Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review en Google Maps
En ook op onze facebookpagina is nog veel terug te lezen: Facebook recensies


Top verblijf

Rated 5 out of 5
30 november 2023

We brengen onze twee poezenkindjes al jaren bij Maud tijdens onze vakanties. Ze kent ze goed, neemt de tijd voor ze en zorgt met veel liefde en aandacht voor ze. Daarnaast is het erg fijn dat Maud met je meedenkt en flexibel is waar mogelijk, een top vakantieadres voor onze katjes.

Familie Van der Werff

Gelijk goed en heel vertrouwd!

Rated 5 out of 5
4 november 2023

De eerste keer uitlogeren voor deze jonge katten broer Harry en zus Meghan (bijna een jaar) en gelijk goed en vertrouwd. Onwijs schoon, een uitdagend speelparadijs, een vakspecialist als verzorgster en genoeg eten. Het was heel leuk om tijdens de vakantie foto’s en filmpjes te ontvangen. Harry en Meghan waren lekker relaxed, eenmaal thuis pakten ze de draad zo weer op. Kortom het is voor ons en voor hun een heel fijn vakantieadres.

Martine

Super!

Rated 5 out of 5
31 oktober 2023

Maud heeft heel goed voor mijn twee katten, Ceasar en Halley, gezorgd! Het is een erg mooie omgeving voor de katten. De foto’s die ik tussendoor kreeg, waren erg leuk, en ik kon duidelijk zien dat er goed voor hen werd gezorgd. Ik kan deze aanraden aan iedereen die op zoek is naar een kattenpension!

Sarah

Toby's vakantie

Rated 5 out of 5
22 oktober 2023

Wat hebben alle pensiongasten het fijn bij Wel voor de poes! Alles goed geregeld en altijd superschoon. Onze Toby voelt zich ook steeds meer op zijn gemak, dankzij de fantastische zorg van Maud.

Tineke

Vakantie voor de katten

Rated 5 out of 5
20 oktober 2023

Nero en Rosso zijn altijd erg blij bij Maud. Prima pension, Maud is een echte kattenliefhebster, schoon, veel speelplekken voor alle katten.

Rina

Fijn verblijf!

Rated 5 out of 5
20 oktober 2023

We brengen onze 2 katten al jaren bij Maud tijdens onze vakanties. Er wordt met veel liefde en aandacht voor ze gezorgd. Onze katten zijn heel verschillend en Maud weet precies wat ze nodig hebben om zich snel thuis te voelen.

Marjan

Fijn, veilig en schoon logeeradres

Rated 5 out of 5
18 oktober 2023

Wij hebben onze kater Job al 3 x bij Maud laten logeren. Dit bevalt heel goed omdat Maud lief met Job omgaat en veel kennis heeft over katten en het schoon en veilig in ‘Welvoordepoes’ is. Tijdens onze vakantie laat Maud met foto’s en filmpjes weten hoe het met Job gaat. Dat geeft een goed gevoel. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik daarom heel goed.

Harmen

Top verblijf

Rated 5 out of 5
11 oktober 2023

Een heel fijn verblijf voor onze Bikkel. Er wordt met liefde voor hem gezorgd.

Dieke

Een tweede thuis.

Rated 5 out of 5
4 oktober 2023

Onze Pip is al heel vaak wezen logeren bij Maud.

Als we Pip brengen, dan merken we dat zij zich direct op haar gemak voelt in het pension. Maud heeft voor al haar kattelogeetjes, wel een lief woordje of een aai over hun bolletje. Het is dan ook altijd zo, dat we onze Pip met een gerust hart in de professionele handen van Maud achter kunnen laten.

Petra

Beer de Britse langhaar

Rated 5 out of 5
30 september 2023

Wij hebben beer nu voor de 2de keer bij kattenopvang Wel voor de poes gebracht.Zijn zeer tevreden met deze opvang .Maud gaat liefdevol met de katten om Het is er schoon en netjes.En wat fijn is dat Maud laten weten hoe het met de kat gaat tijdens zijn verblijf en regelmatig foto’s of filmjes stuurt. Echt Top.

Gerrie Pel