Een tweede lokatie in Warmenhuizen: ‘t Boetje (binnenverblijven)

Helemaal leuk, Wel voor de Poes heeft nu ook 3 binnenverblijven. Er is één grote kamer voor 4 tot 6 katten. Uit één gezin, of als groepsverblijf voor katten die gesocialiseerd zijn op andere katten. Voor katten die altijd al in het pension kwamen, maar het is vol… kan het een goede oplossing zijn.
En twee kamers voor 2 tot 3 katten uit één gezin. Bijvoorbeeld katten die op een speciaal voer zitten en écht niets anders mogen eten. Of katten die niet zo lekker gaan met andere katten.
‘t Boetje (zo heet het) ligt op 3 minuten fietsen vanaf het pension, op een rustig bedrijventerrein, boven onze opslag. Er komt nog internet (eerst moet nog even glasvezel worden aangelegd), dan zal er overdag een radio aan staan. En hang ik WiFi camera’s op, zodat ik, naast de keren dat ik per dag aanwezig ben, toch nog een oogje in het zeil kan houden.
Het fiets/werk-schema sluit heerlijk aan op de rest van mijn dag zodat alle katten, zowel in het pension als in ‘t Boetje allemaal voldoende zorg en aandacht krijgen.

Nieuwsgierig hoe het eruit ziet? Kijk dan hier alvast een filmpje: ‘t Boetje