Nieuwe tarieven per 1 januari 2018

Enige maanden geleden kondigden wij aan dat we genoodzaakt zijn per 1 januari 2018 de tarieven te verhogen. Vijf jaar lang is het ons gelukt de tarieven gelijk te kunnen houden. Helaas is nu de tijd aangebroken de tarieven te laten meebewegen met de elk jaar weer gestegen inkoopprijzen.

De nieuwe tarieven staan sinds een paar dagen op de website, maar omdat ik me realiseer dat misschien niet iedereen die nog regelmatig zal checken, ook maar even een nieuwsbericht.

Voor een verblijf in 2018 gelden de volgende prijzen

Overnachting 1 kat
€ 9,25

Overnachting per elke volgende kat van dezelfde eigenaar
€ 8,25

Kortingsregeling ook aangepast

Logeert uw kat langer dan drie weken per jaar in het pension, dan krijgt u voor elke nacht lánger dan 21 nachten korting. Per 1 januari 2018 geldt na 21 nachten dat er voor elke kat 1 euro van het tarief per kat per nacht af gaat. Als uw kat in 2017 al in het pension heeft gelogeerd, dan had u al een start- en einddatum met een kortingstarief. Bij ingang van het nieuwe tarief per 1 januari 2018, geldt voor u wél het nieuwe nachttarief, maar geldt ná 21 nachten tot de einddatum van het reeds afgesproken kortingsjaar nog het oude kortingstarief als dat in uw geval gunstiger is. Als het nieuwe kortingstarief in uw geval gunstiger is, ontvangt u dat.

Verdere tarieven gelijk gebleven

Verdere tarieven, zoals bijvoorbeeld voor het toedienen van medicatie of borstelen, blijven gewoon hetzelfde.