Reserveren

Reserveren

Beperkte beschikbaarheid!
Hoewel wij graag elke kat zouden willen opvangen, kan dat helaas niet meer. Vaak moeten wij eigenaren van katten die eerder in het pension zijn geweest teleurstellen en dat is echt laatste wat we willen. Want zeg nou zelf… als je kat al bekend is in een nieuwe omgeving, dan wil je natuurlijk dat die daar weer terecht kan. We moeten al best vaak mensen en hun katten teleurstellen. Daarom hebben wij  besloten… Voor 2018 en 2019 geldt, dat we tussen de start van de meivakantie tot eind september, geen nieuwe katten meer aannemen, om zodoende bestaande klanten niet te hoeven teleurstellen. Voor verdere periodes die eventueel volgeboekt zijn, kunt u in onze agenda kijken. (te zien in de online agenda).

Reeds compleet volgeboekte data kunt u zien in onze agenda bij: Wel voor de Poes op Pawshake, Ik probeer deze agenda zo up-to-date mogelijk te houden. Reserveren kan gewoon via mij, dat hoeft niet via die site.

Voor een reservering hebben wij een aantal gegevens van u en uw kat(ten) nodig, die u via onderstaand formulier kunt inzenden. We laten u zo snel mogelijk na ontvangst weten of er plek vrij is. U hoeft het formulier alleen te gebruiken voor uw eerste boeking bij Wel voor de Poes.

Reserveren

  • Gegevens betreffende verblijf

  • Ondergetekende

    Hierna ook genoemd 'eigenaar'
  • Gegevens kat

  • +-
  • Kat toevoegen

Mail: pension@welvoordepoes.info

Bellen kan natuurlijk ook. Er staat een antwoordapparaat ingeschakeld op de tijden dat we niet bereikbaar zijn. Telefoon 0226 39 33 99. Mobiel kan ook 06 449 606 75, daar staat echter geen voicemail op aan. Krijgt u helemaal geen contact, spreekt u dan wat in op het antwoordapparaat op het vaste nummer.