Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review, De Telefoongids én Google Maps
Ho wacht, ik vergeet bijna onze facebookpagina waar ook heel veel is terug te lezen: Facebook recensies


Eerste keer uit logeren

Rated 5 out of 5
17 februari 2021

Onze Molly is 2.5 jaar en voor het eerst uit logeren geweest.
Molly houd er niet altijd van om opgetild te worden, maar wel van aandacht en aanwezigheid van mensen.
Maud heeft onze Molly zeker aandacht gegeven en ons foto’s en filmpjes toe gestuurd wat ons een fijn gevoel gaf.
Wij zullen Wel Voor De Poes zeker aanbevelen.

Familie Otter

Top verblijf!

Rated 5 out of 5
10 februari 2021

Mijn broertje, Simba, en ik mochten weer naar Maud toe. Wat een feest is het daar toch altijd weer! Ik heb zo veel knuffels gehad, dat ik thuis ook maar ben begonnen met lekker veel knuffelen. En mijn broertje heeft zoveel gespeeld bij Maud, dat hij wel drie dagen super lui is geweest. Gelukkig is hij goed uitgerust en kunnen we weer lekker samen ravotten.
Ik hoop dat als mijn baasjes weer op vakantie gaan, wij weer naar Maud mogen. Zo’n onwijs leuk en gezellig hotel! Ik raad iedereen aan om bij Maud te logeren.

Miro & Simba

Lange logeerpartij

Rated 5 out of 5
4 februari 2021

Mijn bijzonder schuwe katje Penny heeft tijdens de renovatie van mijn nieuwe huis 3 maanden bij WEL VOOR DE POES gelogeerd. Dat vond ze heel spannend (ik ook), maar Maud heeft haar en mij kundig op ons gemak gesteld. Penny heeft er een prima tijd gehad ik werd voortdurend op de hoogte gehouden met korte verslagjes en heel veel leuke foto’s via WhatsApp . Als Penny weer eens uit logeren gaat, dan zal het zeker bij Maud zijn.

Tjits van der Kooij

Groetjes van Ozzie 'de grote', praten kan hij als de beste.

Rated 5 out of 5
23 januari 2021

Het was even wennen, maar buiten in het zonnetje in de ren was het goed toeven.

Margret

Tom op vakantie!

Rated 5 out of 5
9 januari 2021

Onze grijze Tom geniet altijd volop bij Maud! Het is goed toeven, hij krijgt veel aandacht en daar is deze grijze gek op. Dus in 2021 komt ie zeker weer.

Marjolein

Maud is kattenfluisteraar

Rated 5 out of 5
19 december 2020

Spike is inmiddels hoogbejaard (19), maar fit en gezond, afgezien nierproblemen. Maud geeft hem zijn medicijnen en verder een uitstekende verzorging. Spike is net thuis van een weekje logeren en is volkomen relaxed weer thuisgekomen. Maud kent hem goed: wat hij lekker vindt, waar hij het liefst ligt te slapen en hoe hij eet. Een vertrouwd adres waar we hem met een gerust hart achter laten
logeren

Frans, Bergen NH

Super vakantie!

Rated 5 out of 5
13 oktober 2020

Zeytin en ik, Yuko, zijn een weekje op vakantie geweest. We moesten met de auto in zo’n vervelend reismandje. Dat vinden we nooit leuk. En toen lieten onze baasjes ons ook nog eens alleen.
Maar het was eigenlijk hartstikke leuk. De mevrouw van ons hotel was heel lief. Ik kon overal lekker eten pakken en had heel veel speelgoed en plekjes om te liggen. Mijn vriendje Zeytin is altijd een beetje verlegen en vind het allemaal super spannend. Maar in dit hotel had hij het juist heel erg naar zijn zin. Hij had allerlei plekjes gevonden om zich te verstoppen. Maar als mevrouw Maud kwam om bij ons te kijken, wilde hij alleen maar knuffelen.
Het was zo fijn in dit hotel. Mijn baasjes zeiden dat we volgende keer weer mogen logeren in het hotel van Maud als ze weer op vakantie gaan.
Bedankt voor de fijne tijd mevrouw Maud en tot de volgende keer!
Pootjes en kopjes,
Yuko en Zeytin

Ingrid, Heerhugowaard

Box en bink zijn altijd welkom bij Maud

Rated 5 out of 5
16 september 2020

Box ( 15 jaar) en bink (5 jaar)
Mijn poezen Box en Bink logeren elk jaar in Wel voor de Poes .
Ze voelen zich wel thuis , Box vermaakt zich wel prima en bink is wat teruggetrokken, maar ze is in goede handen. Ze kunnen de hele dag ravotten, en ze kunnen overal liggen, het buitenverblijf is best groot en dan kunnen de poezen ook van de zon genieten. Ik vind dat Maud erg goed voor de poezen zorgt, een échte poezenvrouw.
Alles super voor elkaar. Mijn poezen komen er al 4 jaar, en gaat altijd prima 👍, een echte aanrader om hier je poezen kindjes heen te brengen , toppie 😀

C Muntjewerf

heerlijk verblijf voor je poes

Rated 5 out of 5
16 september 2020

Al zeven jaar ia onze Ari gast bij Maud ze heeft het lekker en wat fijn is wij dus ook Het pension is niet groot maar proper en veel lig en speelplekjes de buiten ren is een aanwinst Als Ari thuis komt is ze gelijk gewent November weer .

Fijn logeeradres voor Reggie

Rated 5 out of 5
10 september 2020

Door zijn verleden in Egypte heeft Reggie altijd tijd nodig om aan onbekende mensen/situaties te wennen. Vandaar dat we Reggie een paar dagen bij Maud lieten logeren om te kijken of hij zich op zijn gemak zou voelen voor het geval dat we in de toekomst weer langer op vakantie gaan. Dit is heel goed gegaan en het was duidelijk dat Reggie zich helemaal thuis voelde. Hij kreeg veel aandacht van Maud en ook met de andere katten ging het prima. Een heel fijn en leuk logeeradres voor de volgende keer. Dank je wel Maud

Simone Schagen