Wat een ontzettend mooi pension heb je. Barend heeft een maand bij je mogen verblijven en heeft het volgens mij ontzettend naar zijn zin gehad. Heel erg leuk dat je foto´s maakt van de poezen die bij jou op vakantie zijn. Geeft je als baasje een heel goed gevoel. Ik zal je zeker vragen weer op Barend te passen als ik op vakantie ga. Groetjes van Barend en Koen

Koen (Bovenkarspel)

Echt de beste

5,0 rating
4 november 2012

Hallo Maud, Onze poes op leeftijd Maart(je)heeft het prima bij je gehad. Je hebt lekker met haar geknuffeld en veel aandacht gegeven. Eigenlijk wilde ze helemaal niet naar huis! ( wilde niet in haar mandje). Het pension ziet er goed verzorgd uit en is kraakhelder. Mijn complimenten. Maart is al op heel wat logeeradressen in de omgeving van Alkmaar geweest, maar jouw pension is echt de beste. Als we weer eens weg gaan, dan komt Maartje zeker weer bij jou. En wie had kunnen denken dat onze Maart ooit nog eens fotomodel zou zijn! Heel leuk die foto’s op je site. Hartelijk dank en groeten van mij en natuurlijk een dikke knuffel van Maartje

Iris (Alkmaar)

Last van haar blaas

5,0 rating
7 oktober 2012

Hallo Maud. We zijn blij dat we Doortje bij jou hebben gebracht. Je besteed heel veel aandacht aan de katten en zodoende heb je gezien dat Doortje last kreeg van haar blaas en ben je naar de dierenarts geweest. Bedankt voor de goede zorgen en de vele leuke foto’s en mailtjes tijdens onze vakantie, waardoor we goed op de hoogte bleven van het wel en wee van onze poes. Volgende vakantie komen we zeker weer naar jou. Groetjes van ons en een kopstoot van Doortje.

Janny en Arie (Heerhugowaard)

Oude dame

5,0 rating
7 oktober 2012

Hallo Maud, Wat een ontzettend leuke foto’s ! We zijn zo blij dat True Blue zo’n goed onderkomen had tijdens onze eigen geweldige vakantie. Het was de eerste keer in haar bestaan dat ze zo lang op een voor haar vreemde plek verzorgd moest worden. En eerlijk is eerlijk dat is best wel ingrijpend voor zo’n oude dame. Ik vroeg nog of ze het wel leuk vond, maar ik kon er niet zo veel wijzer van worden. Ik kan gelukkig aan de foto’s zien dat ze het toch naar de zin heeft gehad, hoewel ze weer thuis gekomen liet blijken dat 3 weken uit huis best wel lang is. Maar wij zijn zelf toch ook altijd weer blij als we weer thuis komen ? Dus voor herhaling vatbaar. Dank je wel voor je lieve zorgen en aandacht, ook namens de oude dame. Hartelijke groet, Henri en Irene en True Blue

Henri en Irene (Schagen)

Goed doorstaan

5,0 rating
27 september 2012

hallo Maud gelukkig het spul weer thuis we maakten ons zorgen om de oude Holly maar ze heeft het goed doorstaan. ondanks de stromende regen veel naar buiten geweest dat heeft ze zeker gemist maar ze komt zeker terug in december groetjes van Ari Holly Dick en mij

Dick en Ria

Onze huismonsters

5,0 rating
27 september 2012

Hoi Maud, nog bedankt voor de goede zorg voor onze huismonsters Demon en Terror. Ze waren thuis weer meteen op hun plek en niet gestresst, ze spinnen en kroelen als vanouds, heerlijk. En wat een leuke foto’s heb je op de site gezet. Groetjes Bianca

Bianca (Julianadorp)

Schone accomodatie

5,0 rating
27 september 2012

Beste Maud, beter laat dan nooit! We willen je hartelijk danken voor de goede zorgen voor Snoetje in de zomervakantie. Mijn schoonouders (die snoet opgehaald hebben) waren vol lof over de schone accommodatie. En wij vonden het fijn om in Italië wat foto’s op Facebook te zien van de poes. Bedankt en groetjes uit Santpoort. Maaike

Maaike (Santpoort)

Genoten van alle aandacht

5,0 rating
18 september 2012

Hoi Maud, Bedankt voor je goede zorgen voor onze lieve poes Vientje. Ze heeft genoten van alle aandacht! Groetjes en hopelijk tot volgend jaar. Debby

Debby (Heerhugowaard)

Hoogbejaard

5,0 rating
17 september 2012

Hallo Maud, Poes zeurde in de auto nog wel een beetje, maar was thuis meteen weer helemaal in haar goede doen. Zeker na een hapje tartaar. Het is en blijft een hoogbejaard, schuw katje, maar ze heeft absoluut geen nadelige gevolgen van het verblijf bij jou ondervonden. Ze was bij jou in goede handen. Bedankt!

Winny (Heerhugowaard)