Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review, De Telefoongids én Google Maps
Ho wacht, ik vergeet bijna onze facebookpagina waar ook heel veel is terug te lezen: Facebook recensies


Mooi pension

Rated 5 out of 5
10 mei 2012

Wij en onze poes Puck boffen maar met z’on mooi pension en liefdevolle opvang in ons dorp. Puck heeft het heerlijk gehad en kwam zeer ontspannen thuis. Super hoor !!

Lucian Aten (Warmenhuizen)

Erg tevreden

Rated 5 out of 5
25 april 2012

Onze 8 maanden oude poes Ari wilde we niet alleen thuis laten met de oude 17-jarige. voor het eerst een pension geprobeerd , en we zijn erg tevreden. ze had duidelijk aandacht en liefde gehad , thuis pakte ze direct haar gewoontes weer op dus voor herhaling vatbaar.

Ria Maijers en Dick Dornseiffen (Sint Pancras)

Gezelschap voor Poema

Rated 5 out of 5
26 maart 2012

Ik denk dat Poema het in de voorjaarsvakantie heel erg naar zijn zin heeft gehad bij Maud, getuige de vele leuke foto’s waar hij tevreden op kijkt. Ik vond het heel lief dat Maud haar eigen kat bij Poema heeft gezet, opdat hij gezelschap had. Poema komt spoedig weer!

Jeannette Zuidema (Heerhugowaard)

In het nieuwe pension!

Rated 5 out of 5
25 maart 2012

Stibbe en Nelson als eerste te gast afgelopen zomer in het nieuwe pension.Heel goed bevallen en volgende keer komen ze zeker weer terug

Kees Pronk (Dirkshorn)

De zorg is zo goed

Rated 5 out of 5
24 maart 2012

Hallo, ik ben een 5 jr oude Kater, heel lief maar ook wel eens ondeugend. Ik was de allereerste in het mooie pension en het beviel mij zo goed dat ik haast niet meer wilde vertrekken. Ik wou dat mijn baasje maar weer eens weer weg ging, zodat ik lekker terug mag naar het pension, want ik vermaak mij daar bijzonder en de zorg is zo goed. Ik sta al te trappelen. Nou tot spoedig en doei….

Mr. (Schoorl)

Veel aandacht gehad

Rated 5 out of 5
22 maart 2012

Ukkie en okki zijn ruim 2 weken in het pension geweest, best wel spannend want ze waren nog maar 7 maanden. Zij hebben het helemaal goed gehad, dat konden wij merken toen wij weer thuis waren, net zo aanhalig en lief zoals ze altijd zijn, Met andere woorden: zij hebben heel veel aandacht gehad!! Wel een late reactie, succes met je kattenpension, maar dat gaat vast wel lukken!!

Ingrid van Reenen (Uithoorn)

Zoveel zorg en liefde!

Rated 5 out of 5
21 maart 2012

Onze drie kanjers waren samen met nog een kanjer Aan het proberen bij jullie En …. Ze vonden het geweldigggggg Sterker nog ze komen in de zomer gezellig terug hahaha en wat zullen ze het weer top hebben Zoveel zorg en liefde 🙂 thanks tot augustus Gr. Céline

De drie bbbtjes Bibi Bob en Britt (Burgerbrug)

Krabbels op ons Prikbord

Rated 3 out of 5
21 maart 2012

Hallo! Vanaf vandaag is het mogelijk om een bericht achter te laten in ons gastenboek. We noemen dit het ‘Prikbord’. Wilt u iets over ons kwijt, uw ervaringen delen of gewoon iets mededelen? Dan kunt u hier een krabbel achterlaten. Een bericht wordt eerst gecontroleerd en dan pas gepubliceerd. Bij de nieuwsitems hebben we gemerkt dat er vooral veel spam met links naar heel andere poesjes als reactie werd geplaatst. Daarom hebben we daar de mogelijkheid tot reageren uitgezet en hier op het prikbord lossen we het op deze manier op

Maud, Wel voor de Poes