Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review, De Telefoongids én Google Maps
Ho wacht, ik vergeet bijna onze facebookpagina waar ook heel veel is terug te lezen: Facebook recensies


Tom op vakantie!

5,0 score
9 januari 2021

Onze grijze Tom geniet altijd volop bij Maud! Het is goed toeven, hij krijgt veel aandacht en daar is deze grijze gek op. Dus in 2021 komt ie zeker weer.

Marjolein

Maud is kattenfluisteraar

5,0 score
19 december 2020

Spike is inmiddels hoogbejaard (19), maar fit en gezond, afgezien nierproblemen. Maud geeft hem zijn medicijnen en verder een uitstekende verzorging. Spike is net thuis van een weekje logeren en is volkomen relaxed weer thuisgekomen. Maud kent hem goed: wat hij lekker vindt, waar hij het liefst ligt te slapen en hoe hij eet. Een vertrouwd adres waar we hem met een gerust hart achter laten
logeren

Frans, Bergen NH

Super vakantie!

5,0 score
13 oktober 2020

Zeytin en ik, Yuko, zijn een weekje op vakantie geweest. We moesten met de auto in zo’n vervelend reismandje. Dat vinden we nooit leuk. En toen lieten onze baasjes ons ook nog eens alleen.
Maar het was eigenlijk hartstikke leuk. De mevrouw van ons hotel was heel lief. Ik kon overal lekker eten pakken en had heel veel speelgoed en plekjes om te liggen. Mijn vriendje Zeytin is altijd een beetje verlegen en vind het allemaal super spannend. Maar in dit hotel had hij het juist heel erg naar zijn zin. Hij had allerlei plekjes gevonden om zich te verstoppen. Maar als mevrouw Maud kwam om bij ons te kijken, wilde hij alleen maar knuffelen.
Het was zo fijn in dit hotel. Mijn baasjes zeiden dat we volgende keer weer mogen logeren in het hotel van Maud als ze weer op vakantie gaan.
Bedankt voor de fijne tijd mevrouw Maud en tot de volgende keer!
Pootjes en kopjes,
Yuko en Zeytin

Ingrid, Heerhugowaard

Box en bink zijn altijd welkom bij Maud

5,0 score
16 september 2020

Box ( 15 jaar) en bink (5 jaar)
Mijn poezen Box en Bink logeren elk jaar in Wel voor de Poes .
Ze voelen zich wel thuis , Box vermaakt zich wel prima en bink is wat teruggetrokken, maar ze is in goede handen. Ze kunnen de hele dag ravotten, en ze kunnen overal liggen, het buitenverblijf is best groot en dan kunnen de poezen ook van de zon genieten. Ik vind dat Maud erg goed voor de poezen zorgt, een échte poezenvrouw.
Alles super voor elkaar. Mijn poezen komen er al 4 jaar, en gaat altijd prima 👍, een echte aanrader om hier je poezen kindjes heen te brengen , toppie 😀

C Muntjewerf

heerlijk verblijf voor je poes

5,0 score
16 september 2020

Al zeven jaar ia onze Ari gast bij Maud ze heeft het lekker en wat fijn is wij dus ook Het pension is niet groot maar proper en veel lig en speelplekjes de buiten ren is een aanwinst Als Ari thuis komt is ze gelijk gewent November weer .

Fijn logeeradres voor Reggie

5,0 score
10 september 2020

Door zijn verleden in Egypte heeft Reggie altijd tijd nodig om aan onbekende mensen/situaties te wennen. Vandaar dat we Reggie een paar dagen bij Maud lieten logeren om te kijken of hij zich op zijn gemak zou voelen voor het geval dat we in de toekomst weer langer op vakantie gaan. Dit is heel goed gegaan en het was duidelijk dat Reggie zich helemaal thuis voelde. Hij kreeg veel aandacht van Maud en ook met de andere katten ging het prima. Een heel fijn en leuk logeeradres voor de volgende keer. Dank je wel Maud

Simone Schagen

Tevreden poes=tevreden baasje

5,0 score
26 augustus 2020

Inmiddels is Pip een vaste gast van Maud. Pip voelt zich zichtbaar op haar gemak bij Maud en is altijd heel ontspannen als zij weer opgehaald wordt. Het is fijn om zo’n vertrouwd logeeradres voor Pip te hebben! ☺️

Petra /Sint Maarten

Samen logeren bij Maud om aan elkaar te wennen.

5,0 score
21 augustus 2020

Kitten (5 maanden, 4kg) Charlie van onze dochter komt regelmatig bij ons logeren. Noesje vond dat niet leuk omdat hij te graag wilde spelen, veel te opdringerig was en niet ophield. Noesje koos er dan maar voor om buiten te blijven. Bij Maud vertoonde hij hetzelfde gedrag bij andere poezen die er ook niet allemaal van gediend waren en daar heeft hij gelukkig van geleerd dat hij andere poezen soms met rust moet laten. Bij thuiskomst was het probleem opgelost. Ze zoeken elkaar wel op en als Noesje er genoeg van heeft legt hij zich er bij neer.

Marja Jager, Bergen

Wellness voor Bono

5,0 score
20 augustus 2020

Voor een korte vakantie heb ik mijn harige viervoeter Bono natuurlijk weer bij Maud gebracht! Wat een fijne plek voorzien van alles wat Bono nodig heeft en meer….het is schoon er is een overdaad van mandjes en plekjes om te relaxen en te spelen. Bono is al vaak komen logeren en dat gaat ook nog vaker gebeuren. Maud straalt liefde voor katten uit en biedt ze een superplek als de baasjes op vakantie zijn. Als je de foto’s en filmpjes krijgt en de fijne en leuke berichtjes over je poes zie je dat ze het zo verschrikkelijk goed hebben bij Maud. Fijn voor Bono en de baasjes! Maud weer super bedankt voor je fijne plek! 😻 Bono

Angelique, Noord Scharwoude

Heel erg tevreden!

5,0 score
19 augustus 2020

Deze zomer is mijn kat voor het eerst bij Maud wezen logeren. Het ziet er fantastisch uit! Veel mogelijkheden om te klimmen in klauteren maar ook veel heerlijke slaapplekjes. Via whatsapp kreeg ik regelmatig een update met foto’s toegestuurd. Heel erg leuk! Wij komen zeker terug.

Evelien Kaandorp, Schagerbrug