Maatregelen Corona

Ik hoop natuurlijk dat het allemaal mee gaat vallen. Maar er is een aantal gevallen waarover we toch een standpunt moeten innemen.
 
U kunt niet terugkeren naar Nederland en/of kunt uw kat niet ophalen op de afgesproken datum 
Uw kat kan, tegen normale verblijfskosten, blijven zolang er plek is. Vooralsnog is dat tot aan de zomervakantie. Omdat er echter wel een beperkt aantal plekken is, moet ik u daarnaast vragen om ook te zorgen voor een achterwacht, die in dergelijke gevallen de kat wil ophalen en verzorgen.
 
U komt uw kat brengen of ophalen
Bij het brengen en ophalen van katten, hou ik wat afstand tot mensen en schud ik geen handen meer. Gezien de aard van mijn vak ben ik natuurlijk veel in contact met mensen die juist van over diverse grenzen terugkomen, dus ik neem wel wat voorzorgsmaatregelen in ieders belang! Er staat een sterk ontsmettende handzeep (Hibiscrub) op onze wastafel, mocht u het gevoel hebben die nodig te hebben als u hier bent.
 
U moet uw reis annuleren
Mensen die een pensionverblijf geboekt hebben en al een overeenkomst hebben ontvangen, betalen bij annulering € 25,- administratiekosten.
Als er nog geen overeenkomst is gestuurd, kunnen boekingen tot 1 april 2020* kosteloos worden geannuleerd.
Na 1 april geldt het reguliere annuleringsbeleid zoals in onze voorwaarden omschreven. 

Het virus en uw kat
Er zijn geen aanwijzingen dat het virus overdraagbaar is van mens naar dier en andersom. De actuele informatie hierover vindt u op de website van het RIVM https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#Huisdieren

* Dit stond eerder op 1 mei, maar gezien de snelheid waarmee nu vanuit overheidswege maatregelen worden genomen en het aantal annuleringen wat ik al binnenkrijg, is 1 april bij voortschrijdend inzicht een realistischer datum.