Reserveren

Reserveren

De (school)vakantieperiodes lopen altijd snel vol!
Wacht niet te lang met reserveren. Het beste is, wanneer de data van uw vakantie of afwezigheid bekend zijn, direct te reserveren of een optie te nemen. Hiermee voorkomt u zoveel mogelijk dat er geen plek meer is in het pension.
Een groot deel van de meivakantie en zomervakantie is op dit moment volgeboekt (te zien in de online agenda). Het komt voor dat we in bepaalde periodes geen nieuwe klanten meer aannemen. Er is dan nog beperkt plek en die houden we graag vrij voor katten die al eerder geweest zijn.

Reeds compleet volgeboekte data kunt u zien in onze agenda bij: Wel voor de Poes op Pawshake, Ik probeer deze agenda zo up-to-date mogelijk te houden. Reserveren kan gewoon via mij, dat hoeft niet via die site.

Voor een reservering hebben wij een aantal gegevens van u en uw kat(ten) nodig, die u via onderstaand formulier kunt inzenden. We laten u zo snel mogelijk na ontvangst weten of er plek vrij is. U hoeft het formulier alleen te gebruiken voor uw eerste boeking bij Wel voor de Poes.

Reserveren

  • Gegevens betreffende verblijf

  • Ondergetekende

    Hierna ook genoemd 'eigenaar'
  • Gegevens kat

  • +-
  • Kat toevoegen

Mail: pension@welvoordepoes.info

Bellen kan natuurlijk ook. Er staat een antwoordapparaat ingeschakeld op de tijden dat we niet bereikbaar zijn. Telefoon 0226 39 33 99. Mobiel kan ook 06 449 606 75, daar staat echter geen voicemail op aan. Krijgt u helemaal geen contact, spreekt u dan wat in op het antwoordapparaat op het vaste nummer.