Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review en Google Maps
En ook op onze facebookpagina is nog veel terug te lezen: Facebook recensies


Sue op de verwentoer

Rated 5 out of 5
2 juli 2024

Super vakantie voor Sue, dankzij Maud haar attente aandacht. Elke foto en filmpje getuigt van de verwennerij van Maud. Heerlijk steeds zo op de hoogte te blijven.

Het is steeds weer heerlijk en vertrouwd onze Sue bij Maud achter te laten. Een liefdevolle plek voor onze Sue. Ze kent Maud nu 3 jaar, en is verliefd op Maud, en laatst op Google, een ander speelkameraadje.

Schoon, speels en relaxed verblijf. Sue had het net zo super als wij! Ze kent het verblijf en Maud inmiddels goed, en aan de foto’s en filmpjes van Maud te zien, heeft ze het net zo super als wij.

Maud is echt een kattenkenner, en de sfeer met al haar gasten is ontspannen en veilig voor alle poezen. Top hoor Maud! Dank je en tot de volgende keer.

Willy Dekker

Fijne plek!

Rated 5 out of 5
17 juni 2024

Hele fijne plek voor onze Google tijdens onze vakantie. We konden zien dat het heel goed ging aangezien er regelmatig foto’s en video’s met een update werden gestuurd door eigenaresse Maud. Mooi en schoon verblijf en hele professionele en liefdevolle zorg voor alle diertjes.

Debby Dekker

Super!

Rated 5 out of 5
12 juni 2024

Ons poezebeest Pip komt al heel wat jaartjes bij Maud logeren en altijd weer tot volle tevredenheid van Pip en haar familie. Pip geniet van alle aandacht die ze krijgt, maar ook van de leuke en verzorgde omgeving waar ze in verblijft. Super logeeradres voor poezen!

Petra van Ingen

Top logeer ervaring

Rated 5 out of 5
8 juni 2024

Aanrader en we komen zeker opnieuw terug.

Onze Main Coon heren komen altijd weer ontspannen terug. En Maud krijgt zelfs onze lastige eter aan het smullen. Top

Corine Buijs

Met een gerust hart op vakantie

Rated 5 out of 5
23 mei 2024

Mijn 2 ragdol mannen zijn weer 2 weken bij Maud geweest. De door haar gemaakte foto’s en filmpjes zijn zo leuk en ik zie dat mijn mannen Ice en Roef het goed hebben.

Hildi Mienes

Vertrouwd top adres!

Rated 5 out of 5
20 mei 2024

Al jaren gaat onze Bobby naar Maud. Ze is geweldig en alles is zo schoon.

Wij genieten dubbel van onze vakantie als we Bobby bij Maud hebben gebracht.

Ingrid Laduc

Logeren van Pip en Penny

Rated 5 out of 5
10 mei 2024

Pip en Penny zijn weer ruim een week bij Maud geweest en ze hebben het heel fijn gehad: verwend met lekkere hapjes en heel veel aaien!

Jeannette

Vaste kattenpensionklant Pluk

Rated 5 out of 5
25 maart 2024

Onze kat Pluk komt al jaren (oftewel zijn hele leven, hij is inmiddels alweer bijna 12) bij Maud en iedere keer is het voor hem een feestje om terug te keren bij zijn – je kunt inmiddels wel zeggen – tweede huisje en tweede kattenbaasje Maud. Pluk is en blijft altijd in vertrouwde handen bij Maud. Ook zijn inmiddels dagelijks medicijnengebruik is voor Maud geen enkel probleem. Dit geeft zoveel rust en vertrouwen tijdens onze vakantie. We zouden hem gewoonweg nergens anders heen willen brengen.

Gezelligheid, deskundigheid en goedheid voor alle katten staan bij Maud hoog in het vaandel. Bedankt Maud voor je altijd liefdevolle verzorging. Tot de volgende keer!

Ruth en Michael

Nogmaals bedankt voor de geweldige verzorging van Lilly!

Rated 5 out of 5
24 maart 2024

Na diverse katten hotels opgezocht te hebben kwam voor onze Lilly (een 2 jarige binnen poes) “Wel voor de poes” het beste over qua gevoel. Dit aangezien ze nog niet eerder in een katten hotel had verbleven, maar thuis kon blijven als wij op vakantie gingen aangezien onze 24 jarige dochter destijds nog thuis woonde. Lilly is zeer gehecht aan ons, dit aangezien ik vanuit huis werk en ze de hele dag van alle aandacht voorzien is.

Thuis ligt ze graag op haar toren die voor het raam staat over het water voor ons huis te kijken of aan de andere kant van het huis voor het raam van onze kippen in de achtertuin kan genieten qua uitzicht.

Maud is een echte katten liefhebber en heeft de professionele kennis en kunde om de juiste benodigde aandacht aan onze Lilly te geven, dit ondanks Lilly niet de makkelijkste poes is als het om veranderingen gaat.

Lilly verbleef in de pink room aangezien ze speciaal voer moet hebben op advies van de dierenarts.

Nadat we haar opgehaald hadden was na 5 minuten thuis rond gesnuffeld te hebben al weer volledig op haar gemak…

Wij hebben de juiste plek bij Maud gevonden voor onze toekomstige vakanties!

Jacques

Logeren van Pip en Penny

Rated 5 out of 5
28 februari 2024

Pip en Penny zijn weer super liefdevol verzorgd in de vakantie. En zo leuk: de foto’s die we kregen!

Jeannette Zuidema