Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review en Google Maps
En ook op onze facebookpagina is nog veel terug te lezen: Facebook recensies


Vaste kattenpensionklant Pluk

Rated 5 out of 5
25 maart 2024

Onze kat Pluk komt al jaren (oftewel zijn hele leven, hij is inmiddels alweer bijna 12) bij Maud en iedere keer is het voor hem een feestje om terug te keren bij zijn – je kunt inmiddels wel zeggen – tweede huisje en tweede kattenbaasje Maud. Pluk is en blijft altijd in vertrouwde handen bij Maud. Ook zijn inmiddels dagelijks medicijnengebruik is voor Maud geen enkel probleem. Dit geeft zoveel rust en vertrouwen tijdens onze vakantie. We zouden hem gewoonweg nergens anders heen willen brengen.

Gezelligheid, deskundigheid en goedheid voor alle katten staan bij Maud hoog in het vaandel. Bedankt Maud voor je altijd liefdevolle verzorging. Tot de volgende keer!

Ruth en Michael

Nogmaals bedankt voor de geweldige verzorging van Lilly!

Rated 5 out of 5
24 maart 2024

Na diverse katten hotels opgezocht te hebben kwam voor onze Lilly (een 2 jarige binnen poes) “Wel voor de poes” het beste over qua gevoel. Dit aangezien ze nog niet eerder in een katten hotel had verbleven, maar thuis kon blijven als wij op vakantie gingen aangezien onze 24 jarige dochter destijds nog thuis woonde. Lilly is zeer gehecht aan ons, dit aangezien ik vanuit huis werk en ze de hele dag van alle aandacht voorzien is.

Thuis ligt ze graag op haar toren die voor het raam staat over het water voor ons huis te kijken of aan de andere kant van het huis voor het raam van onze kippen in de achtertuin kan genieten qua uitzicht.

Maud is een echte katten liefhebber en heeft de professionele kennis en kunde om de juiste benodigde aandacht aan onze Lilly te geven, dit ondanks Lilly niet de makkelijkste poes is als het om veranderingen gaat.

Lilly verbleef in de pink room aangezien ze speciaal voer moet hebben op advies van de dierenarts.

Nadat we haar opgehaald hadden was na 5 minuten thuis rond gesnuffeld te hebben al weer volledig op haar gemak…

Wij hebben de juiste plek bij Maud gevonden voor onze toekomstige vakanties!

Jacques

Logeren van Pip en Penny

Rated 5 out of 5
28 februari 2024

Pip en Penny zijn weer super liefdevol verzorgd in de vakantie. En zo leuk: de foto’s die we kregen!

Jeannette Zuidema

Vertrouwd adres.

Rated 5 out of 5
28 februari 2024

Onze Pip komt al vele jaren logeren bij Maud. Altijd weer haal ik na onze vakantie een tevreden en goed verzorgde kat op; geen spoor van stress te bespeuren. Het is zo fijn om te weten dat je je poezenbeest in professionele en liefdevolle handen kan achterlaten!

Petra

Onze Mux heeft t heerlijk hier gehad

Rated 5 out of 5
28 februari 2024

Prima

Marjolein

Beste pension voor je kat

Rated 5 out of 5
19 februari 2024

Puck heeft al regelmatig bij Maud gelogeerd en naar grote tevredenheid. Maud is heel betrokken en de foto’s tussendoor zijn extra leuk. Alles is schoon en netjes, een kattenparadijs.

Marjolein

Geweldig logeeradres

Rated 5 out of 5
11 december 2023

Onze poes Chibi is liefdevol en professioneel verzorgt door Maud tijdens onze verhuizing.

Wat een geweldig fijne opvang ; Chibi kon naar hartelust klimmen, spelen en in slaapholletjes kruipen. Maud zorgde daarbij ook voor puzzelplezier. Chibi was er dol op!

We komen haar graag weer brengen als nodig, want we weten dat zij het heel goed heeft bij Maud

Chibi heeft een nieuwe passie

Sia

Top verblijf

Rated 5 out of 5
30 november 2023

We brengen onze twee poezenkindjes al jaren bij Maud tijdens onze vakanties. Ze kent ze goed, neemt de tijd voor ze en zorgt met veel liefde en aandacht voor ze. Daarnaast is het erg fijn dat Maud met je meedenkt en flexibel is waar mogelijk, een top vakantieadres voor onze katjes.

Familie Van der Werff

Gelijk goed en heel vertrouwd!

Rated 5 out of 5
4 november 2023

De eerste keer uitlogeren voor deze jonge katten broer Harry en zus Meghan (bijna een jaar) en gelijk goed en vertrouwd. Onwijs schoon, een uitdagend speelparadijs, een vakspecialist als verzorgster en genoeg eten. Het was heel leuk om tijdens de vakantie foto’s en filmpjes te ontvangen. Harry en Meghan waren lekker relaxed, eenmaal thuis pakten ze de draad zo weer op. Kortom het is voor ons en voor hun een heel fijn vakantieadres.

Martine

Super!

Rated 5 out of 5
31 oktober 2023

Maud heeft heel goed voor mijn twee katten, Ceasar en Halley, gezorgd! Het is een erg mooie omgeving voor de katten. De foto’s die ik tussendoor kreeg, waren erg leuk, en ik kon duidelijk zien dat er goed voor hen werd gezorgd. Ik kan deze aanraden aan iedereen die op zoek is naar een kattenpension!

Sarah