Nieuw in 2019

Een tarief met of zonder gedragsadvies

Nieuw in 2019 is de mogelijkheid om te kiezen voor een tarief inclusief gedragsadvies.
U ervaart een bepaald probleem met uw katten, of constateert een bepaald gedrag en ik wil u helpen. 

Even toelichten wat ik hiermee bedoel 😉
Door de jaren heen ben ik een ware vraagbaak geworden. Ik help en adviseer altijd met veel plezier. Vanuit het oogpunt dit vrolijk, enthousiast, maar vooral deskundig, te kunnen doen, wilde ik eind 2016 starten met een opleiding tot gedragsadviseur. Na enig zoeken kwam ik de opleiding KGA kattengedragsadviseur tegen waar de frases ‘katvriendelijk’, ‘welzijn van de kat’, ‘vanuit het oogpunt van de kat’, ‘gelukkige kat’ mij het meest aanspraken.

De opleiding is opgezet door pionier op dit gebied Marcellina Stolting. Zij was de eerste kattengedragstherapeut die als Tinley therapeut werkzaam was. Door het bestuderen van wetenschappelijke onderzoeken, vakliteratuur en het bezoeken van congressen wijzigde haar aanpak en liet ze de uitgangspunten van Tinley achter zich om een compleet felinocentrische* opleiding tot gedragsadviseur te starten. Het uitgangspunt is daar te allen tijde het welzijn van de kat. Een bevlogen vrouw met een enorme staat van dienst op het gebied van kattenwelzijn en gedragsadvies.
* felinocentrisch laat zich het beste omschrijven in termen als ‘katvriendelijk; het niet toekennen van menselijke eigenschappen aan een dier; kattenwelzijn voorop; vanuit de kat z’n perspectief bezien’

Het is een uitgebreide opleiding. Bij nieuwe lichtingen worden zelfs nog nieuwe lesdagen en onderwerpen toegevoegd. Ik volg met groot plezier de bestaande en nieuwe lesdagen. Op m’n website is uiteraard te vinden welke modules ik gevolgd heb.

Wanneer probleemgedrag wordt benoemd, laait mijn enthousiasme om mensen te helpen op. Leuk vind ik het, als mensen merken dat de gegeven adviezen blijken te werken. Wat ik helaas ook merk, dat er behoorlijk wat tijd gaat zitten, in het geven van goed advies. En mezelf intomen op het gebied van kattenwelzijn, is best lastig. Ik blijf namelijk graag met hetzelfde enthousiasme helpen en adviseren. En daarom bied ik per 2019 een abonnement aan op ‘gedragsadvies op maat’. Bij interesse hiervoor, wordt het abonnement verwerkt in het verblijfstarief aangeboden. U kunt uiteraard ook kiezen voor een uurtarief, zonder abonnement. Informeert u bij mij wat er in uw situatie het meest voordelig uitpakt.

Het abonnementstarief is te vinden op de tarievenpagina.
Evenals het nieuwe basis-verblijfstarief 2019.

Wilt u meer informatie? Vraag het mij gerust.