Contact

Contact

Telefonisch contact is mogelijk van maandag tot en met zaterdag, van 12.00 tot 18.00 uur
Vast nummer 0226 393399
Mobiel nummer 06 44960675

Krijgt u geen contact?

Uiteraard staan we u graag te woord, maar kunnen we niet altijd direct de telefoon opnemen. Het vaste nummer is doorgeschakeld naar het mobiele nummer. Op het mobiele nummer is géén voicemail ingeschakeld. Krijgt u geen contact, wilt u dan even mailen of een WhatsApp-bericht sturen?

Op afspraak


Bezichtigingen en het brengen of ophalen van katten, gaat altijd op afspraak. Omdat we het pension aan huis hebben kan het heel ongelukkig uitkomen als er opeens mensen voor de deur staan. Dus werken we ‘op afspraak’ wat ervoor zorgt dat we de tijd voor u kunnen nemen en dat mensen niet tegelijkertijd komen. Afspraken kunnen per mail, telefoon en WhatsApp worden afgestemd.

Route

Kattenpension Wel voor de Poes is rustig gelegen in de dorpskern van Warmenhuizen. Weg van de drukte van het verkeer, ligt het pension aan een pad, wat naar achter gelegen aan de Dorpsstraat. De route naar de Dorpsstraat vindt u met uw navigatiesysteem. Sommige navigatiesystemen snappen ons ‘straatje’ niet, dus gebruikt u alstublieft Dorpsstraat nummer 110 in plaats van 112 in de navigatie. Dan komt u op de juiste plek. Parkeren kunt u ter hoogte van het Dorpshuis en de snackbar. Tussen de snackbar (Moos/De Evenaar) en het Dorpshuis, ligt een pad met rode stoeptegels. Dit loopt u op en dan zit het pension op nummer 112. Let op, het is dus tussen de snackbar en het Dorpshuis. Aan de andere kant van de snackbar staat een groot herenhuis, daar wonen buren, vanaf het openstaande hek is het hun privéterrein. Daar alsjeblieft niet inlopen of inrijden.
In het dorp kunt u overal gratis parkeren.
We zijn ook bereikbaar per bus (bus 157), halte Stationsstraat. Vanaf daar loopt u richting de kerk en gaat rechtsaf het rode pad op, naast de snackbar.
Het rode pad naast de snackbar

‘t Boetje

Het adres van ‘t Boetje is Bregweid 23, ook in Warmenhuizen, daar kunt u het bedrijventerrein inrijden, tegenover loods nummer 11 van De Nijs. U kunt parkeren voor de deur van de opslag. De kattenverblijven zijn boven.

Een vraag stellen