Tarieven

Per overnachting

U betaalt bij ons per overnachting.
De dag van het brengen en halen tellen dus niet mee als twee volledig te betalen dagen, ongeacht het tijdstip dat we afspreken.

Voor een verblijf in 2019 gelden de volgende prijzen:

Tarieven 2019

Overnachting 1 kat€ 9,75
Overnachting per elke volgende kat
van dezelfde eigenaar
€ 8,75

Tarieven 2019 inclusief gedragsadvies

Nieuw in 2019 is de mogelijkheid om ervoor te kiezen dat ik doorlopend als gedragsdeskundige met u meekijk en u adviseer.
U ervaart een bepaald probleem met uw katten, of constateert een bepaald gedrag en ik wil u helpen. Door de jaren heen ben ik een ware vraagbaak geworden en ik help en adviseer altijd met veel plezier. Vandaar ook, dat ik de opleiding tot gedragsdeskundige ben gaan volgen.
Goed advies geven kost tijd. Om dit te kunnen blijven doen bied ik per 2019 een abonnement op ‘gedragsadvies op maat’. Het abonnement wordt verwerkt in het tarief aangeboden.
U kunt uiteraard ook kiezen voor een uurtarief, zonder abonnement. Informeert u bij mij wat er in uw situatie het meest voordelig uitpakt.

Starttarief * (per kat)€ 30,-
Overnachting 1 kat€ 12,25 **
Overnachting per elke volgende kat
van dezelfde eigenaar
€ 11,25 **

* het starttarief geldt voor nieuwe klanten en bij katten die het afgelopen jaar minder dan 15 nachten hebben gelogeerd bij Wel voor de Poes
** het tarief inclusief gedragsadvies gaat u aan voor minimaal één verblijfsjaar, met een minimum van 15 nachten, bij een korter verblijf wordt er 15 x de opslag in het tarief gerekend, uiteraard gaat u de opslag pas ná 15 nachten weer opnieuw betalen.

Extra verzorging

Uitgebreide borstelbeurt€ 2,50 per keer
Vlooienbehandeling€ 10,-
Wormenbehandeling€ 10,-
Medicatie oraal toedienen€ 1,25 per keer (medicatie meebrengen)
Insuline-injecties geven€ 1,25 per keer (alle benodigdheden meebrengen)

Haal- en brengservice

Reiskostenvergoeding 2019€ 0,50 per af te leggen kilometer

Betaling

Wanneer u uw kat komt brengen betaalt u de verblijfskosten. U kunt dit contant meebrengen of per bankbetaling voldoen. Let u er bij een bankbetaling wel op dat het bedrag op de dag dat u de kat bij ons komt brengen bij ons op de rekening moet staan. Vanwege de kleinschaligheid van het pension en de transactiekosten per betaling hebben we ervoor gekozen géén pin-apparaat aan te schaffen.

Eventueel extra gemaakte kosten tijdens het verblijf worden achteraf bij u in rekening gebracht. Uiteraard wordt u over extra te maken kosten vooraf geïnformeerd.

Lees verder:

Logeren bij Wel voor de Poes

Hoe werkt het bij Wel voor de Poes

Voorwaarden voor een pensionverblijf