Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review, De Telefoongids én Google Maps
Ho wacht, ik vergeet bijna onze facebookpagina waar ook heel veel is terug te lezen: Facebook recensies


Bono

5,0 rating
8 februari 2020

Mede dankzij Maud en haar fantastische kattenpension heb ik een lange fantastische reis kunnen maken. Bono kon ik met een gerust hart bij Maud laten logeren! En hoe fijn was af en toe een berichtje, een foto of een filmpje van Maud van mijn maatje! Hij heeft het superfijn gehad! Maud bedankt voor je super goede zorgen, knuffels en het fijne plekje voor Bono! Nog bedankt voor alle foto’s en filmpjes! Tot de volgende keer!👍🐈

Angelique Noord Scharwoude

Zorgeloos op vakantie.

5,0 rating
7 februari 2020

Onze poes Noesje heeft het duidelijk heel goed gehad bij je, Maud. We zullen haar zeker weer bij je brengen.

Anonymous

Binkie

5,0 rating
6 februari 2020

Binkie is in november en januari weer naar maud geweest.Steeds gezellig!
Een mooi schoon verblijf waar steeds een nieuw stukje bijkomt.

Rinus en José,Koedijk

Sjef

5,0 rating
5 februari 2020

Fantastische, liefdevolle, ruime, schone logeerplek. Daar kan je je kat of poes met een gerust hart achterlaten 🥰.
Voor onze Sjef was de overgang van zijn warme en vertrouwde thuis naar het pension jammer genoeg te groot.
Gelukkig was zijn stressreactie naar een paar dagen weer over.
Maud, heel veel dank voor je goede zorgen!

Anneke,, Schoorl

Happy

4,0 rating
22 januari 2020

Mijn kat en ik zijn blij met dit kattenpension, hij voelt zich thuis. Maud laat de katten in hun waarde, ze zijn immers niet allemaal het zelfde. Kortom Top!

Irma en Bram uit Amsterdam

Superleuk hotel!

5,0 rating
14 januari 2020

Wij mochten in december voor het eerst op vakantie bij Maud. Ik ben een stoere kater van vijf maanden en wil graag spelen. Mijn broer Miro is heel wat rustiger en zoekt liever de rustige slaapplekjes op.
Ik heb ontzettend veel knuffels gehad van Maud en kon met allerlei speelgoed spelen. Ik heb zo ontzettend veel kunnen spelen dat ik na mijn vakantie helemaal bij moest komen en heel veel heb geslapen.
Mijn broer Miro ging een beetje gespannen de vakantie in en vond het allemaal eng. Hij was erg onzeker maar na een paar dagen kreeg Maud hem helemaal uit zijn schulp. Thuis is hij zelfs een hele andere kat geworden. Stiekem durft hij veel meer en hij haalt zelfs wat kattenkwaad uit. Dankzij Maud vind hij het nu ook heerlijk om te knuffelen.
We konden altijd lekker samen slapen. Na het spelen kroop ik dan tegen Miro aan en vielen we samen in slaap.
Ik hoorde stiekem al dat we in februari weer mogen logeren en daar heb ik nu al heel veel zin in!
Ik ga nu gauw Miro zoeken om nog even te spelen voordat we moeten slapen.
Bedankt voor de leuke vakantie Maud!
Kopjes van Miro en Simba

Manon van de Gragt, Wieringerwaard

Technisch probleem reviews

11 januari 2020

Van half september 2019 tot half januari 2020 is het door een technisch probleem niet mogelijk geweest hier reviews te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Maud, Wel voor de Poes, Warmenhuizen

Fijne Logeerplek

5,0 rating
15 september 2019

Onze Pip is in augustus voor de 3e keer wezen logeren bij Maud.Ondanks dat het qua logees best wel druk was in het pension, kwam Pip na haar verblijf ontspannen en tevreden op ons over toen ze weer thuis was. Ik laat Pip dan ook met gerust hart bij Maud achter. Hopelijk kan Pip volgend jaar weer terecht in dit pension, het is echt een fijne logeerplek!

Petra

Een Fijn Plekje

5,0 rating
12 september 2019

Harry en Tache zijn nu voor de 3e keer geweest en ze hebben het erg naar hun zin. Ze kunnen klimmen en krabben, slapen en doezelen. gewoon wanneer het ze uitkomt net zoals thuis. Maud is ongelooflijk lief voor ze. Trouwens voor alle katten. De berichten en filmpjes op Facebook en de foto’s die ze van je katten maakt is een echt ontzettend leuk gebaar. Zo zie je ook dat alle katten het naar hun zin hebben. Dankjewel Maud voor je goede zorgen. We doen graag weer een beroep op je in de vakantie.

Linda Jut

Bono

5,0 rating
10 september 2019

Wat een fijn en warm 2e thuis voor mijn Bono! Maud haar passie voor katten straalt zij uit en voel je als je je maatje bij haar brengt. Wel voor de poes is schoon en knus en haar gasten krijgen alle aandacht en liefde! Eerdaags neem ik weer contact op om Bono voor de 3e keer bij haar te laten logeren! Een dikke 10 voor dit kattenpension!

Angelique, Noord Scharwoude