Krabbels

Reviews – krabbels op ons prikbord

Krabbel zelf

Bent u benieuwd naar recensies, beoordelingen, reviews, klantervaringen over Kattenpension Wel voor de Poes. Op ons prikbord wordt heel wat afgekrabbeld. Gezellig! U leest hieronder alle waarderingen van onze klanten.
En uiteraard zijn er tal van onafhankelijke sites waar u reviews, beoordelingen en klantervaringen kunt lezen over ons kattenhotel. Zoals Dierenpension Review, De Telefoongids én Google Maps
Ho wacht, ik vergeet bijna onze facebookpagina waar ook heel veel is terug te lezen: Facebook recensies


Superleuk hotel!

5,0 rating
14 januari 2020

Wij mochten in december voor het eerst op vakantie bij Maud. Ik ben een stoere kater van vijf maanden en wil graag spelen. Mijn broer Miro is heel wat rustiger en zoekt liever de rustige slaapplekjes op.
Ik heb ontzettend veel knuffels gehad van Maud en kon met allerlei speelgoed spelen. Ik heb zo ontzettend veel kunnen spelen dat ik na mijn vakantie helemaal bij moest komen en heel veel heb geslapen.
Mijn broer Miro ging een beetje gespannen de vakantie in en vond het allemaal eng. Hij was erg onzeker maar na een paar dagen kreeg Maud hem helemaal uit zijn schulp. Thuis is hij zelfs een hele andere kat geworden. Stiekem durft hij veel meer en hij haalt zelfs wat kattenkwaad uit. Dankzij Maud vind hij het nu ook heerlijk om te knuffelen.
We konden altijd lekker samen slapen. Na het spelen kroop ik dan tegen Miro aan en vielen we samen in slaap.
Ik hoorde stiekem al dat we in februari weer mogen logeren en daar heb ik nu al heel veel zin in!
Ik ga nu gauw Miro zoeken om nog even te spelen voordat we moeten slapen.
Bedankt voor de leuke vakantie Maud!
Kopjes van Miro en Simba

Manon van de Gragt, Wieringerwaard

Technisch probleem reviews

11 januari 2020

Van half september 2019 tot half januari 2020 is het door een technisch probleem niet mogelijk geweest hier reviews te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Maud, Wel voor de Poes, Warmenhuizen

Fijne Logeerplek

5,0 rating
15 september 2019

Onze Pip is in augustus voor de 3e keer wezen logeren bij Maud.Ondanks dat het qua logees best wel druk was in het pension, kwam Pip na haar verblijf ontspannen en tevreden op ons over toen ze weer thuis was. Ik laat Pip dan ook met gerust hart bij Maud achter. Hopelijk kan Pip volgend jaar weer terecht in dit pension, het is echt een fijne logeerplek!

Petra

Een Fijn Plekje

5,0 rating
12 september 2019

Harry en Tache zijn nu voor de 3e keer geweest en ze hebben het erg naar hun zin. Ze kunnen klimmen en krabben, slapen en doezelen. gewoon wanneer het ze uitkomt net zoals thuis. Maud is ongelooflijk lief voor ze. Trouwens voor alle katten. De berichten en filmpjes op Facebook en de foto’s die ze van je katten maakt is een echt ontzettend leuk gebaar. Zo zie je ook dat alle katten het naar hun zin hebben. Dankjewel Maud voor je goede zorgen. We doen graag weer een beroep op je in de vakantie.

Linda Jut

Bono

5,0 rating
10 september 2019

Wat een fijn en warm 2e thuis voor mijn Bono! Maud haar passie voor katten straalt zij uit en voel je als je je maatje bij haar brengt. Wel voor de poes is schoon en knus en haar gasten krijgen alle aandacht en liefde! Eerdaags neem ik weer contact op om Bono voor de 3e keer bij haar te laten logeren! Een dikke 10 voor dit kattenpension!

Angelique, Noord Scharwoude

All Inclusive voor mijn kattenkind

5,0 rating
26 augustus 2019

In de grote vakantie mocht Evy voor de 2e keer bij Maud logeren. Ook dit keer vond ze het toch wat spannend maar van Maud mocht ze in haar eigen kennel en in haar eigen tempo wennen. Vanuit die veilige positie was ze weer snel gewend en vond haar draai in het, inmiddels vergrootte pension! Evy heeft het er volgens mij supergoed gehad en gedroeg zich gezellig met de andere gasten. De liefdevolle verzorging van Maud komt altijd over bij de katjes en hun eigenaren, geweldig! Als mijn katten kind een all-inclusive 5-sterren vakantie heeft kan ik pas ook van mijn vakantie genieten. Tot een volgende keer en een knufje van Evy voor Maud!

Familie Janssen, Schagen

Charlie had een toptijd

5,0 rating
12 augustus 2019

Charlie was hier voor de tweede keer, maar nu ruim twee weken. En weer is het erg goed bevallen. Maud heeft erg veel aandacht en liefde voor de katten. Als we een bericht stuurde om te vragen hoe het ging, reageerde ze altijd erg snel en stuurde ze ook fotos en filmpjes van Charlie. Ook tijdens de hittegolf zorgde ze er voor dat er verkoeling was voor de katten.

Jurgen uit Alkmaar

Henk

5,0 rating
5 augustus 2019

Henk was nog nooit uit logeren geweest, dus eerst een paar dagen op proef. dat ging goed dus gelijk de datum voor Henk zijn verblijf vastgelegd. Blij dat ik Henk met een gerust hart bij Maud kan onderbrengen!

Jose, Oudorp

Verblijf Kiara

5,0 rating
24 juli 2019

Kiara is zojuist weer een weekje geweest. Het is fijn om te zien hoe relaxed ze uit haar reis mandje wandelt: “oh, kijk, nu zijn we hier weer. Even zien wat er nieuw is. Hé, nieuw buitenverblijf.” En bij het ophalen ligt ze volkomen relaxed op het plekje dat ze voor die week heeft uitgezocht. Deze keer heeft Maud extra opgelet wat deze lastige eter lust, en deze extra service stellen wij ook zeer op prijs.

Donders, Heerhugowaard

Verblijf Lexie

5,0 rating
22 juli 2019

Lexie weer met een gerust hart achter gelaten bij Maud. Beestje wordt liefdevol verzorgd en krijgt de aandacht die ze nodig heeft!

Carolien Mazereeuw, Sint Pancras