Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review en Google Maps
En ook op onze facebookpagina is nog veel terug te lezen: Facebook recensies


Ik geef Maud 5 sterren omdat alles in haar pension TOP is

Rated 5 out of 5
16 mei 2023

De naam van Maud haar pension zegt ALLES, wat een mooi verblijf voor katten is dat. De verblijven zien er allemaal TOP uit. Jerry was voor het eerst in zn leven in een pension en dat is hem heel goed bevallen, dat kon je op de vele foto”s die Maud mij stuurde. Bij het brengen en halen van Jerry zie je gelijk dat Maud liefdevol en zorgzaam met de katten omgaat, geweldig. Bij Maud kun je met een gerust hart je kat brengen voor een logeerpartij.

Marry Kruiswijk

Geweldige opvang bij Lieve deskundige Maud

Rated 5 out of 5
9 mei 2023

Onze Binkie is al meerdere keren bij Maud geweest.Voor ons een ontzettend fijn gevoel dat Binkie het naar zijn zin heeft.Vaak wil hij niet gauw mee naar huis

Rinus en Jose Sterk

Vertrouwd adres, voelt voor onze poes als thuis.

Rated 5 out of 5
10 december 2022

Onze Pip is al vaak bij Maud wezen logeren. Iedere keer weer vind ik het lastig om Pip weg te brengen, maar zodra ik Maud weer zie weet ik dat ze deskundige handen is. Als ik Pip weer ophaal, is ze altijd ontspannen en tevreden. En een tevreden poes is een tevreden baasje!

Petra van Ingen

Als wij Carly ophalen, kunnen we aan haar zien dat ze het naar haar zin heeft. Ze maakt graag gebruik van de vele mandjes en speeltjes.

Rated 5 out of 5
13 oktober 2022

Maud heeft aandacht voor Carly en zorgt voor een verzorgde, schone en veilige omgeving voor haar. We vinden het fijn, dat Maud ons foto’s en filmpjes toestuurt tijdens onze vakantie.

Marianne

gewoon fantastisch

Rated 5 out of 5
18 september 2022

Onze 2 katten Ari en Leo zijn al vaker, tot grote tevredenheid, bij Maud te logeren geweest.

Dit jaar ging onze nieuwe kater Ollie van toen 8 maanden oud ook mee te logeren. Spannend vond hij het wel (en wij ook) Maud geeft ze ruimte en voldoende aandacht en koppelt dit ook terug. Elke kat benaderd zij op basis van wat de kat zelf aangeeft wat deze wil, maar allemaal krijgen ze aandacht en als ze willen veel knuffels/aaien over hun bol , fantastisch.

Geeft een fijn gevoel dat je weet dat je katten zulke goede zorg en aandacht krijgen. Regelmatig foto’s en updates. Onze katten gaan elke vakantie naar Maud!…

Kirsten

Frits heeft genoten!

Rated 5 out of 5
13 september 2022

Mijn vader en moeder gingen op vakantie afgelopen zomer. Ik mocht daarom bij Maud logeren. De vorige keer mocht ik in het grote verblijf. Deze keer had ik speciaal voer en mocht daarom voor het eerst in het Boetje logeren. Heel fijn, met maar 1 andere kat in de kamer; Scoop. Een super lieve, langharige kat. We hebben het samen heel gezellig gehad. Na een week ging Scoop weg en bleef ik alleen over in de kamer, later mocht ik ook naar het grote hok waar ruimte was voor 6 katten/poezen. Ook dat vond ik lekker ruim, schoon en er waren veel verschillende slaapplekjes.

Toen ik weer werd opgehaald wilde ik eerst niet mee, maar het moest. Ik heb het heel erg leuk gehad, ik gun iedere kat zo’n vakantie. Maud heeft steeds foto’s van mij gestuurd, dat vonden mijn baasjes heel fijn.

Bedankt en tot de volgende keer!

Veel miauwtjes,

Frits

Martijn en Anna

Top vakantie!

Rated 5 out of 5
31 augustus 2022

Wat hebben wij een top vakantie bij Maud gehad! Mij broertje Simba krijgt speciaal voer en daarom kozen we ervoor om te logeren in het Boetje. Wat een rust! Gewoon lekker met z’n tweetjes in een prachtige kamer. We hebben heel veel gespeeld met Maud en hebben echt een hele leuke vakantie gehad.

Thuis wilden we ook alleen maar weer knuffelen met de baasjes die we stiekem wel een beetje gemist hadden. En zij ons ook, maar Maud heeft vaak leuke kiekjes van ons opgestuurd. Zo konden de baasjes zien hoe goed wij het naar onze zin hadden.

En weet je? Dit is eigenlijk helemaal geen pension, maar een waar hotel!

Bedankt voor deze fijne vakantie Lieve Maud!

Miro & Simba

Liefde voor katten

Rated 5 out of 5
15 augustus 2022

Maud houdt echt van katten, en Danny en Leon waren dol op haar. Ze stuurde ons op vakantie bijna aan fotoalbum met foto’s en filmpjes, je kon zien hoe snel de katten op hun gemak met haar waren. Ze is ook erg alert op hun gezondheid. Toen Danny wat begon te snotteren heeft ze snel contact met ons opgenomen en is ze na overleg met ons met hem naar de dierenarts gegaan. Gelukkig ging het snel over. Bij Maud kun je je kat met een gerust hart achterlaten.

Erik

Tommy had ook vakantie!

Rated 5 out of 5
1 augustus 2022

Onze Tom heeft het weer heerlijk gehad bij Maud. Lekker in de buitenren en wat spelen met de andere katjes. Tom komt in het najaar zeker weer logeren, Top plek!

Marjolein

Super fijne communicatie en goede verzorging voor onze kat

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

De updates van Maud gaven ons een heel fijn gevoel op onze vakantie, ondanks dat onze kat in het begin wel wat aanpassingsproblemen had. Zou hier zeker weer terugkomen!

Arnout